Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2
500.000
brugere hjulpet af mp.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

📞 Mobilabonnement

MobilabonnementFind hurtigt og nemt det billigste mobilabonnement på mp.dk

Markedet for mobilabonnementer kan være forvirrende for dig som forbruger, og det er let at fare vild i junglen af forskellige muligheder og priser på mobilabonnementer hos de mange selskaber, som vi har i Danmark. Der er nemlig stor forskel på de forskellige abonnementer, som du kan vælge imellem. Det betyder til gengæld også, at der er stor mulighed for, at du kan finde et mobilabonnement, der opfylder netop dine behov og som ligger i et prisleje, der ikke vælter dit månedlige budget.

Først og fremmest skal du selvfølgelig overveje hvilket prisleje, du er villig til at bevæge dig ud i, når du skal vælge et mobilabonnement. Et godt tip er, at hvis du gerne vil spare penge på dit mobilabonnement, skal du gå efter de mindre selskaber frem for de store udbydere.

En anden ting, du skal være opmærksom på, er indholdet af data og taletid. Bruger du internettet meget på farten, eksempelvis til at tjekke rejseplanen, høre musik eller finde vej? Så har du brug for mobildata, så husk at vælge et abonnement, der indeholder en passende mængde data til dit behov. Hvis du omvendt aldrig bruger nettet, medmindre du er hjemme, kan du spare ved at vælge et mobilabonnement, der indeholder en lille mængde mobildata. Det er også en god idé at være opmærksom på, hvor meget du taler i telefon med familie og venner. Hvis du taler rigtig meget, kan det formentlig godt betale sig for dig at vælge et abonnement, der indeholder fri tale. Taler du derimod næsten aldrig i telefon, kan du spare penge ved at vælge et abonnement, der indeholder en mindre mængde taletid.

Mange selskaber udbyder mobilabonnementer, der indeholder tjenester til eksempelvis streaming af film og musik. Det er der mange, der vælger at benytte sig af, da der kan være gode penge at spare, hvis man i forvejen benytter sig af en eller flere tjenester. For eksempel kan du hos både Telmore og Telia få den meget populære streaming tjeneste til tv-serier, HBO Nordic, som indeholder serier som Vikings og Game of Thrones, med i dit abonnement. Rigtig mange bruger i dag streamingtjenester frem for de mere traditionelle cd’er og dvd-formater, og har derfor glæde af at kombinere et mobilabonnement med disse tjenester og dermed spare penge på det månedlige budget.

Mobilabonnement vs. taletidskort

Når du skal have adgang til at SMS’e, ringe og tilgå det mobile bredbånd på din mobiltelefon, er der dog også andre muligheder end det klassiske mobilabonnement. Hos mange udbydere er det nemlig muligt at købe taletid frem for et regulært mobilabonnement. Taletid indebærer, at du udelukkende betaler for det, du forbruger. Det vil sige, at der er en fast pris på henholdsvis SMS og opkald. Derudover har du ved nogle udbydere også mulighed for at tilkøbe data til din taletid, så du kan komme på internettet, når du er på farten.

Det er højst sandsynligt en fordel at benytte dig af taletid, hvis dit mobilforbrug ikke er særlig stort. På den måde slipper du for at betale for en masse opkaldstimer og SMS’er, som du alligevel ikke gør brug af. Med taletid betaler du altså kun for dit faktiske forbrug.

I en verden, hvor mobilen er en så central del af hverdagen, er det imidlertid de færreste, der har fordel af at benytte sig af taletid. Da du betaler for hver enkelt SMS og opkaldsminut, løber din regning hurtigt op. Du skal altså have et meget lille forbrug, for at taletid kan betale sig. Derudover er der også en vis frihed i, ikke at skulle tænke over, hvor meget du bruger din mobil.

Sidst, men ikke mindst er konkurrencen på mobilabonnementsmarkedet efterhånden blevet så stor, at du har mulighed for at tegne et mobilabonnement til en rigtig fornuftig pris. Udbyderne presser konstant hinanden på prisen, hvilket er en stor fordel for dig som forbruger.

📶 Udbydere af mobilabonnementer

Mobilabonnement sammenligning

Som nævnt ovenfor er der rigtig mange forskellige udbydere af mobilabonnementer på det danske marked, som på overfladen kan virke meget ens. De udbyder alle sammen en række forskellige mobilabonnementer, der for de flestes vedkommende indeholder fri SMS og en varierende mængde af tale og data. Alle udbydere giver dig også muligheden for at blive koblet på 4G-netværket, som gør din internetforbindelse både hurtigere og mere stabil. Derudover tilbyder alle udbydere af mobilabonnementer, at du kan købe en mobiltelefon, når du tegner mobilabonnement ved dem. Det er altså ikke nødvendigt at købe mobilabonnement og enhed to forskellige steder.

For at give dig et overblik over, hvordan udbyderne adskiller sig fra hinanden, vil den næste del beskrive nogle af de største udbydere af mobilt bredbånd.

🔔 Mobilabonnement fra Oister

Oister er kendetegnet ved at være en af de billigste udbydere på markedet og markedsfører sig rigtig meget på prisen. Derudover er deres mobilabonnementer uden binding, så du til enhver tid kan vælge et andet mobilabonnement hos Oister eller en hvilken som helst anden udbyder. Oister tilbyder også en række specialmobilabonnementer, bl.a. et henvendt til børn og et til dem, som ikke bruger mobilen i særlig stor grad.

🖐️ Mobilabonnement fra Telmore

Telmore har, ligesom ved Oister, ingen binding på deres mobilabonnementer. Som noget særligt tilbyder Telmore en række ekstra ydelser, der er inkluderet i nogle af mobilabonnementerne. To af disse ydelser er musiktjenesten Telmore Musik og underholdningstjenesten Telmore Play.

Telmore Play giver dig adgang til underholdning lige fra TV 2 Play til HBO Nordic , Bookmate og Telmore Musik. Er du ikke interesseret i et fast mobilabonnement kan du ligeledes vælge en pakke, hvor du i stedet betaler en fast pris for dine SMS’er og opkald.

🎗 Mobilabonnement fra Fullrate

Fullrate tilbyder, ligesom de andre udbydere, en lang række af forskellige mobilabonnementer. Ligesom hos Oister er den lavest mulige pris en kerneting ved Fullrate. Fullrate tilbyder konkurrencedygtige priser på både mobilabonnement, bredbånd, mobilt bredbånd samt tv pakken og du kan derfor samle “hele pakken” i et og samme selskab.

