Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvornår bruges der data?

Du anvender data hver gang du enten sender eller modtager elementer via internetbaserede tjenester. Du takseres både for den mængde data du sender samt modtager. Via de fleste smartphones kan du se, hvilke tjenester du anvender data på og dermed også hvilke tjenester der anvender mest data. Du kan se nogle af de ydelser, som anvender data neden for i mp.dks eksempel på et estimeret dataforbrug.

Teleselskaberne takserer dataforbruget forskelligt, hvorfor du med fordel kan undersøge, hvordan dit teleselskab takserer dit dataforbrug. Det varierer nemlig fra selskab til selskab om de takserer pr. 1 KB, 10 KB eller 100 KB, hvorfor det er dit dataforbrug som afgør hvilken løsning der er bedst.

Du skal være opmærksom på, at nogle hjemmesider bruger mere data end andre. Dette er f.eks. hvis der er mange billeder på den besøgte side.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.