Mobilabonnement - Sammenlign 134 mobilabonnement priser her

Mangler du et nyt mobilabonnement? Så har mp.dk løsningen for dig i vores store oversigt ✅ Sammenlign 134 mobilabonnementer og vælg det bedste for dig. ✅ Start din søgning her ligesom +500.000 andre!

Mobilabonnement – sammenlign priser og find det bedste for dig

Det bedste mobilabonnement afhænger i høj grad af dit forbrug – både i forhold til tale, data og streamingtjenester. Vi har herunder lavet en dybdegående beskrivelse af de ting, der er værd at være opmærksom på, når du skal vælge mobilabonnement.

I vores sammenligning af de forskellige udbydere ovenfor kan du krydse af ved de muligheder og tjenester, der er vigtige for dig. Her finder du nemt det bedste mobilabonnement for dig til den bedste pris.

Herunder er de fire vigtigste ting, du skal overveje, når du skal vælge et mobilabonnement hos et af de danske mobilselskaber:

 • Pris: Først og fremmest skal du overveje hvilken pris, du vil give for dit månedlige mobilabonnement. Det er en fordel med en fast abonnementspris, som indeholder den mængde data og taletid, som du har behov for.
 • Data: Dernæst skal du være opmærksom på indholdet af data. Bruger du internettet meget, når du er på farten, eksempelvis til at tjekke rejseplanen, høre musik eller finde vej? Så har du brug for mobildata. Vælg et abonnement, der indeholder en passende mængde data til dit forbrug. Hvis du kun bruger nettet, når du hjemme og kan koble på Wi-Fi, så har du kun behov for en lille mængde mobildata.
 • Taletid: Det er også en god idé at være opmærksom på, hvor meget du taler i telefon med familie og venner. Hvis du taler rigtig meget, kan det godt betale sig at vælge et abonnement med fri tale. Taler du derimod kun lidt i telefon, kan du spare penge ved at vælge et abonnement, der indeholder en mindre mængde taletid.
 • Streaming: Mange selskaber udbyder mobilabonnementer, som inkluderer streaming af film og musik. Her kan der være gode penge at spare på det månedlige budget, hvis man i forvejen benytter sig af en eller flere streamingtjenester.
Få det billigste mobilabonnement

Mobilabonnement vs. taletidskort

Du kan også fravælge det klassiske mobilabonnement og vælge en løsning med taletidskort. Taletidskort indebærer, at du udelukkende betaler for det, du forbruger. Det vil sige, at du får en fast pris på henholdsvis SMS og opkald. Hos nogle udbydere har du også mulighed for at tilkøbe data, så du kan komme på internettet, når du er på farten.

Taletid har en økonomisk fordel, hvis dit mobilforbrug ikke er særlig stort. På den måde slipper du for at betale for en masse opkaldstimer og SMS’er, som du alligevel ikke gør brug af. Læs mere om taletidskort her.

Hvis du en måned taler mere i mobil end det antal timer, som er inkluderet i dit mobilabonnement, vil du blive afkrævet ekstra betaling pr. minut. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad den ekstra taletid koster pr. minut. Det bliver oplyst, når du tegner dit mobilabonnement.

Udbydere af mobilabonnementer

Der findes mange forskellige udbydere af mobilabonnementer på det danske marked. De fleste abonnementer indeholder fri SMS og en varierende mængde tale og data. Alle udbydere giver dig også muligheden for at koble på 4G-netværket, som gør din internetforbindelse både hurtigere og mere stabil. Derudover tilbyder alle udbydere, at du kan købe en mobiltelefon, når du tegner mobilabonnement ved dem.

For at give dig et overblik over, hvordan udbyderne adskiller sig fra hinanden, vil den næste del beskrive nogle af de største udbydere af mobilt bredbånd.

Mobilabonnement fra Oister

Oister er en af de billigste udbydere på markedet og markedsfører sig rigtig meget på prisen. Oister sælger mobilabonnementer uden binding, så du til enhver tid kan vælge et andet mobilabonnement.

Oister tilbyder også en række specialmobilabonnementer, bl.a. et henvendt til børn og et til dem, som ikke bruger mobilen i særlig stor grad.

Mobilabonnement fra CBB

CBB tilbyder mobilabonnementer til særdeles konkurrencedygtige priser og kan opfylde alle behov for både taletid, data og selvfølgelig med super dækning med 4G hastighed og fri sms+mms. Endvidere er det muligt at få musiktjenesten Tidal inkluderet i mobilabonnementet.

Mobilabonnement fra Yousee

Yousee er det største teleselskab på det danske marked og tilbyder Danmarks bedste mobilnetværk. Her fås også abonnementer indeholdende Roaming Europa Plus, som giver mulighed for fri tale i lande som Tyrkiet, Thailand, USA, Australien m.fl.

Mobilabonnement fra Telenor

Telenor kan, som CBB, tilbyde musiktjenesten TIDAL som tilvalg til deres mobilabonnementer - her til en månedlig pris på 79 kr. På alle abonnementer er Roam Away inkluderet, så du kan tale frit i 37 lande. Viaplay tilbydes gratis i de første 3 måneder.

Mobilabonnement fra Telia

Telia tilbyder mobilabonnementer med muligheder for forskellige tilvalg og er endvidere konkurrencedygtige på prisen. Her kan nævnes musiktjenesten Spotify Premium, Telia TV, HBO Nordic, Flipp etc. og samtidig fri tale i Norden og Baltikum (Estland, Letland og Litauen).

Mobilabonnement fra andre udbydere

Der findes et stort antal andre udbydere af mobilabonnementer og alle kan findes i vor søgemaskine på mp.dk., hvor du nemt og hurtigt ved at indtaste dit behov for taletid, data m.m. kan finde lige det mobilabonnement, der passer bedst til dig.

Mobildækning - Er der dækning i mit område?

Hvis du skal have det optimale ud af dit mobilabonnement, er det vigtigt at undersøge, om den enkelte udbyder tilbyder mobilt bredbånd i dit område. Generelt set er det mobile netværk blevet bedre de seneste år, men der er stadigvæk nogle områder, hvor det ikke er muligt at oprette forbindelse.

De fleste udbydere gør brug af det mobile netværk fra enten TDC, Telenor, 3 eller Telia, hvilket vil være oplyst på den enkelte udbyders hjemmeside.

Både TDC, Telenor, 3 og Telia dækker de store byer, men derudover kan forbindelsen være svingende. Ved at besøge de forskellige selskabers hjemmeside kan du få et overblik over, hvor deres netværk dækker.

Dermed et det forholdsvis simpelt at vælge en udbyder, som dækker i dit område, så du kan få glæde af de data, som er inkluderet i dit mobilabonnement.

