YouSee tilbud på mobilabonnementer?

Du kan løbende finde gode tilbud på mobilabonnementer hos YouSee og her i artiklen kan du derfor læse mere om hvilke mobilabonnementer du kan finde hos YouSee - der er helt sikkert også et abonnement der passer dig

Mobilabonnementer fra YouSee

Hos YouSee kan du finde fire forskellige mobilabonnementer, som du kan vælge imellem. Du kan derfor vælge det mobilabonnement, der passer bedst til dit behov. Det kan for eksempelvis være, at du er vild med streaming, at være på internettet på mobilen eller mere, hvorfor du naturligvis altid skal have dette in mente ved bestilling af et mobilabonnement

  1. Fri data, fri tale, fri SMS/MMS og YouSee Musik heraf 20 GB Roaming World i 48 lande til 399 kroner om måneden + 10 timers tale m.m. fra DK til 54 lande.
  2. 50 GB, fri tale, fri SMS/MMS og YouSee Musik heraf 20 GB Roaming World i 48 lande til 299 kroner om måneden + 2 timers tale m.m. fra DK til 54 lande.
  3. 20 GB, fri tale, fri SMS/MMS og YouSee Musik heraf 10 GB Roaming World i 36 lande til 199 kroner om måneden.
  4. 10 GB, fri tale, fri SMS/MMS og YouSee Musik heraf 10 GB Roaming World i 36 lande til 169 kroner om måneden.

Disse fire mobilabonnementer giver dig mulighed for at vælge det, der passer bedst til dig og dit forbrug på mobiltelefonen. 

Få YouSee Musik med i dit mobilabonnement hos YouSee

Med YouSee Musik i dit mobilabonnement hos YouSee får du adgang til mere end 40 millioner forskellige musiknumre fra et hav af artister og sangere. Du kan lytte til alt musik direkte på din telefon eller computer, så du kan gøre det lige præcis, når du har lyst samt hvor end du har lyst. Du kan lave din helt egen samling af musiknumre, men du kan også finde andre playlister, hvis du mangler en smule inspiration. YouSee Musik er, som allerede nævnt, inkluderet i alle basisabonnementer hos YouSee. Du skal derfor ikke betale mere for at få YouSee Musik med i dit mobilabonnement. Dette er en fordel for dig, der er vild med streaming og musiktjenester. 

Tag din mobil med til udlandet

Udover at få et mobilabonnement med YouSee Musik inkluderet hos YouSee, får du også mulighed for at tage din telefon med til udlandet – og endda bruge den, mens du er i udlandet. Fordelen ved dette er, at du ikke skal betale ekstra og herved kommer hjem til en kæmpe mobilregning. Du kan nemlig tage mobilen med til et bestemt antal lande afhængig af mobilabonnementet. Dertil får du mulighed for både at gøre brug af data i de pågældende lande samt taletid, hvis du har brug for det. På den måde kan du altid komme i kontakt med din familie og venner eller læse nyheder på ferien uden problemer.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)