Hvor lang tid tager det at skifte mobilselskab?

Hvor lang tid tager det at skifte mobilselskab? Vi beskriver hvordan du gør, og hvor hurtigt du kan regne med at skifte mobilselskab - Klik her!

Det er forskelligt, hvor lang tid det tager at skifte teleselskab. Dette afgøres af din aftale med dit nuværende teleselskab, hvor du kan være bundet af en opsigelsesperiode. Når du skifter teleselskab, vil dit kommende selskab sørge for at dit skifte sker så hurtigt som muligt. Har du ingen binding på dit nuværende abonnement og ingen opsigelsesperiode hos dit nuværende selskab, vil dit kommende selskab ofte kunne flytte dit mobilnummer inden for få dage.

I forbindelse med et skifte af teleselskab, vil du oftest modtage en mail, hvori du skal bekræfte dit ønske om at foretage skiftet. Denne skriftlige accept er det nye selskabs forsikring om, at du ønsker at blive kunde hos dem til fordel for dit tidligere selskab.

Vil du beholde dit mobilnummer, når du skifter teleselskab? Læs her hvordan

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Januar 2022 priser)