Mobilabonnement - find det bedste til dig her!

Hvor ofte skal jeg skifte mobilabonnement?

Det er meget individuelt, om det kan betale sig at skifte mobilabonnement ofte. En ting er dog sikkert: Det er en god ide jævnligt at holde sig opdateret på, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig som kunde.

Konkurrencen er stor, og der er konstant priskrig mellem de forskellige udbydere. Det betyder til gengæld for dig, at du kan få et mobilabonnement til en lav månedlig ydelse, hvis du undersøger markedet jævnligt.

Hold dig løbende opdateret på mp.dk. Vi går det nemt at sammenligne de forskellige udbydere af mobilabonnementer. Der kan være rigtig mange penge at spare!

Mobilabonnement inklusiv mobiltelefon

Skal du have ny mobiltelefon og abonnement, så kan du spare penge ved at købe dem som en samlet pakke. Du kan ofte få mobiltelefonen med i abonnementet til en nedsat pris - nogle gange endda ned til priser så små som 1 kr.

Du skal dog være opmærksom på, at abonnementet til gengæld ofte er dyrere i en periode, så du i sidste ende ikke sparer så meget alligevel. Sørg for at regne på tallene, før du køber et mobilabonnement med mobil.

Du kan finde tilbud på et mobilabonnement med mobil i mange butikker og webshops.

Billigt mobilabonnement

Når du leder efter et billigt mobilabonnement, er det en fordel at gå efter de små leverandører, som også kaldes underleverandørerne - det er for eksempel et selskab som Oister. Underleverandørerne låner de store selskabers netværk, og er derfor billigere, da du ikke betaler for vedligeholdelsen af netværket. Det kan dog gøre en lille forskel i forhold til internethastighed, men det burde ikke være noget, den almindelige bruger vil mærke noget til.

Konkurrencen på mobilabonnementsmarkedet er stor, da udbyderne presser hinanden på prisen. Hvis du ikke har skiftet abonnement længe, er der stor chance for, at du betaler mere end du burde. Derfor er det en god strategi at holde øje med priserne på markedet for mobilabonnementer.

Som familie kan man spare penge på at købe flere mobilabonnementer ved samme udbyder. Hos mange udbydere skal man kun være to medlemmer af familien for at opnå en månedlig besparelse på mobilabonnementerne.

Data

Et andet væsentligt element for dit valg af mobilabonnement er dit forbrug af data. Data defineres som det, du forbruger, når du tilgår internettet med din mobiltelefon.

Langt de fleste mobilbrugere har behov for data, da kommunikation, underholdning og apps kræver adgang til internettet. Data gør det muligt at benytte internettet, selv når du er på farten.

Spørgsmålet er så bare, hvor meget data du har brug for? Hvis du downloader og streamer meget indhold på din mobiltelefon, er det nødvendigt at tegne et mobilabonnement med en stor mængde data. Har du derimod et mere ”normalt” forbrug, kan du højst sandsynligt nøjes med en datamængde på mellem 1-5 GB om måneden.

Hvad sker der, hvis jeg opbruger min data?

Hvis du overskrider din forbrugsgrænse, er der forskellige udfald, som afhænger af udbyderen. Udbyderen kan vælge at lukke dit mobile bredbånd, sætte hastigheden ned og eller opkræve en ekstra betaling.

Nogle udbydere giver dig også muligheden for at tilkøbe ekstra data, hvis du en måned er løbet tør. Hvis du på nogen måde er i tvivl, så kontakt din udbyder.

Mobilabonnement med fri data

Hvis du bruger rigtig meget data, kan det godt betale sig at finde et mobilabonnement med fri data. Så kan du bruge så meget data, som du har lyst til - der er ingen grænser. Det kan være en fordel, hvis du bruger din mobildata meget uden for dit hjem.

Med et fri data abonnement kan du slippe alle bekymringer og blot ringe løs og bruge al den data, du har lyst til.

Mobilabonnement med fri tale og data

Hvis du både taler meget og bruger meget data, kan du få glæde af et mobilabonnement med fri tale og data. Med denne type mobilabonnement kan du tale så meget du vil, surfe på nettet og streame videoer fuldstændig ubegrænset.

Mobilabonnement til børn

Et mobilabonnement til børn kan være med til at skabe en tryg oplevelse for både dig og dit barn, når det handler om barnets første mobiltelefon. Der er flere selskaber i Danmark, der udbyder mobilabonnementer til børn.

Det kan være et abonnement, som kun indeholder en lille mængde taletid og ingen data eller en smule data. Abonnementerne giver forældre mulighed for at få overblik over barnets forbrug.

Taletidskort til børn

En anden mulighed er et taletidskort til dit barns mobiltelefon frem for et fast mobilabonnement. Det giver mulighed for at gå op eller ned på data og taletid alt efter budget og behov.

Taletidskortet giver en større frihed end et mobilabonnement, og er ideelt til børn, som ikke selv har overblik over deres forbrug af data og taletid. Læs mere om taletidskort her.

Mobilabonnement med streamingtjenester

Hvis du ofte benytter forskellige streamingtjenester, kan du spare penge ved at kombinere dit mobilabonnement med de tjenester, du har brug for. Et mobilabonnement med indhold som lydbøger, tv-serier, film og musik er en smart måde at samle dit underholdningsbudget på.

Det vil ofte være en billigere løsning, end hvis du køber abonnement og streamingtjenester hver for sig.

Mobilabonnement med musik

Musik er blevet digitaliseret, og rigtig mange streamer musik hjemme eller på farten. En musikstreamingtjeneste koster i omegnen af 99 kroner om måneden - det vil sige 1188 kroner årligt. Når du køber et mobilabonnement, kan flere selskaber tilbyde dig billig musikstreaming.

Enten får du tjenesten til en billigere pris eller som en integreret del af abonnementet. Hvis du er musikelsker, kan det godt betale sig at skifte til et mobilabonnement med musik.

Mobilabonnement med Spotify

Spotify er en streamingtjeneste til musik, der kan benyttes på både mobil, computer og tablet. Spotify findes både i en gratis version og i en premium version, som du kan tilkøbe. På Spotify finder du playlister til enhver lejlighed, og du kan også lave dine egne personlige playlister.

Et Spotify abonnement har en pris på 99 kroner om måneden, hvis du vælger at tilkøbe Premium funktionerne. Fordelene ved at have et Spotify Premium abonnement er, at du bliver fri for forstyrrende reklamer. Du kan også streame din musik i en bedre kvalitet med Spotify Premium. Samtidig har du mulighed for at downloade dine playlister, så du kan afspille dem offline. Hvis du er fan af Spotify Premium, kan du med fordel finde et mobilabonnement, hvor du får tjenesten med til en billigere pris.

