Privatlivs- og cookiepolitik

Vi bruger cookies på vores website, men kun til at gøre din oplevelse bedre. Læs hvorfor du bør tillade cookies herunder.

Generelt

For at fastholde et højt niveau af brugervenlighed og tilpasning af funktionaliteter anvender vi hos mp.dk cookies. Du kan på denne side læse om, hvordan vi anvender cookies, hvad en cookie er, hvor lang tid cookies opbevares i din internetbrowser m.m.

Hvis du ønsker indsigt i, hvilke informationer vi har om dig, bedes du kontakte mail@mp.dk.

En cookie er en mindre tekstfil, der lagres og opbevares i din enheds internetbrowser. Skifter du browser, skal du altså ikke forvente, at din brugeroplevelse og adgang til funktionaliteter vil være den samme.

Du kan nedenfor kort læse om, hvilke fordele cookies giver dig:

  • Gennem cookies kan vi genkende dig og give dig en bedre oplevelse og service, når du besøger mp.dk. F.eks. når du sammenligner tilbud, kan vi gennem cookies genkende dig og skræddersy udvalget efter dine tidligere præferencer.
  • Bedre brugeroplevelser eftersom vi løbende sletter, implementerer og optimere mp.dk efter, hvordan brugeradfærden er på vores hjemmeside. Hvis specifikke funktioner ikke anvendes korrekt eller slet ikke anvendes, er det vigtig information for os, da vi så ved, at vi skal arbejde målrettet med disse.
  • Ved hjælp af cookies kan vi se, hvordan vores brugere navigerer rundt på mp.dk. Vi kan blandt andet også se, hvor i landet brugerne kommer fra. Det hjælper os med at forstå brugerne og analysere, om visse geografiske områder ikke fokuserer på at spare penge på deres mobilabonnementer.

I hvor lang tid opbevares cookies?

Levetiden på en cookie kommer an på hjemmesiden, du har besøgt. Det er nemlig ejeren der fastsætter, hvor lang tid en given cookie opbevares på din enheds internetbrowser. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, fornys cookies og en ny periode iht. levetid påbegyndes.

De cookies som mp.dk benytter sig af, opbevares på din enhed i 30 dage. Du skal ikke gøre noget aktivt for at slette dem, da de automatisk sletter sig selv efter de pågældende dage.

Trafikmåling og optimering

mp.dk bruger ligesom adskillige andre hjemmesider et gratis dataindsamlingsredskab fra Google ved navn Google Analytics. Gennem Google Analytics får indehaverne af en hjemmeside indsigt i store mængder data, der hjælper til at forstå brugeradfærden. Denne viden kan bruges kommercielt til at udvikle forretningen, f.eks. ved at målrette annoncer, og den kan også bruges til at udvikle mp.dk til en endnu bedre service.

Slet cookies

Den måde du skal slette cookies på afhænger af den browser, du ønsker at slette disse på. Du kan nedenfor finde links direkte ind til vejledninger, hvor du guides til, hvordan cookies slettes. Vi gør dig i denne sammenhæng opmærksom på, at visse funktionaliteter og features muligvis ikke længere vil være tilgængelig på mp.dk, hvis du sletter cookies.

Sådan sletter du cookies i Microsoft Internet Explorer

Sådan sletter du cookies i Google Chrome

Sådan sletter du cookies i Safari

Sådan sletter du cookies i Mozilla Firefox

Sådan sletter du cookies i Opera

Brug af personoplysninger

De personlysninger som mp.dk indsamler og anvender frigives aldrig til tredje parter, og du er derfor sikker på ikke at blive udsat for unødvendig gene på nogen måde. Du gøres yderligere opmærksom på, at mp.dk aldrig indsamler nogen personlig data med mindre du selv har angivet nogen ved f.eks. ved at tilmelde dig konkurrencer, nyhedsbreve eller sendt en mail til vores kundeservice.

Kontakt vedr. personoplysninger

Det er forståeligt, hvis du gerne vil have indsigt i, hvilke personligoplysninger mp.dk har lagret på dig. For at få denne indsigt skal du kontakt mp.dk på mail@mp.dk.

På samme måde skal du også rette henvendelse via denne mail, hvis du har andre indsigelser. Du har nemlig fuld ret til at modsige dig registrering af dine personoplysninger, eftersom de står præcis og detaljeret beskrevet i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge ovenfor nævnte Persondatalov skal de personlige oplysninger og data vi indsamler, opbevares sikkert og fortroligt. I samme forbindelse skal der også tages hensyn til GDPR-reglerne, hvilket sikrer dig at ingen udenforstående part kan opnå besiddelse af dine oplysninger.

Det er mp.dk´s ansvar at udvælge sikre faciliteter, hvor oplysningerne kan opbevares. Dog skal det tydeliggøres, at mp.dk ikke kan garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler på internettet, hvilket betyder, at der altid vil være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til de servere, hvor oplysningerne er lagret. Du gøres derfor opmærksom på, at du afgiver dine personlysninger på eget ansvar

Hvis du ønsker at indgive en klage over behandlingen af personoplysninger og data, kan dette ske til Datatilsynet jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Juli 2020 priser)