📉 Mobilabonnement fra CBB

CBB tilbyder mobilabonnementer til særdeles konkurrencedygtige priser og kan opfylde alle behov for både taletid, data og selvfølgelig med super dækning med 4G hastighed og fri sms+mms. Endvidere er det muligt at få musiktjenesten Tidal inkluderet i mobilabonnementet.

📌 Mobilabonnement fra Yousee

Yousee er det største teleselskab på det danske marked og tilbyder Danmarks bedste mobilnetværk. Abonnementerne findes for enhver smag og for nogle af abonnementer indeholdende Roaming Europa Plus kan du nu også få fri tale i lande som Tyrkiet, Thailand, USA, Australien m.fl.

✅ Mobilabonnement fra Telenor

Telenor kan som CBB tilbyde musiktjenesten TIDAL som tilvalg til deres mobilabonnementer - her til en månedlig pris på 79 kr. og på alle abonnementer er Roam Away inkluderet hvor der kan tales frit i 37 lande. Viaplay tilbydes gratis i de første 3 måneder.

📱 Mobilabonnement fra Telia

Telia tilbyder mobilabonnementer hvor der er rigtig mange tilvalgmuligheder der endvidere er konkurrencedygtige på prisen. Her kan nævnes musiktjenesten Spotify Premium, Telia TV, HBO Nordic, Flip etc. og samtidig fri tale i Norden og Baltikum (Estland, Letland og Litauen).

🤲 Mobilabonnement fra andre udbydere

Der findes et stort antal andre udbydere af mobilabonnementer og alle kan findes i vor søgemaskine på mp.dk., hvor du nemt og hurtigt ved at indtaste dit behov for taletid, data m.m. kan finde lige det mobilabonnement der passer bedst til dig.

🔎 Mobildækning - Er der dækning i mit område?

Hvis du skal have det optimale ud af dit mobilabonnement, er det meget vigtigt at undersøge, om den enkelte udbyder dækker det område, hvor du har tænkt dig at bruge det mobile bredbånd - og dermed de data, som er inkluderet i dit mobilabonnement. Generelt set er det mobile netværk blevet bedre de seneste år, men der er stadigvæk nogle områder, hvor det ikke er muligt at oprette forbindelse. De fleste udbydere gør brug af det mobile netværk fra enten TDC, Telenor, 3 eller Telia, hvilket vil være oplyst på den enkelte udbyders hjemmeside. Både TDC, Telenor, 3 og Telia dækker de store byer, men derudover kan forbindelsen være svingende. Ved at besøge de forskellige selskabers hjemmeside kan du få et overblik over, hvor deres netværk dækker. Dermed et det forholdsvis simpelt at vælge en udbyder, som dækker i dit område.

✔ Hvor ofte skal jeg skifte mobilabonnement?

Det er umiddelbart svært at svare på, da det er meget individuelt, om det kan betale sig ofte at skifte mobilabonnement. En ting er dog sikkert: det er en rigtig god ide jævnligt at holde sig opdateret på, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig som kunde. Som nævnt tidligere i artiklen er konkurrencen på markedet for mobiltelefoni rigtig stor, hvilket betyder en konstant priskrig mellem de forskellige udbydere. Der er virkelig mange udbydere, som konkurrerer om de samme forbrugere. De bliver derfor nødt til at skille sig ud ved hele tiden at presse prisen i bund og tilbyde de services, som de har en formodning om, at forbrugerne vil betale for.

Denne konstante priskrig mellem udbyderne er en kæmpe fordel for dig som forbruger, da det betyder, at du kan få et mobilabonnement til en rigtig fornuftig månedlig ydelse.

Der er dog som sagt stor forskel på, om det kan betale sig for den enkelte at skifte mobilabonnement. Hvis du har tegnet et mobilabonnement i forbindelse med køb af mobil, kan det være en kæmpe fordel at undersøge, hvad andre udbydere kan tilbyde, når din bindingsperiode løber ud. Der vil i denne sammenhæng ofte være rigtig mange penge at spare. Omvendt kan det dog være, at det ikke er nødvendigt at skifte mobilabonnement, hvis du igennem en længere periode har haft et rigtig billigt mobilabonnement, som passer lige præcis til det forbrug, som du har.

Det kan imidlertid aldrig skade at holde sig opdateret en gang imellem, når du alligevel surfer på internettet. Besøg mp.dk for at sammenligne de forskellige udbydere af mobilabonnementer. Der kan være rigtig mange penge at spare!

💡 Hvad hvis jeg overskrider antallet af timer i mit mobilabonnement?

Hvis du en måned taler mere i mobil end det antal timer, som er inkluderet i dit mobilabonnement, vil du blive afkrævet ekstra betaling pr. minut. Det betyder ganske enkelt, at du vil få en ekstra regning udover din normale månedlige betaling. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad den ekstra taletid koster pr. minut, men det vil helt sikkert være oplyst, når du tegner dit mobilabonnement. Hvis du flere måneder i træk overskrider timeantallet, vil det højst sandsynligt være fornuftigt at undersøge, om det kan betale sig at opgradere dit mobilabonnement til et, som indeholder flere timers tale. Det kan i hvert fald blive dyrt i længden, hvis du hver eneste måned skal betale for en ekstra mængde taletid.

En oplagt mulighed er at udnytte muligheden for at vælge et mobilabonnement med fri tale og helt slippe for at overskride indholdet i dit abonnement.

❓ Mobilabonnement med mobil

En anden mulighed for at spare, når du både står og skal købe ny mobil og skal have dig et abonnement, er at købe et mobilabonnement med tilhørende mobiltelefon. Du kan ofte få mobiltelefonen med i abonnementet til en meget nedsat pris - nogle gange endda ned til priser så små som 1 kr. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at abonnementet til gengæld så ofte er dyrere for eksempel de første 6 måneder, så du i sidste ende måske ikke sparer så meget alligevel. Hav derfor øjnene åbne, og sørg for at regne på tallene, før du køber et mobilabonnement med mobil. Du kan finde tilbud på et mobilabonnement med mobil i mange butikker og webshops. Husk at du får det billigste abonnement hos de mindre selskaber, altså underleverandørerne, som for eksempel Oister. Hvis du er usikker på at finde rundt i mobiler og abonnementer, er det en god idé at købe din mobil i en fysisk butik, hvor du kan få god vejledning af det professionelle personale, så du er sikker på at du får en mobil og et abonnement, der både opfylder dine behov og ligger inden for dit budget. En fordel ved at vælge at købe abonnement og mobil på nettet er til gengæld, at du ofte vil kunne finde produkterne billigere, og at du undgår risikoen for salgsglade medarbejdere, der overtaler dig til at købe noget, du i sidste ende synes er for dyrt.