Telia er lige nu det eneste danske selskab, der har lavet en aftale med Spotify. Når du køber et Telia One abonnement, er det ikke bare Spotify, som du kan tilkøbe til en billig pris. Du kan også tilkøbe HBO Nordic, Telia TV, Office 365 og Flipp med rabat i forhold til tjenesternes normalpris. Et Telia One abonnement indeholder også fri data, fri tale og fri sms/mms. Så hvis du bruger meget data og taletid kan det sagtens betale sig - især hvis du også tilkøber et par tjenester til halv pris.

Mobilabonnement med Tidal

Tidal er ligesom Spotify en streamingtjeneste til musik. Med et Tidal abonnement kan du også hente din musik ned til offline brug, så du ikke skal bekymre dig om dit dataforbrug, når du lytter til musik på farten. Tidal kan bruges både på mobil, tablet og computer.

Tidal skiller sig ud fra mange andre musiktjenester ved, at man kan se musikvideoer på platformen. Der ligger mere end 75.000 musikvideoer på Tidal. Tidal er kendt for at betale kunsterne en højere ydelse, end mange andre tjenester gør. Derfor vælger flere kunstnere udelukkende at udgive alt eller dele af deres musik på Tidal. For eksempel har både Kanye West og Beyoncé udgivet albums på Tidal, som de ikke har udgivet på nogen af de andre tjenester.

Hvis du gerne vil lytte til musik på en måde, der også er bæredygtig for kunsterne, er Tidal et oplagt valg. Et Tidal abonnement koster 99,- om måneden, men hvis du kombinerer dit Tidal abonnement med et mobilabonnement, kan du spare penge.

Selskaberne CBB mobil og Telenor tilbyder mobilabonnement med Tidal abonnement inkluderet.

Find mobilabonnement med Tidel her

Mobilabonnement med tv-serier og film

Det er populært at streame tv-serier og film frem for at købe dem på DVD eller Blu-ray. Streamingtjenester som HBO, ViaPlay og Netflix har en række af de allermest populære tv-serier.

Streamingtjenester til film og serier koster omkring 99,- månedligt og løber dermed op på 1188,- årligt. Ved at købe et mobilabonnement med en streamingtjeneste inkluderet i prisen, kan du nedsætte dine månedlige udgifter.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du får et mobilabonnement med tv, så læs videre her.

Mobilabonnement med HBO

Den amerikanske streamingtjeneste HBO - Home Box Office - har opnået verdensomspændende popularitet med serier som Game Of Thrones, The Handmaids Tale og Westworld.

Det koster 99,- om måneden at abonnere på HBO Nordic og dermed få adgang til det store bibliotek af populære serier.

Hvis du er interesseret i at få HBO Nordic til en rabatpris, så bør du overveje at tegne et mobilabonnement, der indeholder HBO. Det kan du gøre hos både Telia og Telmore. Se vores sammenligning her på siden for at få indblik i abonnementspriserne.

Mobilabonnement med Netflix

Netflix er en utrolig populær streamingtjeneste i Danmark og hele verden. Her kan du se et bredt udvalg af prisbelønnede serier, film og dokumentarer for hele familien. Der er ingen reklamer, og der kommer nye serier og film til hver måned.

Hos Telmore kan du vælge et abonnement, hvor Netflix og øvrige streamingtjenester indgår. Med Telmore Play kan du spare penge ved at samle mobilabonnement og streaming.

Mobilabonnement med musik, tv-serier og film

Hvis du bare ikke kan få nok af streamingtjenester, kan du overveje at vælge et abonnement, der indeholder tjenester til både musik og film. Mange af tidens mest populære serier kan ses på streamingtjenester, og musiktjenesterne indeholder over 30 millioner numre at vælge mellem. Tjenesterne giver, i modsætning til flow-tv og radio, en meget stor frihed til at lytte til musik og se serier, når du har lyst.

Hos Telmore kan du for eksempel købe et mobilabonnement med HBO Nordic, Netflix, TV2 Play, Viaplay, Bookmate og Telmore Musik. Abonnementet er det største hos Telmoreog indeholder også fri data og fri tale.

Med et Telia One abonnement kan du selv vælge de tjenester, der skal indgå i pakken: Microsoft Office 365 Family, Telia TV, HBO Nordic, Spotify Premium og Flipp. Du kan med andre ord selv sammensætte et abonnement med de tjenester, som du har brug for – og undgå at betale for noget, du ikke bruger.

Mobilabonnement med e-bøger, lydbøger og magasiner

Bøger og magasiner bliver i højere grad også læst i digitaliseret form. Fordelen ved den digitaliserede form er, at de intet fylder i tasken eller bogreolen. Tjenesterne Bookmate og Flipp er eksempler på streamingtjenester med bøger, lydbøger og magasiner.

Hvis du læser rigtig mange bøger eller magasiner, kan du spare yderligere på de månedlige udgifter ved at kombinere dit mobilabonnement med en af disse streamingtjenester til bøger og magasiner.

Se alle mobilabonnementer her!

Mobilabonnement med Bookmate

Bookmate er en tjeneste med e-bøger og lydbøger. Bookmate kan bruges både på din tablet, computer og smartphone, og med et udvalg på over 850.000 bøger er der rigeligt at vælge imellem. Ud af disse findes 6000 danske lydbøger, og 50.000 udenlandske lydbøger.

På Bookmate finder du bøger på flere forskellige sprog samt i alle mulige genrer - biografier, børnebøger, krimier og meget mere. Du kan hente bøgerne ned til offline brug, så du kan tage dem med på ferie eller i toget uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Hos Telmore kan du få Bookmate med i dit mobilabonnement. Med Telmore Play, får du også fri adgang til musik, tv-programmer, film og serier.

Mobilabonnement med Flipp

Med Flipp får du adgang til over 90 magasiner. Magasinernes genrer spænder bredt - fra Eurowoman til Gastro til Basserne. Flipp kan bruges på både din mobil, tablet og computer, og med et Flipp abonnement kan du tilkoble op til 5 enheder.

Med det brede udvalg af magasiner, er der helt sikkert noget at finde til hele familiens underholdning. Med Flipp har du også mulighed for at hente magasiner ned, så du kan læse dem i offlinetilstand. Du kan også gemme dine yndlingsartikler eller søge efter specifikke ord i magasinerne.

Flipp koster 99,- om måneden, men hvis du vælger at kombinere dit Flipp abonnement med dit mobilabonnement, kan du spare penge på begge dele. Det kan du fx ved et Telia One abonnement eller er et Telmore Play abonnement.

