Taletid
Data
Valgmuligheder
Netværk
Anmeldelser

Faq på mp.dk

Hvad er et taletidskort?

Hvad er et taletidskort? Læs med her og find ud af hvornår du skal vælge et taletidskort og hvornår et mobilabonnement er bedre for dig - Klik her!


Et taletidskort eller med andre ord, et såkaldt "forbrugsafregnet abonnement", henvender sig til dig med et relativt lavt eller meget varierende mobilforbrug. Med et taletidskort betaler du en fast stykpris for henholdsvis taletid, SMS/MMS beskeder samt dataforbrug.

Dette kan være en fordel for dig der primært sender SMS beskeder, men derimod ikke taler særlig meget i mobiltelefonen og har et helt minimalt dataforbrug. Dog skal det nævnes at du ofte kan tilkøbe ekstra pakker til taletidskort også for evt. at dæmme op for et evt. større dataforbrug i en begrænset periode.

Dvs. alt i alt er et taletidskort en meget fleksibel løsning til primært dig med et lavt forbrug, hvorimod et mobilabonnement vil være billigere for dig med et middelmådigt tale og dataforbrug.

Søgemaskinen på mp.dk beregner hurtigt og nemt hvilken løsning der er billigst for dig baseret på dit forbrug som du kan angive her, hvorefter du får beregnet den billigste abonnementsløsning for dig.

Til toppen