⭐ Billigt mobilabonnement

Når du leder efter et billigt mobilabonnement, er det en fordel at gå efter de små leverandører, som også kaldes underleverandørerne - det er for eksempel et selskab som Oister. Underleverandørerne låner de store selskabers netværk, og er derfor billigere, da du ikke betaler for vedligeholdelsen af netværket. Det kan dog gøre en lille forskel i forhold til internethastighed, men det burde ikke være noget, den almindelige bruger vil mærke noget til. Du vil derfor kunne finde det billigste mobilabonnement hos en underleverandør, frem for at købe et dyrt abonnement hos et stort selskab. Hvis du ikke har skiftet abonnement længe, er der stor chance for, at du betaler mere end du burde. Priserne svinger nemlig hele tiden, mens du fortsætter med at betale det, som det kostede for din type abonnement, da du købte det for længe siden. Derfor er det en god strategi at holde øje med priserne på markedet for mobilabonnementer, og så skifte når du kan se, at det ikke længere kan betale sig for dig at betale for dit nuværende abonnement. Det vil sikkert kunne give dig mere taletid og flere GB data for færre penge, så du kan spare på de månedlige udgifter.

En anden måde at sørge for billigere abonnementer er ved at benytte sig af tilbud til familier. I kan ofte som familie få billigere abonnementer jo flere i køber. De fleste steder behøver i desuden kun at være to medlemmer af familien for at kunne tilmelde jer som familie og opnå en månedlig besparelse på mobilabonnementerne.

👍 Hvad er data - og har jeg overhovedet brug for det?

Et andet væsentligt element, når du skal vælge mobilabonnement er, hvor meget data du har brug for. Kort og godt kan data defineres som det, du forbruger, når du tilgår internettet med din mobiltelefon. Du bruger dog ikke kun data, når du benytter din internetbrowser, men også når du benytter apps på din mobil.

Der er måske nogle, der vil tænke, at de ikke har brug for data til mobilen, da de har deres faste bredbåndsforbindelse derhjemme. For mange forbrugere er mobilen imidlertid en rigtig vigtig del af hverdagen, da den bruges som både kommunikations- og underholdningsmiddel. Det betyder dog samtidig, at de fleste har brug for at kunne gå på internettet med deres mobil, da mange af de apps, der gør kommunikationen og underholdningen mulig, kræver adgang til internettet. Derfor vil de fleste mennesker i større eller mindre grad have behov for at få data inkluderet i deres mobilabonnement.

Den helt store fordel er altså, at du har mulighed for at komme på internettet, selv når du er på farten. Spørgsmålet er så bare, hvor meget data du har brug for? Det er igen et meget individuelt spørgsmål. Det har stor betydning, hvad du bruger internettet til. Hvis du downloader og streamer meget indhold på din mobiltelefon, er det nødvendigt at tegne et mobilabonnement med en stor mængde data. Har du derimod et mere ”normalt” forbrug, kan du højst sandsynligt nøjes med en datamængde på mellem 1-5 GB om måneden. Det kan dog være meget svært at vurdere, hvor meget data du har brug for, da antal GB godt kan virke en smule abstrakt. Løsningen på dette er at gøre brug af databeregneren på mp.dk. Databeregneren findes på forsiden af hjemmesiden, og gør det muligt for dig at beregne, hvad dit månedlige forbrug af data er. På den måde vil du have meget nemmere ved at vælge datamængde - og i sidste ende mobilabonnement.

🔥 Hvad sker der, hvis jeg opbruger min data?

Selvom du har valgt et mobilabonnement, hvor datamængden nogenlunde passer til dit forbrug, kan der selvfølgelig være måneder, hvor du af den ene eller anden årsag bruger mere data end forventet. Det er meget individuelt, hvad de forskellige mobiludbydere gør, hvis du overskrider din datagrænse. Ved nogle selskaber lukker de ned for din adgang til det mobile netværk, andre sætter hastigheden på netværket ned og hos nogle udbydere får du en ekstraregning.

Nogle udbydere giver dig også muligheden for at tilkøbe ekstra data, hvis du en måned er løbet tør. Hvis du på nogen måde er i tvivl, så kontakt din udbyder.

🤔 Mobilabonnement med fri data

De forskellige leverandører kan tilbyde mobilabonnementer med forskellige mængder data. Som hovedregel vil dit mobilabonnement være billigere, jo mindre data det indeholder, og dyrere, jo mere data det indeholder. Men hvis du bruger rigtig meget data, for eksempel hvis du surfer på nettet eller streamer videoer på vej til job eller skole, så kan det godt betale sig for dig at kigge efter et godt tilbud på et mobilabonnement med fri data. Når dit mobilabonnement indeholder fri eller ubegrænset data, kan du bruge så meget data, som du har lyst til - der er ingen grænser. Med et fri data abonnement behøver du nemlig slet ikke bekymre dig om dit data forbrug - det kan være en stor fordel, hvis du har en lang transport til job eller uddannelse, eller hvis du bare bruger din mobil data rigtig meget uden for dit hjem.

Med et fri data abonnement kan du slippe alle bekymringer og blot ringe løs og bruge al den data, du har lyst til.

💪 Mobilabonnement med fri tale og data

Det er også muligt at få mobilabonnementer med forskellige mængder taletid. Igen gælder det, at jo mere taletid abonnementet indeholder, jo mere koster det. Men taler du rigtig meget i telefon, kan det måske betale sig at lede efter et mobilabonnement med fri tale.

Hvis du samtidig taler rigtig meget i telefon og bruger din mobil data meget, kan det muligvis også være en god idé at kigge efter et mobilabonnement med fri tale og data. Med denne type mobilabonnement er du fuldstændig ubegrænset, når du bruger din mobiltelefon - du kan tale så meget du vil, surfe på nettet og streame videoer fuldstændig ubegrænset, og stadig betale det samme faste beløb hver måned. Det er en rigtig god løsning, hvis du bruger din mobil meget, og gerne vil undgå uforudsete regninger på taletid eller data - eller du ikke ønsker at løbe tør for taletid og data halvvejs inde i måneden og pludselig stå uden mulighed for at bruge din mobil.