Hvilket mobilabonnement skal jeg så vælge?

Som du kan se af ovenstående, er der mange overvejelser i forbindelse med valg af mobilabonnement. Selvom du har overvejet både streamingtjenester, taletid og dataforbrug, kan det stadigvæk være uoverskueligt at navigere rundt mellem de forskellige udbydere og de mange forskellige mobilabonnementer.

Det er i denne situation, at mp.dk kan hjælpe dig! Mp.dk er en hjemmeside, der har samlet alle udbydere af mobilabonnementer, så du har ét samlet overblik, når du skal vælge det helt rigtige mobilabonnement.

Hos os kan du finde det selskab og det mobilabonnement, der passer til dine behov - til den billigste månedlige ydelse!

Mp.dks søgefunktion – find det bedste mobilabonnement

Du får mest ud af mp.dk, hvis du benytter sidens søgefunktion, der er placeret i venstre side af forsiden. Her kan du vælge mellem en række simple kriterier og finde den udbyder og det mobilabonnement, som er optimalt for dig. Søgemaskinen er skruet sammen på den måde, at den billigste løsning vises først. Se herunder, hvilke parametre, du kan vælge ud fra:

 • Antal timer om måneden
  Her skal du angive, hvor mange timers tale, du vil have inkluderet i dit mobilabonnement. Her kan du vælge fra 0 op til fri månedlig tale.
 • Data pr. måned
  Her skal du angive, hvor meget data, du har behov for om måneden. Hvis du er i tvivl om dit behov, kan du bruge hjemmesidens databeregner. Hvor er denne?
 • Forskellige tilvalg
  Her kan du angive, om der er specifikke krav, som søgemaskinen skal være opmærksom på. Det kan f.eks. være gratis oprettelse, ingen binding eller et specifikt ønske om at kunne tilgå en musiktjeneste eller streamingtjeneste.


Efter du har indstillet søgekriterierne til dine behov, vil søgemaskinen opstille de udbydere og mobilabonnementer, der passer til dig. Du vil her bl.a. få oplyst oprettelsesprisen, taletid, data og den samlede pris pr. måned. Disse oplysninger giver dig derved mulighed for at overskue de samlede omkostninger ved et mobilabonnement, så du i sidste ende kan træffe det billigste og mest optimale valg.

Når du har kigget de forskellige muligheder igennem, kan du klikke dig direkte videre til de enkelte udbyderes hjemmesider og bestille dit nye mobilabonnement.

Hvordan skifter jeg mobiludbyder?

Når du fundet det optimale mobilabonnement ved hjælp af mp.dk’s søgemaskine, står du højst sandsynligt i en situation, hvor du skal skifte din udbyder. Det er heldigvis ganske simpelt at skifte udbyder. Når du bestiller et nyt mobilabonnement, vil din nye udbyder nemlig sørge for at opsige dig som kunde ved din tidligere mobiludbyder.

Du kan godt skifte udbyder, selvom bindingsperioden fra dit tidligere mobilabonnement ikke er udløbet. Det betyder blot, at du skal betale for to forskellige mobilabonnementer i en periode.

Det vil derfor være økonomisk mest fornuftigt at vente med at skifte udbyder, til din bindingsperiode er udløbet.

Kan jeg få mit gamle nummer overflyttet?

Når du skifter selskab, kan du sagtens få lov at beholde dit gamle nummer. Det er dog vigtigt, at du anmoder din nye udbyder om at få overflyttet dit nummer. Herefter er det igen op til din nye udbyder at få kontaktet dit tidligere selskab og sørge for, at nummeret bliver videregivet.

Når du har tegnet et mobilabonnement ved en ny udbyder, vil du i de fleste tilfælde modtage et ny simkort med posten. Dette simkort vil være tilknyttet et nyt nummer, som du kan vælge at tage i brug, hvis du ikke ønsker at få overflyttet dit gamle nummer. De fleste vil dog gerne have overflyttet deres nummer, da det er mest praktisk.

Det tager imidlertid omkring 30 dage at få overflyttet dit nummer alt afhængig af, hvilket mobilselskab du vælger. De fleste vælger derfor at benytte et midlertidigt nummer, indtil det gamle er blevet overflyttet.

Nyt mobilabonnement? Find det bedste lige her!

Andre steder du kan sammenligne mobilabonnementer?

Har du lyst til at tjekke andre sider på nettet, hvor du også kan sammenligne mobilabonnementer, anbefaler vi også vores søsterside: MOBILABONNEMENTpriser.dk.

Alt, du behøver at vide om mobilabonnement

Synes du også, at de forskellige mobilabonnementer er en jungle at finde rundt i, så er mp.dk her for at hjælpe dig. Du får det fulde overblik over, hvilket mobilabonnement du skal vælge, og hvad de forskellige abonnementer kan tilbyde dig. Så læn dig tilbage. og bliv klogere på alle dine spørgsmål

Du skal ikke snakke med et hav af telefonsælgere eller bruge uanede mængder af tid på at søge frem og tilbage. Her hos os får du det enkle og fulde overblik. I denne tekst vil vi nemlig komme omkring nogle fokusområder. Disse områder skulle gerne klæde dig på til at kunne kalde dig selv for ekspert.

Vi vil selvfølgelig belyse andre væsentlige elementer, når det kommer til mobilabonnement, men de primære fokuspunkter er disse:

 • billigste mobilabonnement – hvordan finder jeg det?
 • mobilabonnement med Netflix og andre streamingtjenester
 • hvad er vigtigt at have fokus på, når det kommer til mobilabonnement?
 • mobilabonnementspriser
 • kan jeg få et mobilabonnement til hele familien?
 • opsigelse og skjulte gebyrer
Find de bedste mobilpriser her

Hvad er et mobilabonnement?

Nu har vi snakket en del om mobilabonnement. Vi har været lidt inde på, at det kan være svært at finde rundt i, men også, at der findes mange af dem. Men hvad er et mobilabonnement egentlig, og hvorfor er det en så vigtig ting at tage stilling til?

Et mobilabonnement er noget som rigtig mange af os har. Vi har det, fordi vi bruger vores telefon meget, og vi har brug for data og taletid. Men i grove træk er et mobilabonnement faktisk en løsning, som indebærer, at du betaler en månedlig ydelse, og så har du noget data, taletid og mulighed for at skriver sms´er.

Det lyder jo egentlig ret simpelt, og det er det faktisk også. Problemet er bare, at flere og flere ikke ser vigtigheden i at have det rigtige abonnement. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt. Der findes som sagt et utal af udbydere, og det gør der, fordi de fleste kan tilbyde noget forskelligt, som passer til forskellige behov.

