Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Kan jeg beholde mit telefonnummer?

Hvis du skifter dit nuværende teleselskab ud med et andet, kan du uden problemer tage dit nuværende mobilnummer med. Du skal blot sørge for at oplyse dit kommende teleselskab om, at du ønsker at få dit nuværende telefonnummer med, hvorefter de som regel ordner alt det praktiske i forbindelse med skiftet.

Dette betyder også, at du ikke selv behøver at opsige din aftale hos dit gamle teleselskab. Det eneste du skal gøre, er at bestille et mobilabonnement hos det ønskede teleselskab samt oplyse ønsket om at beholde dit mobilnummer. Herefter ordner selskaberne indbyrdes alle de tekniske formaliteter.

Efter du har bestilt et mobilabonnement, vil du hos flere selskaber skulle bekræfte dit ønske om at skifte. Dette er en formalitet og selskabernes forsikring om, at de har din accept af skiftet på skrift.

Du skal være opmærksom på, at der ved nogle selskaber er et engangsgebyr ved overflytning af dit mobilnummer. Hvis du er i tvivl om dit kommende teleselskab har en sådan opkrævning, kan du kontakte deres kundeservice.

Har du ingen bindingsperiode hos dit nuværende teleselskab, kan dit mobilnummer ofte blive flyttet over til et andet selskab inden for få dage.

Læs her hvor lang tid det tager at skifte teleselskab

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.