Det kan også være, at du taler rigtig meget i telefon, men du næsten ikke bruger noget data. Så kan du også finde et mobilabonnement, der passer til netop disse behov. Så skal du kigge efter et mobilabonnement med fri tale uden data. Det kan dog være svært at finde et mobilabonnement uden data, da langt de fleste i dag benyttet sig af mobil data i hverdagen, og markedet derfor er tilpasset denne type forbruger. Det er også vigtigt, at du er helt sikker på, at du ikke får brug for at benytte mobil data, før du vælger et mobilabonnement helt uden data. Et alternativ kan være at vælge et billigt abonnement, der eksempelvis indeholder fri tale og en lille smule data.

🏆 Mobilabonnement til børn

Hvis du har børn, er der også muligheder for at købe et mobilabonnement, der er specielt tilegnet børn. Det kan for eksempel være abonnementer, som kun indeholder en lille mængde taletid og ingen data eller en smule data. Et mobilabonnement til børn kan hjælpe med at skabe en tryg oplevelse for både dig og dit barn, når det handler om barnets første mobil. Der er flere selskaber i Danmark, der udbyder mobilabonnementer til børn. Abonnementerne gør det nemmere for dig som forælder at skabe dig et overblik over dit barns forbrug og giver dig samtidig muligheder for bedre at styre forbruget, hvilket giver tryggere rammer end et almindeligt abonnement.

Én måde at gøre det på, er at lave et fælles abonnement for hele familien. Denne type abonnement er der flere udbydere, der kan give et godt tilbud på.

☎ Taletidskort til børn

En anden mulighed for dig med børn er at bruge et taletidskort til dit barns mobiltelefon frem for at købe et fast mobilabonnement. Med et taletidskort til børn skal du selv huske at købe det hver måned, men til gengæld kan du frit gå op eller ned på data og taletid alt efter budget og behov, og du kan til enhver tid undlade overhovedet at købe taletidskort i en måned. På den måde kan taletidskortet give en større frihed end et mobilabonnement kan, mens taletidskortet også er ideelt til børn, som ikke selv har overblik over hvor meget data og taletid, som de går og bruger. En ulempe ved taletidskortet er, at taksterne på opkald og SMS ofte er dyrere, end de ville være med et abonnement. Taler dit barn i mindre end en time om måneden og sender et begrænset antal SMS’er, vil det dog godt kunne betale sig at styre barnets forbrug ved at bruge taletidskort frem for mobilabonnement. Derfor anbefales taletidskort også primært til børn, der er yngre end 12 år, som ikke har så store behov, når det kommer til at foretage opkald og sende SMS’er. Du kan desuden købe taletidskort i langt de fleste dagligvarebutikker, så du kan nemt skaffe det månedlige taletidskort, når du alligevel er nede at handle uden at skulle ud i nogen specielle butikker.

🔦 Mobilabonnement med indhold

Mobilabonnementet er noget, de færreste kan undgå at have med i de faste månedlige udgifter. Vi har brug for at være forbundet til hinanden, så vi dagligt kan kommunikere med vores kollegaer, familie og venner. Samtidig har mange mennesker også behov for at kunne bruge en vis mængde data hver måned på eksempelvis at finde vej, finde frem til restauranter i nærheden eller benytte forskellige typer af streamingtjenester.

Når du nu alligevel skal lægge penge til side til et mobilabonnement hver måned - hvorfor så ikke få så meget for pengene som du kan ved at vælge et mobilabonnement med indhold? Der er stor forskel på mobilabonnementer. Både på pris og dækning, men også på indhold - mange udbydere kan nemlig tilbyde dig mobilabonnementer, der indeholder forskellige typer af streamingtjenester. Mobilabonnementer med tilhørende tjenester vil ofte koste flere penge end et mobilabonnement uden tjenester. Til gengæld vil det, hvis du regner det sammen, ofte være en billigere løsning sammenlignet med at købe et billigere abonnement og streamingtjenester separat fra hinanden. Det er en rigtig god måde at spare penge på, hvis du i forvejen ofte benytter en eller flere streamingtjenester.

Mange mennesker benytter forskellige tjenester, som musik- og filmstreaming på månedlig basis. Hvis du også gør det, så kan du spare penge ved at kombinere dit mobilabonnement med de tjenester, du har brug for. I artiklen kan du læse om dine muligheder inden for mobilabonnement med indhold - vi gennemgår både lydbøger, film- og musikstreamingtjenester.

📊 Mobilabonnement med musik

Det er efterhånden blevet mere almindeligt at benytte sig af en musikstreamingtjeneste frem for det mere traditionelle CD-format. Musikken er blevet digitaliseret, og det kan man også mærke på udbuddet af forskellige musikstreamingtjenester. Streamingtjenester med musik står nu i høj grad for at gøre musik tilgængeligt for alle. Rigtig mange bruger disse tjenester i hverdagen - for eksempel til at gøre turen til arbejdspladsen lidt mere spændende eller til at skabe en hyggelig stemning når der er venner og bekendte på besøg.

Det kan dog løbe op i mange penge om året at have et fast abonnement på en eller flere musikstreamingtjenester. Disse tjenester koster ofte omkring 99,- om måneden - det vil sige 1188,- årligt. Når du køber et mobilabonnement med musik, kan flere selskaber tilbyde dig billig musik streaming. Ofte vil du enten få tjenesten til en billigere pris, end hvis du havde købt den for sig, og i andre tilfælde er tjenesten en integreret del af abonnementet og dets pris. Hvis du er en rigtig musikelsker, kan det altså godt betale sig for dig at skifte til et mobilabonnement med musik.

📱 Mobilabonnement med Spotify

Spotify er en meget populær streamingtjeneste til musik, der kan benyttes på både mobil, computer og tablet. Spotify findes både i en gratis version og i en premium version, som du kan tilkøbe. På Spotify finder du playlister til enhver lejlighed, og du kan også lave dine helt egne personlige playlister. Hvis du vælger at koble din Spotify bruger til din facebookprofil, kan du også se, hvad dine venner lytter til, og dele hvad du selv lytter til med folk i din omgangskreds. Det er dog helt frit om du vil benytte Facebook til at oprette din Spotify bruger, og der findes også funktioner til at stoppe Spotify i at dele hvad du lytter til hvis du foretrækker det. Spotify kan bruges på både mobil, tablet og computer, så du har mulighed for at lytte til dine yndlingsnumre lige hvor og hvornår det passer dig.