Tilpasning af behov er nemlig alfa og omega, når det kommer til valg af mobilabonnement. Det er nemlig vidt forskelligt, hvor meget data vi har brug for, og om vi har brug for en masse streamingtjenester i vores pakke. Derfor er det også skræmmende, at undersøgelsen Global Mobile Consumer Survey viser, at 23 % af danskerne faktisk ikke ved, hvilket mobilabonnement de har.

Det kan både gå ud over dit behov og din pengepung, hvis du ikke kender dit mobilabonnement ud og ind. Du kan nemlig betale for ydelser, du faktisk slet ikke har brug for, eller du kan ende med at mangle de ydelser, du har brug for.

Sammenlign mobilabonnement

Der findes mange af dem, og man kan være fristet til at tro, de alle kan det samme. Men som vi har været inde på, så er der altså stor forskel på de forskellige mobilabonnementer. Om det er et mobilabonnement med Viaplay eller et mobilabonnement uden data, så er der altså mange slags, og derfor er det vigtigt at vide, hvordan du sammenligner.

Ligesom du sammenligner mange andre ting, du køber, så er det altså det samme, der gælder for mobilabonnement. Der findes så mange, at der altid vil være nogle, der kan give et andet bud på det, du står og mangler. Det kan enten være et bud, der er billigere, eller et bud, hvor du får lidt flere goder med.

Her hos os har vi en en fantastisk søgefunktion, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne de forskellige abonnementer og finde det bedste mobilabonnement. Der er dog også andre muligheder. Vi giver dig ikke kun en søgefunktion, vi giver dig også overblikket over et stort antal udbydere.

Vi har nemlig samlet de førende danske udbydere af mobilabonnementer og giver dig et indblik i, hvad de kan, og hvad du kan forvente af dem.

Infoboks:

I Danmark har vi fire dominerende selskaber på markedet for mobilabonnementer. De fire har været her længe og vil nok være her længe endnu. Der findes selvfølgelig også mange mindre selskaber, men det er vigtigt at huske på, at de er dominerende af en grund. TDC Group er den største. De sælger abonnementer gennem Yousee, Fullrate og Telmore.

Yousee-mobilabonnement

Yousee, der er et brand under TDC Group, er det største teleselskab på det danske marked og tilbyder Danmarks bedste mobilnetværk. Her fås også abonnementer med Roaming Europa Plus, som giver dig fri tale i lande som Tyrkiet, Thailand, USA, Australien m.fl.

Ud over dine muligheder for at bruge din fri tale i det meste af verden har Yousee også givet dig muligheden for at lytte til en masse musik gennem deres egen app. Appen får du gratis, når du har et mobilabonnement hos Yousee, og der er nok musik at tage af. De har nemlig over 65 millioner musiknumre.

Det lyder meget godt, og på rigtig mange punkter er det også rigtig godt. Der er som sagt en grund til, at det er det største teleselskab. Vi skal bare huske på, at der er rigtig mange andre på markedet også. Hvis vi tager fat i en udbyder som Telia, så har de faktisk et bedre tilbud på fri tale og 30 GB data.

Hos Yousee hedder tilbuddet, at du får fri tale og 30 GB + roaming world, Yousee-musik og 5G for en fair pris, men en pris, som er i den høje ende, er dog stadig et meget fornuftigt tilbud. Hos Telia hedder tilbuddet derimod fri tale og 30 GB + 11 GB i EU, Spotify og Discovery+ til en betydelig lavere pris.

Der er selvfølgelig nogle forskellige ting med i pakkerne, og spørgsmålet er, om den ene fordel er bedre end den anden. Men hvis vi nu kun tager udgangspunkt i fri tale og 30 GB, så kan Telia faktisk levere det bedste tilbud.

Disse ting er vigtige at have in mente, fordi hvis du kun ønsker de mest basale ting i en mobilabonnementspakke, så er muligheden for, at du kan få det billigere end din nuværende udbyder faktisk ret stor. Det kræver bare lidt søgen og sammenligning, som vi heldigvis kan være behjælpelige med.

Telia-mobilabonnement

Nu har vi haft lidt fat i Telia kontra Yousee, så lad os prøve at dykke dybere ned i Telia.

Telia tilbyder mobilabonnementer med mulighed for forskellige tilvalg og er endvidere konkurrencedygtige på prisen. Her kan nævnes musiktjenesten Spotify Premium, Telia TV, HBO Nordic, Flipp osv. og fri tale i Norden og Baltikum (Estland, Letland og Litauen).

Som du kan læse, er der altså lidt for enhver smag hos Telia. Man får muligheden for at få premiumversionen af det verdenskendte Spotify, samtidig med at du får muligheden for at nyde din yndlingsfilm på HBO Nordic.

Her har vi nemlig et godt eksempel på en udbyder, som måske henvender sig lidt mere til de folk, der vil have noget ekstra med. Selvfølgelig tilbyder Telia også alle de basale elementer inden for denne verden, men de har altså også nogle små goder til dig, der ønsker lidt mere af dit mobilabonnement.

Man skal selvfølgelig passe på med at generalisere, når det kommer til så simple ting som mobilabonnementer. Fordi Telia tilbyder ekstra streamingtjenester og musiktjenester, så kunne dette abonnement henvende sig til teenageren, der ønsker sig lidt af det hele.

Man får mulighed for at have et godt mobilabonnement til en konkurrencedygtig pris, samtidig med at du ikke skal betale ekstra for alle de tjenester, som alligevel er noget, du ved, du gerne vil have.

Ud over de to nævnte af de helt store udbydere findes der selvfølgelig også mange andre store udbydere. Såsom Telenor-mobilabonnement og Telmore-mobilabonnement.

Duka-mobilabonnement

Når det kommer til det billigste mobilabonnement og det bedste mobilabonnement, er vi nødsaget til at komme hele vejen rundt. Vi har kigget på to af de store udbydere, og nu er det på tide, vi kigger mod de lidt mindre, men lige så kvalitetsbevidste udbydere.

Duka er en konkurrencedygtig udbyder af mobilabonnementer. De har lave priser, og kunderne på Trustpilot roser dem blandt andet for at være ligetil og enkle.

Dette er en kvalitet, som vi vægter højt. Som vi har konkluderet kan det faktisk være forvirrende med alle de forskellige mobilabonnementer, og derfor kan vi have brug for noget simpelt.

Ud over dette giver de dig ikke kun fri tale i Danmark, men faktisk i hele EU. De har også et rigtigt godt tilbud til børnene i familien, hvor de får muligheden for at have en telefon med data og taletid på, men samtidig til en god pris.

