Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvad er et taletidskort?

Et taletidskort eller med andre ord, et såkaldt "forbrugsafregnet abonnement", henvender sig til dig med et relativt lavt eller meget varierende mobilforbrug. Med et taletidskort betaler du en fast stykpris for henholdsvis taletid, SMS/MMS beskeder samt dataforbrug.

Dette kan være en fordel for dig der primært sender SMS beskeder, men derimod ikke taler særlig meget i mobiltelefonen og har et helt minimalt dataforbrug. Dog skal det nævnes at du ofte kan tilkøbe ekstra pakker til taletidskort også for evt. at dæmme op for et evt. større dataforbrug i en begrænset periode.

Dvs. alt i alt er et taletidskort en meget fleksibel løsning til primært dig med et lavt forbrug, hvorimod et mobilabonnement vil være billigere for dig med et middelmådigt tale og dataforbrug.

Søgemaskinen på mp.dk beregner hurtigt og nemt hvilken løsning der er billigst for dig baseret på dit forbrug som du kan angive her, hvorefter du får beregnet den billigste abonnementsløsning for dig.

Klik her og beregn billigste abonnementsløsning for dig!

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.