Et Spotify abonnement pris ligger på 99,- om måneden, hvis du vælger at tilkøbe premium funktionerne. Fordelene ved at have et Spotify premium abonnement er, at du helt selv kan vælge hvilket nummer, du vil høre, og at du bliver fri for forstyrrende reklamer. Du kan også streame din musik i en bedre kvalitet med Spotify premium - kvaliteten er lidt lavere på den gratis version. Samtidig har du også mulighed for at downloade dine playlister, så du kan afspille dem offline - det er en rigtig god idé at downloade dine playlister, hvis du gerne vil spare på dit dataforbrug.

Hvis du synes, at 99,- om måneden er lige lovlig meget at skulle betale for at kunne lytte til musik på Spotify uden afbrydelser, så kan det være en god idé at finde et mobilabonnement, hvor du får Spotify premium med. Så kan du nemlig få tjenestens premium funktioner meget billigere.

📞 Billigste mobilabonnement med Spotify

Hos Telia kan du få et mobilabonnement, hvor du kan tilkøbe et premium abonnement til musiktjenesten Spotify for halv pris. Selskabet er lige nu det eneste danske selskab, der har lavet en aftale med Spotify, så hvis du leder efter det billigste mobilabonnement med Spotify, skal du altså starte med at lede hos Telia. For at få Spotify premium gennem dit Telia abonnement skal du købe det abonnement, der hedder Telia One.

Når du køber et Telia One abonnement, er det ikke bare Spotify, som du kan tilkøbe til en billig pris. Du kan nemlig også tilkøbe en masse andre tjenester som for eksempel HBO Nordic, Office 365 og magasintjenesten Flipp. Tjenesterne har en originalpris på ca. 80-100,- om måneden, men med Telia One abonnementet kan du tilkøbe hver af disse tjenester for bare 50,- månedligt. Besparelsen er stor nok til, at det godt kan betale sig, selv hvis du kun vælger at tilkøbe en enkelt tjeneste - for eksempel sparer du 49,- månedligt på Spotify premium. Det er en signifikant besparelse på 588,- årligt. Selvfølgelig kan du spare et endnu større beløb årligt, jo flere tjenester du vælger at tilkøbe til dit Telia One abonnement.

Et Telia One abonnement ligger i den dyre ende til 249,- om måneden. Til gengæld indeholder det fri data, fri tale og fri sms/mms. Så hvis du bruger meget data og taletid kan det sagtens betale sig - især hvis du også tilkøber et par tjenester til halv pris. Hvis du derimod hverken er storforbruger af data, taletid eller tjenester, skal du nok overveje, om det er det rigtige mobilabonnement for dig. Du kan læse videre i artiklen, og se hvilke andre muligheder du har for at købe abonnementer med tjenester - nogen af dem er billigere end Telia One abonnementet. Men som tidligere nævnt er det indtil videre desværre kun Telia, der kan tilbyde et abonnement med Spotify premium i Danmark.

🤙 Mobilabonnement med Tidal

Tidal er ligesom Spotify en streamingtjeneste til musik. Med et Tidal abonnement kan du også hente din musik ned til offline brug, så du ikke skal bekymre dig om dit dataforbrug, når du lytter til musik på farten. Tidal kan bruges både på mobil, tablet og computer, så du har bred adgang til at benytte dig af tjenesten, lige når du har lyst - om du så bruger mobilen til at lytte til musik i toget eller på løbeturen, eller du foretrækker at sætte musik på mens du arbejder på computeren.

En sjov funktion, der gør, at Tidal skiller sig ud fra mange andre musiktjenester, er muligheden for også at se musikvideoer på tjenesten. Der ligger mere end 75.000 musikvideoer på Tidal, så der er underholdning til mange timer. En anden fordel ved Tidal er, at de betaler kunsterne en højere ydelse, end mange andre tjenester gør, når kunsternes numre bliver afspillet på tjenesten. Derfor vælger flere kunstnere udelukkende at udgive alt eller dele af deres musik på Tidal. For eksempel har både Kanye West og Beyoncé udgivet albums på Tidal, som de ikke har udgivet på nogen af de andre tjenester. Så hvis du elsker musik og gerne vil lytte til det på en måde, der også er bæredygtig for kunsterne, kan det være at du skal vælge Tidal. Et Tidal abonnement koster 99,- om måneden, men hvis du kombinerer dit Tidal abonnement med et mobilabonnement, kan du spare noget af beløbet.

Selskabet CBB mobil tilbyder for eksempel et mobilabonnement med Tidal abonnement inkluderet. Her kan du pt. få både 40 timers tale og 40 GB data inklusiv Tidal for 159,- om måneden. Det er rigtig billigt for så meget data og et abonnement på Tidal oven i. Hvis du ikke bruger specielt meget data, kan det til gengæld muligvis blive svært at få det fulde udbytte af abonnementets data. 40 GB data svarer eksempelvis til 760 timers streaming af musik på Tidal eller 380 timer på Facebook. Det er nok de færreste, der har et forbrug, der er større end, hvad dette abonnement tilbyder.

Hvis du er kunde i Telenor, eller overvejer at blive det, så har Telenor et helt specielt tilbud til sine kunder. Med abonnement hos Telenor, kan du nemlig få Tidal gratis de første tre måneder. Herefter skal du dog betale 79,- om måneden for at bruge tjenesten. Det er dog en god mulighed for at få afprøvet Tidal eller bare for at spare nogen penge.

📶 Mobilabonnement med tv

Ligesom med musik, er det også blevet mere normalt at streame tv-serier og film frem for at købe dem på DVD. Der eksisterer mange forskellige tjenester til dette formål - HBO, ViaPlay, og Netflix bare for at nævne et par stykker. Disse streamingtjenester giver mulighed for at se de tv-serier, der er allermest populære ligenu - eksempelvis HBO’s ”Game of Thrones” og Netflix’s ”Stranger Things”. Med streaming kan du også, modsat hvordan flow-tv fungerer, selv vælge hvad du vil se og hvornår. Det er en funktion, der passer rigtig godt ind i et travlt liv, hvor der måske ikke lige altid kan sættes tid af til at se TV lige når yndlingsserien kommer på. Derfor vælger rigtig mange mennesker også at betale det månedlige beløb på typisk 99,- for en eller flere af disse tjenester. Det kan dog godt løbe op, især hvis man både vil se serier på den ene og den anden tjeneste.