Eksemplet her med Duka er for at vise dig, at der altså findes andre udbydere end de helt store på markedet. Som sagt er de er blevet de største spillere af en grund, men det vigtigt, vi husker på, at der findes andre muligheder. Blandt andet det, man kalder for underdogs.

Underdogs på markedet

Nu har vi været lidt omkring de store spillere på markedet. Dem, som de fleste af os kender. Der findes dog også rigtig mange mindre udbydere af mobilabonnementer. De har ikke den samme status som de store, men de har alligevel elementer, der gør dem til noget specielt.

De er for det meste også en del billigere end de store udbydere. Det er, fordi de låner de store udbyderes netværk, og derfor kan nettet hos de små altså godt være en smule langsommere. Det er dog ikke noget, du som sådan opdager, hvis du bare bruger nettet til daglige gøremål.

Et af disse eksempler af en udbyder kaldet Easy Bare Mobil. Det er et relativt nyt selskab, men som vi helt klart ser på med stort potentiale. Hvis vi tager fat i tilbuddene hos Telia og Yousee, har Easy faktisk et lignende tilbud.

De tilbyder fri tale + 30 GB til en af de laveste priser på markedet, altså en del billigere end de ovennævnte eksempler. Der er dog ikke alle mulige ekstra ting med her. Du får hverken Spotify eller en anden streamingtjeneste. Du får dog det, du betaler for.

Hvis man skulle vurdere dette mobilabonnement, så henvender det sig nok lidt mere til dig, som bare ønsker det helt simple. Du har ikke brug for alle mulige musiktjenester. Det eneste, du har brug for, er at kunne tale i din telefon og have noget data.

Man kan enten se det som en fordel eller en ulempe. Hvis du gerne vil have alle de ekstra ting med og er villig til at betale lidt ekstra for det, er dette mobilabonnement nok ikke noget for dig – og altså en klar ulempe. Hvis du derimod er personen, vi lige snakkede om, og du bare ønsker det nemt og simpelt, vil det være en klar fordel for dig at vælge et abonnement som dette.

Der findes rigtig mange gode tilbud derude, og tilbud som indeholder alverdens ting. Vi vil dog anbefale dig, at du, inden du går på jagt efter et mobilabonnement, gør det helt klart for dig selv, hvad du egentlig har brug for. Lav en liste over de ting, som du har behov for, og som du ved, du ikke kan undvære. På den måde har du sværere ved at blive fristet af fantastiske tilbud med alt muligt, du faktisk ikke har brug for.

Find beskrivelser af øvrige mobilselskaber her

Familie-mobilabonnement

Vi deler meget som familie. Det kan både være op og nedture, men hvorfor så ikke også dele mobilabonnement. Vi er nemlig så heldige, at vi faktisk har fået flere muligheder for at samle hele familiens abonnement i ét. Det kan være en klar fordel for dig som forælder, da du ikke skal holde styr på et utal af forskellige abonnementer.

Infoboks:

Når det kommer til de helt små i familien, er det vigtigt, at du tager nogle ting med i dine overvejelser, inden de giver sig i kast med et mobilabonnement. Forbrug.dk har lavet en formidabel guide til dig som forælder om, hvilke ting der er gode at have in mente og hvorfor.

Billigt mobilabonnement til børn

Et mobilabonnement til børn kan være med til at skabe en tryg oplevelse for både dig og dit barn, når det handler om barnets første mobiltelefon. Der er flere selskaber i Danmark, der udbyder mobilabonnementer til børn.

Det kan være et abonnement, som kun indeholder en lille mængde taletid og ingen data eller en smule data. Abonnementerne giver forældre mulighed for at få overblik over barnets forbrug. Det er også med til at gøre dem betydeligt billigere end et voksent abonnement.

Du skal dog huske, at når dit barn er under 18 år, kan det ikke skrive under på et abonnement. Så hvis du som forælder skriver under, er det altså dig, der hæfter for regningerne, ligemeget hvad der sker, og hvem der bruger mobilen.
Det er også vigtigt, du overvejer, om det skal være et mobilabonnement eller bare et ganske almindeligt taletidskort. Der er nemlig nogle fordele og ulemper ved begge ting.

Vi har fået belyst, hvad et mobilabonnement er, men hvad er et taletidskort så? Man kan vælge et taletidskort til barnets mobiltelefon frem for et fast mobilabonnement. Det giver mulighed for at gå op eller ned på data og taletid alt efter budget og behov.

Taletidskortet giver en større frihed end et mobilabonnement, og det er ideelt til børn, som ikke selv har overblik over deres forbrug af data og taletid.

Fordele ved mobilabonnement

 • Du kan vælge at abonnere på andre ting og på den måde få rabat, da dit mobilabonnement går ind og dækker over flere ting.

Ulemper

 • Ved abonnementer er der både en abonnementsafgift, som er et fast beløb, du betaler for at være tilsluttet et telefonnet, elnet eller lignende. Derudover er der også tit et månedligt minimumsforbrug, altså et forbrug, du kommer til at betale for, ligemeget om du bruger lidt eller meget.

Fordele ved taletidskort

 • Du slipper helt for abonnementsafgift, og der er heller ikke oprettelse, hvilket der ellers tit er ved et mobilabonnement.
 • Du slipper for ekstra regninger, da forbruget allerede er betalt.
 • Langt de fleste udbydere tilbyder, at man kan ringe til telefonen, selv efter at taletiden er opbrugt. Så kan du som forælder altid ringe til dit barn.


Som du kan se, er der altså fordele og ulemper ved begge ting. Derfor er det op til dig som forælder at finde ud af, hvad du synes, er det bedste, og hvad der vil fungere optimalt for dit barn. Det skal dog siges, at der findes flere fordele og ulemper end de nævnte.

Find et taletidskort her

Er det en fordel med et familie-mobilabonnement?

Er løsningen på det billigste mobilabonnement og ikke mindst bedste mobilabonnement så bare, at man skal tage familien under armen og oprette et familieabonnement. Svaret på det er både og.

Du får helt klart nogle fordele ved et familieabonnement. Det er nemmere at holde styr på for ham eller hende, der klarer det i huset. Du ved, hvad alle i familien får, og I ved alle sammen, hvad I kan regne med fra jeres udbyder. Det er nemt at oprette, og det kræver ikke mere end et par Google-søgninger, så er du faktisk i gang.

Nu tænker du sikkert at du har fundet svaret. Du skal bare igang med et familie-mobilabonnement. Det er nemt og belejligt, og du får alle oprettet på samme tid, altså er der overhovedet nogle negative sider?

Negative sider er som sådan svære at pege på, men det er klart, at familieabonnementerne mangler noget, som de individuelle abonnementer har, og omvendt.

