Kan jeg beholde mit telefonnummer?

Er du i tvivl om du kan beholde dit telefonnummer når du skifter mobilselskab? Læs med og bliv klogere - Klik her!

Hvis du skifter dit nuværende teleselskab ud med et andet, kan du uden problemer tage dit nuværende mobilnummer med. Du skal blot sørge for at oplyse dit kommende teleselskab om, at du ønsker at få dit nuværende telefonnummer med, hvorefter de som regel ordner alt det praktiske i forbindelse med skiftet.

Dette betyder også, at du ikke selv behøver at opsige din aftale hos dit gamle teleselskab. Det eneste du skal gøre, er at bestille et mobilabonnement hos det ønskede teleselskab samt oplyse ønsket om at beholde dit mobilnummer. Herefter ordner selskaberne indbyrdes alle de tekniske formaliteter.

Efter du har bestilt et mobilabonnement, vil du hos flere selskaber skulle bekræfte dit ønske om at skifte. Dette er en formalitet og selskabernes forsikring om, at de har din accept af skiftet på skrift.

Du skal være opmærksom på, at der ved nogle selskaber er et engangsgebyr ved overflytning af dit mobilnummer. Hvis du er i tvivl om dit kommende teleselskab har en sådan opkrævning, kan du kontakte deres kundeservice.

Har du ingen bindingsperiode hos dit nuværende teleselskab, kan dit mobilnummer ofte blive flyttet over til et andet selskab inden for få dage.

Læs her hvor lang tid det tager at skifte teleselskab

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Januar 2022 priser)