Ligesom musiktjenesterne koster streamingtjenester til film og serier ofte omkring de 99,- månedligt og løber dermed op på 1188,- årligt. Hvis du er glad for streamingtjenesterne, kan det imidlertid godt betale sig for dig at skifte til et mobilabonnement med tv. Når du kombinerer dit mobilabonnement med streamingtjenesterne, vil du nemlig ofte kunne spare penge på tjenesterne og på den måde nedsætte dine månedlige udgifter. Desværre findes der lige nu ingen danske udbydere, der tilbyder et mobilabonnement med Netflix. Til gengæld findes flere andre tjenester, som også indeholder populære serier og film, og som godt kan kombineres med dit mobilabonnement. Hvis du vil vide mere om, hvordan du får et mobilabonnement med tv, så læs videre her.

🔔 Mobilabonnement med HBO

Den amerikanske streamingtjeneste HBO - Home Box Office - har opnået verdensomspændende popularitet med serier som Game Of Thrones, The Handmaids Tale og Westworld. I 2012 udvidede HBO til også at dække de nordiske lande - Danmark, Finland, Norge og Sverige - da de lancerede HBO Nordic. HBO Nordic har et omfattende katalog på over 5000 forskellige udsendelser, der kan streames via tjenesten. HBO Nordic kan bruges på både mobil, tablet, computer og TV - der er altså rig mulighed for at udnytte adgangen til de mange gode serier, hvad end du har en hyggelig aften på sofaen eller en lang togtur foran dig.

Det koster 89,- om måneden at abonnere på HBO Nordic og dermed få adgang til det store bibliotek af populære serier. Selvom du får meget for pengene, kan det stadig løbe op på høje beløb årligt, især hvis du også benytter dig af andre streamingtjenester end HBO Nordic. Hvis du er interesseret i at få HBO Nordic til en rabatpris, så bør du overveje at tegne et mobilabonnement der indeholder HBO. Det kan du gøre hos både Telia og Telmore.

Telia tilbyder et abonnement kaldet Telia One, hvor du kan tilkøbe HBO Nordic for kun 50,- om måneden. Abonnementet indeholder også andre tjenester, som kan tilkøbes for 50,- pr. stk. om måneden såsom computerprogrammet Office 365 og den populære musik streamingtjeneste Spotify. Et HBO Nordic abonnement koster som sagt 89,- om måneden til originalprisen, men tilkøber du det gennem dit abonnement, får du altså en månedlig besparelse på 39,- og en årlig besparelse på 468,-. Selvfølgelig kan du spare mere, jo flere tjenester du tilkøber til rabatpris. Selve abonnementet koster 249,- månedligt, og for disse penge får du fri tale, fri sms/mms, fri data og mulighed for at tilkøbe tjenester til rabatpris.

En anden mulighed for at få et mobilabonnement med HBO Nordic findes hos Telmore. Telmore har udviklet et abonnement kaldet Telmore Play, hvor du kan få en rigtig fin rabat på mange tjenester. En ulempe i forhold til Telia One er dog, at du ikke selv kan sammensætte præcis de tjenester, du vil have. Du kan dog vælge et mindre abonnement, der indeholder HBO Nordic og TV2 Play og koster 199,- om måneden. Abonnementet indeholder desuden fri tale og 30 GB data. Hvis du kun vil have HBO Nordic tjenesten, er denne mulighed altså billigere end Telia One. Hvis du derimod er storforbruger af streamingtjenester, kan det være, at du skal kigge nærmere på Telia One abonnementet.

🖐️ Mobilabonnement med musik og film

Hvis du bare ikke kan få nok af streamingtjenester, kan det være at du skal overveje at vælge et abonnement, der indeholder tjenester til både musik og film. Både musik og film bliver i stadig højere og højere grad set og lyttet til via streamingtjenester frem for de mere klassiske fremstillingsformer som CD’er og DVD’er. Mange af tidens mest populære serier såsom Game of Thrones og Stranger Things kan ses på streamingtjenester, og musiktjenesterne indeholder samtidig ofte over 30 millioner numre at vælge mellem. Så er det ikke mærkeligt, at mange vælger at abonnere på tjenesterne. Især fordi de, i modsætning til flow-tv og radio, giver en meget stor frihed, når du lytter til musik eller ser serier.

Det passer godt ind i vores tids travle hverdag, når vi selv kan vælge, hvad vi vil lytte til og hvornår, eller hvornår vores yndlingsserie skal komme på. Derfor er det ikke mærkeligt, at disse tjenester er blevet så populære som de er. Både musik og film streamingtjenester koster ofte omkring de 99,- om måneden, hvilket let kan løbe op på store beløb årligt - især hvis man benytter flere forskellige tjenester ad gangen. For at spare på de månedlige udgifter, kan det give rigtig god mening at kombinere dit mobilabonnement med musik og film. Der findes flere forskellige af denne type abonnementer, og du kan sikkert finde et, der falder i din smag. Kombinationer der indeholder Netflix, er dog ikke mulige, da der lige nu ikke er nogen udbydere i Danmark, der tilbyder et mobilabonnement med Netflix. Det er altså desværre for eksempel ikke muligt at kombinere dit mobilabonnement med Spotify og Netflix. Heldigvis findes der mange andre gode kombinationer hos de danske udbydere af mobilabonnementer.

Hos Telmore kan du for eksempel få flere forskellige Telmore Play abonnementer, der indeholder forskellige typer tjenester. Blandt disse er netop også et mobilabonnement med musik og film. Du bliver dog nødt til at købe det største abonnement hos Telmore, for at få netop denne kombination, da der ikke er et abonnement, der kun indeholder musik og tv. Derfor får du også eksempelvis magasin- og bogtjenester med i abonnementet. Du kan læse mere om magasin- og bogtjenester længere nede i artiklen, hvis det også fanger din interesse. Med i abonnementet får du desuden 30 timers tale, 30 GB data for 259,- om måneden. Blandt tjenesterne, der følger med abonnementet, er HBO Nordic og Telmore Musik. HBO Nordic er en ekstremt populær streamingtjeneste med serier som Game of Thrones, Vikings og Westworld. Telmore Musik er en musikstreamingtjeneste, hvor du kan lytte til over 30 millioner numre - både på mobil og tablet såvel som på computer.