For det første er det ikke alle udbydere, der tilbyder familieabonnementer, så du kan måske ikke få det, du lige havde i tankerne. Derudover kan nogle af de familieabonnementer, du finder, halte en del efter med, hvad de kan tilbyde dig.

Det nemlig ikke sikkert, at de kan lave det til en lige så god pris, som hvis det var et individuelt abonnement, men på den anden side kan det være, at du kan forhandle noget rabat hjem, når det nu er hele familien, der tegner et abonnement.

Derfor kan det være svært at sige, om det er den rigtige løsning for dig og din familie, men det, som vi kan sige, er, at det ihvertfald er en af løsningerne. Et familieabonnement passer ufatteligt godt til nogle, og de ville endda kalde det for det bedste mobilabonnement. For andre vil det ikke passe til dem og deres familie.

Det afhænger igen af dine ønsker til et mobilabonnement, hvad der skal med i pakken, hvor det skal være fra, og hvilken pris du skal have det til.

Mobilabonnement uden data

Infoboks:

Hvad er data egentlig? Data er simpelt forklaret ved, at det er det, din telefon benytter, når du bruger internettet. Altså når du er på Facebook, eller du ser en YouTube-video, så bruger din mobil data. Nogle abonnementer tilbyder fri data. Andre tilbyder begrænset data. Det er meget forskelligt.

Nu har vi snakket så meget om mobilabonnement med streaming, mobilabonnement med fri tale og en masse andre aspekter. Der er dog noget, vi ikke har været inde på, og det er mobilabonnement uden data. For nogle vil det lyde helt fjollet, fordi hvem ønsker ikke at have data? Alt i dag foregår alligevel online. Men disse abonnementer findes altså, og kunderne til dem findes bestemt også.

Alt foregår som sagt online, men der findes dem, som ikke har brug for mobilen til det. De har det ganske fint med et fjernsyn og måske en computer. Man kan kalde dem gammeldags, eller man kan sige, at de faktisk bruger en mobil til det, som den er beregnet til. Nemlig opkald, sms´er og mms´er.

Der findes nogle forskellige muligheder, når det kommer til et mobilabonnement uden data. Der er nogle, som koster en fast månedlig pris, ligesom vi også kender det fra størstedelen af abonnementerne med data. Der findes dog også nogle, som er forbrugsafregnet.

Forbrugsafregnede mobilabonnementer er, ligesom ordet antyder, et abonnement, hvor du betaler for dit forbrug. Det vil altså sige, at hver enkelt sms har en pris, og hvert minut du taler, har en pris. Denne måde er lidt nemmere at håndtere, når det er et mobilabonnement uden data, da man ikke skal have dataen med i ligningen.

Du bliver også selv herre over, hvad dit mobilabonnement skal koste, da du tænker over ikke at sende så mange sms´er og bruge flere timer i telefonen.

Der er selvfølgelig også det abonnement, vi alle kender, hvilket er det, de fleste af os har stiftet bekendtskab med før. Nemlig et abonnement til en fast månedlig pris. Prisen på disse abonnementer er med god grund lavere, da der ikke er data med.

Der er selvfølgelig heller ikke nogle former for musik eller streamingtjenester med, da det ikke ville give mening uden data. Så disse mobilabonnementer uden data er altså til dig, som ikke ønsker at bruge nettet på din telefon, og dig, der kun ønsker at bruge en telefon til det, den oprindeligt er til.

Hvordan fungerer opsigelsen?

For at et i forvejen billigt mobilabonnement kan kåres til det bedste mobilabonnement, skal det også være nogenlunde let at komme ud af. Det sker uforudsigelige ting i vores liv, og nogle gange kan det betyde, at man bliver nødt til at opsige et mobilabonnement, som man ellers var glad for.

Der er et hav af ting, man skal være opmærksom på, ligesom når du afmelder andre abonnementstjenester, og igen kommer Forbrug.dk os til undsætning. De har lavet en guide til det hele, og hvad man skal være mest opmærksom på, men vi vil lige gennemgå de mest væsentlige ting for dig her.

Kan jeg få mit gamle nummer med?

Når du skifter selskab, kan du sagtens få til lov at beholde dit gamle nummer. Det er dog vigtigt, at du anmoder din nye udbyder om at få overflyttet dit nummer. Herefter er det op til din nye udbyder at få kontaktet dit tidligere selskab og sørge for, at nummeret bliver overflyttet.

Det er vigtigt, at du selv er opmærksom på, at dette sker, både så du selv er med under hele proceduren, men også så du måske speede processen op. Det vigtigste er dog bare, at du som sagt gør din nye udbyder opmærksom på, at du ønsker at få overflyttet dit nummer.

Når du har tegnet et mobilabonnement ved en ny udbyder, vil du i de fleste tilfælde modtage et nyt simkort med posten. Dette simkort vil være tilknyttet et nyt nummer, som du kan vælge at tage i brug, hvis du ikke ønsker at få overflyttet dit gamle nummer. De fleste vil dog gerne have overflyttet deres nummer, da det er mest praktisk.

Vi vil i de fleste tilfælde anbefale dig at beholde dit gamle nummer. De fleste gør det allerede, men hvis du skulle stå med tanken om at skifte nummer, så i 9 ud af 10 tilfælde bør du lade være. Det skaber en masse forvirring for dem, der har dit nummer, og det ville jo være træls, hvis ingen ringede til dig lige pludselig.

Det tager imidlertid omkring 30 dage at få overflyttet dit nummer, alt afhængig af hvilket mobilselskab du vælger. De fleste vælger derfor at benytte et midlertidigt nummer, indtil det gamle er blevet overflyttet. Det kan også skabe en smule forvirring, men i denne situation er det vigtigt, at du tænker på, at det heldigvis kun er midlertidigt.

Gebyrer og bindingsperioder

Infoboks:

Ligesom med rigtig mange andre tjenester er der desværre nogle skjulte gebyrer. Oprettelsesgebyrer og meget andet er ikke uvante ord, når det kommer til abonnementer. Det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvilke gebyrer der er hos din udbyder, inden du bare blindt opsiger.

Oprettelsesgebyr er ikke det eneste gebyr, der findes. Det er også vigtigt, at du er opmærksom på administrationsgebyr og månedlige faktureringsgebyrer. De fleste gebyrer afhænger dog af, om du bruger betalingsservice eller ej. Du kan ikke gøre det store imod disse gebyrer. De er der desværre, og de er højst sandsynligt kommet for at blive.

Du kan dog gøre dig klogere på, hvordan du kan undgå de fleste af dem, og hvis de ikke kan undgås, hvordan du så har en chance for at betale mindre.

Bindingsperiode

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste abonnementer har en bindingsperiode. De vælger at have sådan en, så de ikke bare har kunder, der laver et mobilabonnement den ene dag, og så opsiger det igen den næste dag. De fungerer meget, som navnet lægger op til, at når du opretter et abonnement, så er der en vis periode, hvor du er “bundet”. Altså du kan ikke slippe for betalingen, før denne periode er slut.

Der findes dog også de udbydere som tilbyder et mobilabonnement uden binding. Det kan være fordelagtigt for dig, som faktisk ikke helt ved, hvad du vil have. Du kan hermed prøve et abonnement, og hvis det ikke passer til dine behov, kan du faktisk bare opsige det igen,

Når man siger bindingsperiode, kan man næsten ikke undgå at sige fortrydelsesret. En fortrydelsesret er noget, der er lavet for forbrugernes skyld. Når du køber noget over nettet, har du som regel 14 dages fortrydelsesret. Inden for 14 dage kan du altså vælge at sige, at du ikke vil have det alligevel, og så ophører aftalen med det samme.

Når du handler fysisk eller over nettet, kan du give samtykke til, at din fortrydelsesret ophører før de 14 dage. Det kan være, hvis du har lyst til at tage varen, eller i dette tilfælde mobilabonnementet i brug, før de 14 dage er gået.


Når det kommer til bindingsperioden, må de forskellige udbydere ikke binde dig til mere end maksimalt 6 måneder. Det betyder altså, at når der er gået 5 måneder, kan du opsige dit abonnement med en måneds varsel. Det er en god ide at blive klogere på bindingsperioder, så du ikke kommer ud for noget uventet.

Hvilket mobilabonnement skal jeg så vælge?

Som du kan se af ovenstående, er der mange overvejelser i forbindelse med valg af mobilabonnement. Selvom du har overvejet både streamingtjenester, taletid og dataforbrug, kan det stadigvæk være uoverskueligt at navigere rundt mellem de forskellige udbydere og de mange forskellige mobilabonnementer.

Der er rigtig mange ting, som du bare er nødsaget til at tage stilling til, og det kan være svært, hvis man ikke har en plan. Derfor er et godt råd at følge de forskellige anbefalinger, du har fået med på vejen her. Det er vigtigt, at du helt selv er klar over, hvad det egentlig er, du søger, for ellers kan en masse sælgere og internetsider hurtigt gøre dig i tvivl.

Hvis du selv er i tvivl, så er det i denne situation, at mp.dk kan hjælpe dig. Mp.dk er en hjemmeside, der har samlet alle udbydere af mobilabonnementer, så du får ét samlet overblik, når du skal vælge det helt rigtige mobilabonnement.

Hos os kan du finde det selskab og det mobilabonnement, der passer til dit behov – til den billigste månedlige ydelse!

Det er dog alfa og omega, at du husker, at når alt kommer til alt, så er det dig, der står med beslutningen, dig, der står med betalingen, og dig, der står med en eventuel bindingsperiode. Så som vi tidligere har været inde på, så sørg for, at du kender abonnementet ud og ind, før du går ind i det.

Det vil gøre dig selv og din pengepung en kæmpe tjeneste, og det håber vi ,at denne guide har været et skridt på vejen imod.

Vi kan dog stadig ikke vælge for dig, og derfor kan vi som sådan ikke give dig et endeligt svar. Vi kan guide dig så godt igennem alt det her som muligt, og så er det op til dig at vælge, hvad du føler der er rigtigt. Nogle flere gode råd, du kan få med på vejen, kommer her nedenfor.

Se samlet oversigt over mobilabonnementer her

Læg et budget

Der er ikke nogen tvivl om, at jo mere man betaler for et mobilabonnement, jo flere ting kan du få med. Det billigste mobilabonnement har desværre ikke altid streamingtjenester, alt den data, du skal bruge, og en masse andre fede ting. Det er derfor, et budget kan være fornuftigt.

Et budget er vel altid fornuftigt, men inden du skal vælge et abonnement, kan det vise sig at være ekstra fornuftigt. Hvis du er typen, der elsker alle streamingtjenester og ikke kan få nok af musik og masser af data, så kan du godt forvente, at du kommer til at have en høj månedlig ydelse.

Det er alligevel hver måned, at et abonnement koster penge, så det er altså ret mange penge til sidst. Det er derfor, at et budget giver dig overblikket over, hvor mange penge du egentlig bør sætte til side til dit abonnement. Så har du muligheden for at blive langt klogere på, om det skal hedde fri data, fri tale, alle streamingtjenester, eller om du skal have et forbrugsafregnet abonnement.

Lær at prioritere

Det er ingen skam ikke at kunne få alt. Især hvis du er studerende eller har mange andre udgifter, så er de helt store abonnementer måske ikke noget for dig. Du har dog alligevel mulighed for at få nogle af alle goderne, bare ikke dem alle.

Prioriteringerne spiller kraftigt ind her. Det er her, at du skal gøre op med dig selv, hvad der virkelig er vigtigt. Er det musikken, der er vigtig for dig, eller er det at kunne ringe ubegrænset?

Ved hjælp af prioriteringer kan du faktisk ende ud med noget, der føles som det billigste mobilabonnement, og hvor du samtidig har lidt af alt det, du holder af.

Undersøg dine muligheder

Vi har vist dig nogle forskellige bud på abonnementer i denne tekst. Du har set lidt til et Yousee-mobilabonnement, et mobilabonnement uden data og familie-mobilabonnement, og som du kan se, så er der masser af muligheder.

Der findes ikke kun en type abonnement. Der findes et utal af forskellige abonnementer. Nogle mere omfattende end andre, og nogle med længere bindingsperiode end andre.

Ingen mennesker er ens, og det er deres abonnementer heller ikke. Det er derfor, du bliver nødt til at undersøge dine muligheder. Hvis du aldrig havde hørt om et familieabonnement før, og det bare ville have været den perfekte løsning for dig og din familie, så ville du gå glip af rigtig meget, hvis du ikke havde undersøgt det.

Det samme gælder, hvis du ikke vidste, at der fandtes de små underdogs, hvor du har muligheden for at få et rigtig billigt mobilabonnement. Der ville du også kunne have sparet en masse penge, hvis du havde undersøgt det. Derfor er vores råd til dig: undersøg, undersøg og undersøg.

Til sidst er der bare at sige, at vi håber denne guide har gjort dig lidt klogere på mobilabonnementer og det bedste mobilabonnement for dig. Hvis du har nogle spørgsmål, du ikke har fået besvaret, findes svaret helt sikkert et andet sted på vores side. Mp.dk er kun til for at hjælpe dig med at finde det bedste abonnement og tage det bedste valg.

Undersøg dine muligheder her