🎗 Mobilabonnement med Spotify og HBO

Hvis du gerne selv vil vælge, hvilke tjenester du vil have, kan det til gengæld være, at du skal overveje et Telia One abonnement. Abonnementet ligger i den dyrere ende, da det koster 249,- månedligt. Dog indeholder det også både fri data, fri tale og fri sms/mms. Den frie data kan benyttes i hele Norden og Baltikum. Norden omfatter de fem nordiske lande - Danmark, Island, Sverige, Norge og Finland. Endvidere dækker Norden også de selvstyrende områder Grønland, Færøerne, og Ålandsøerne. Baltikum dækker over landende Letland, Estland og Lithauen, som ligger øst for Danmark på den anden side af Østersøen. Det er altså et kæmpe område, som du har fri data i med Telia One. Derudover kan du bruge 20 GB data om måneden i hele Europa - så du har altså også rigeligt data med dig på ferier, forretningsrejser og lignende.

Med Telia One kan du tilkøbe tjenester til en rigtig fin rabatpris, som du kan udvælge mellem et bredt udvalg - for eksempel kan du få Office 365 eller Telia TV med i abonnementet. På den måde kan du sammensætte lige præcis det abonnement, som du har brug for, og dermed slippe for at betale for tjenester, som du alligevel ikke får brugt. Hvis du er glad for både film og musik, kan du med fordel vælge at tilkøbe både HBO Nordic og Spotify til 50,- om måneden hver. Begge tjenester koster omkring 100,- månedligt hvis du køber dem separat. Så tilkøber du disse to tjenester, er der allerede en besparelse på ca. 100,- om måneden, og altså 1200 om året. Med denne besparelse i baghovedet er abonnementet faktisk overraskende billigt.

📉 Mobilabonnement med lydbøger

Bøger og magasiner bliver i stil med musik og film i højere og højere grad digitaliseret, selvom de også stadig produceres i stor stil i det klassiske fysiske format. Der er imidlertid mange fordele ved at have magasiner og især bøger i digitaliseret frem for fysisk form. For eksempel vejer de ikke mere, end din tablet ellers ville veje, når du skal ud og rejse - og det er lige meget, hvor mange bøger du gerne vil have med, så er der altid plads til dem i tasken. De fylder heller ikke hele reolen i hjemmet eller ligger og roder rundt omkring diverse steder i huset. Samtidig er de meget bæredygtigt produceret, da der hverken skal bruges papir eller fragt i processen. På grund af dette kan du også få mange flere bøger for meget færre penge. Der er altså mange gode grunde til at begynde at læse bøger via dine elektroniske apparater. Derfor er der også opstået flere forskellige streamingtjenester til netop bøger og magasiner som for eksempel tjenesterne Mofibo og Storytel.

Disse tjenester tilbyder et lydbog format, som er endnu en fordel ved det digitaliserede format af bøger - du behøver ikke engang læse dem selv! Og så kan du selvfølgelig også få lidt husligt arbejde eller andet fra hånden eller cykle dig en tur, mens du lytter til din yndlingsbog. Selvom det allerede medfører en besparelse i sig selv at bruge en af disse tjenester - især hvis du læser rigtig mange bøger eller magasiner - kan det jo godt være, at du gerne vil spare yderligere på de månedlige udgifter. I så fald er det ikke en dårlig idé, at vælge at kombinere dit mobilabonnement med en af disse streamingtjenester til bøger og magasiner.

Desværre er der lige nu ikke nogen af de danske udbydere, der tilbyder et mobilabonnement med Mofibo. Ligeledes er det heller ikke muligt at købe et mobilabonnement med Storytel. Til gengæld findes der andre af denne type tjeneste, der tilbydes i kombination med et mobilabonnement - dem kan du læse mere om længere nede på siden. Hvis konceptet vækker din interesse, så læs videre her og find ud af hvor du kan finde et mobilabonnement med lydbog streaming.

📌 Mobilabonnement med Bookmate

Bookmate er en tjeneste til at læse bøger i elektronisk format. Bookmate kan bruges både på din tablet, computer og smartphone, og med et udvalg på over 850.000 bøger er der rigeligt at vælge imellem. Ud af disse findes 6000 danske lydbøger, og 50.000 udenlandske lydbøger. Det er altså kun en mindre del af udvalget, der findes på lydbog format. På Bookmate finder du bøger på flere forskellige sprog - engelsk, dansk, spansk og 9 andre. Bøgerne, som du finder på Bookmate, er ligeledes i alle mulige forskellige genrer - biografier, børnebøger, krimier og meget mere. Du kan både læse bøgerne selv eller få dem læst højt som lydbøger på Bookmate. En anden rigtig smart funktion er, at du kan hente bøgerne ned til offline brug - så kan du tage dem med på ferie og med i toget uden at bekymre dig om dit dataforbrug. Denne funktion er automatisk, og du behøver ikke engang bekymre dig om at huske at downloade bøgerne - når du åbner en bog, bliver den automatisk gjort klar til, at du kan tage den med dig offline. På samme vis kan du downloade lydbøgerne i Bookmate, så du kan lytte til dem offline. På Bookmate kan du også oprette boghylder med bestemte temaer - samme koncept som en playliste på Spotify - og abonnere på hylder, som du kan lide indholdet af. For at få adgang til hele Bookmates sortiment af bøger samt alle de smarte funktioner, skal du give 129,- om måneden. Hvis du synes det lyder som lidt meget, har du heldigvis mulighed for at kombinere dit Bookmate abonnement med et mobilabonnement hos Telmore og spare penge.

Telmore Play abonnementet findes i fire forskellige udgaver - to af disse indeholder tjenesten Bookmate. Det billigste af de to abonnementer koster 199,- om måneden. For disse penge får du 15 timers tale, 30 GB data samt fri sms/mms. Herudover får du tjenesten Bookmate samt de to andre tjenester Flipp og Telmore Musik. Flipp er en magasintjeneste, som du kan læse lidt mere om længere nede i artiklen. Telmore Musik er Telmores egen streamingtjeneste til musik.

✅ Mobilabonnement med Flipp

Også magasiner er blevet lavet til et elektronisk format - så slipper du både for at de ligger og roder rundt omkring og for krøllede sider og kaffepletter. Med Flipp får du adgang til over 40 magasiner. Magasinernes genrer spænder bredt - fra EuroWoman til Gastro til Basserne. Flipp kan bruges på både din mobil, tablet og computer, og med et Flipp abonnement kan du tilkoble op til 5 enheder. Der er altså rigelig mulighed for at tage dine magasiner med dig, hvor end du skal hen, og du kan endda også lade din familie gøre brug af tjenesten. Med det brede udvalg af magasiner, er der helt sikkert noget at finde til hele familiens underholdning. Med Flipp har du også mulighed for at hente magasiner ned, så du kan læse dem i offlinetilstand - en rigtig smart funktion, der kan spare dig for overforbrug af data. Hvis du har brug for en side fra et magasin - for eksempel en lækker opskrift - i fysisk format, så kan du også sagtens printe en side ud fra Flipp via ’print’ knappen. Du kan også gemme dine yndlingsartikler eller søge efter specifikke ord i magasinerne. Flipp koster 99,- om måneden, men hvis du vælger at kombinere dit Flipp abonnement med dit mobilabonnement, kan du spare penge på begge dele. Læs videre for at finde ud af, hvor du kan få et mobilabonnement med Flipp.

Som kunde hos Telia kan du vælge at tilkøbe Flipp til dit abonnement. For at få Flipp til rabatprisen til 50,- om måneden, skal du have et Telia One abonnement. Det er altså en besparelse på ca. 50%, og 588,- årligt. Til gengæld er et Telia One abonnement temmelig dyrt til 249,- månedligt. Men bruger du mange andre tjenester som eksempelvis Spotify og HBO Nordic, så kan det stadig godt betale sig at købe abonnementet og få hver af disse tjenester til 50,- stk. Jo flere tjenester du køber - jo større en besparelse, og jo bedre kan det betale sig for dig. Derudover får du fri tale og fri data hver måned med Telia One.

En anden mulighed er et Telmore Play abonnement. Her kan du eksempelvis vælge en pakke, der indeholder Flipp, Telmore Musik og Bookmate for 199,- om måneden. Telmore Musik er Telmores egen musik streamingtjeneste, og Bookmate er en tjeneste til streaming og download af bøger i digitalt format og i lydbogs-format. Udover tjenesterne får du fri tale og 30 GB data til dit månedlige forbrug.

📱 Hvilket mobilabonnement skal jeg så vælge?

Ovenstående beskrivelse viser, at der er mange ting, du som forbruger skal overveje, inden du træffer dit valg af mobilabonnement. Først og fremmest er der rigtige mange forskellige udbydere, hvilket kan gøre dit valg utrolig svært. Derudover skal du gøre op med dig selv, hvad du forlanger af dit mobilabonnement, og hvor meget tale og data du skal have inkluderet i dit mobilabonnement. Selvom du har overvejet ovenstående faktorer, kan det stadigvæk være uoverskueligt at navigere rundt mellem de forskellige udbydere og de mange mobilabonnementer, som de tilbyder.

Det er i denne situation, at mp.dk kan hjælpe dig! mp.dk er en hjemmeside, der har samlet alle udbydere af mobilabonnementer, så du har ét samlet overblik, når du skal vælge det helt rigtige mobilabonnement. Det at mp.dk har samlet alle udbyderne på et sted gør, at du kan finde det selskab og det mobilabonnement, der passer til dine behov - til den billigste månedlige ydelse!

Du får dog klart mest ud af mp.dk, hvis du benytter sidens søgefunktion, der er placeret i venstre side af forsiden. Her kan du ved at vælge mellem en række simple kriterier finde den udbyder og det mobilabonnement, som passer optimalt til dig. Derudover er søgemaskinen skruet sammen på den måde, at den billigste løsning er placeret som den øverste.

🤲 Antal timer om måneden

Her skal du angive, hvor mange timers tale, du vil have inkluderet i dit mobilabonnement. Her kan du vælge fra 0 op til fri månedlig tale.

🔎 Data pr. måned

En tredje ting er at give udtryk for, hvor meget data, du månedligt har behov for. Hvis du er i tvivl om dit behov, kan du bruge hjemmesidens databeregner.

✔ Forskellige tilvalg

Det næste du har mulighed for at vælge er, om der er specifikke krav søgemaskinen skal være opmærksom på. Det kan f.eks. være gratis oprettelse, ingen binding eller et specifikt ønske om at kunne tilgå en musiktjeneste eller streamingtjenester.

Efter du har indstillet søgekriterierne til dine behov, vil søgemaskinen opstille de udbydere og mobilabonnementer, der passer til dig. Du vil her bl.a. få oplyst oprettelsesprisen, taletid, data og den samlede pris pr. måned. Disse oplysninger giver dig derved mulighed for at overskue de samlede omkostninger ved et mobilabonnement, så du i sidste ende kan træffe det billigste og mest optimale valg.

Når du har kigget de forskellige muligheder igennem, har du mulighed for at klikke dig direkte videre til de enkelte udbyderes hjemmesider. Herfra har du derefter mulighed for at bestille dit nye mobilabonnement.

💡 Hvordan skifter jeg mobiludbyder?

Når du fundet det optimale mobilabonnement ved hjælp af mp.dk’s søgemaskine, står du højst sandsynligt i en situation, hvor du skal skifte din udbyder. Det er heldigvis ganske simpelt at skifte udbyder. Når du bestiller et nyt mobilabonnement, vil din nye udbyder nemlig sørge for at opsige dig som kunde ved din tidligere mobiludbyder. Dette sker altså helt automatisk og er ikke noget, du skal bekymre dig om.

Du skal dog være opmærksom, hvis du tidligere har tegnet et mobilabonnement med binding. Du kan stadigvæk godt vælge at skifte udbyder, selvom bindingsperioden fra dit tidligere mobilabonnement ikke er udløbet. Det betyder blot, at du skal betale for to forskellige mobilabonnementer i en periode. Det vil derfor være økonomisk mest fornuftigt at vente med at skifte udbyder, til din bindingsperiode er udløbet.

❓ Kan jeg få mit gamle nummer overflyttet?

Når du skifter selskab, kan du sagtens få lov at beholde dit gamle nummer. Det er dog vigtigt, at du anmoder din nye udbyder om at få overflyttet dit nummer. Herefter er det igen op til din nye udbyder at få kontaktet dit tidligere selskab og sørge for, at nummeret bliver videregivet.

Når du har tegnet et mobilabonnement ved en ny udbyder, vil du i de fleste tilfælde modtage et ny simkort med posten. Dette simkort vil være tilknyttet et nyt nummer, som du kan vælge at tage i brug, hvis du ikke ønsker at få overflyttet dit gamle nummer. De fleste vil dog gerne have overflyttet deres nummer, da det er mest praktisk. Det tager imidlertid omkring 30 dage at få overflyttet dit nummer alt afhængig af, hvilket mobilselskab du vælger. De fleste vælger derfor at benytte et midlertidigt nummer, indtil det gamle er blevet overflyttet.

⭐ Andre steder du kan sammenligne mobilabonnementer?

Har du lyst til at tjekke andre sider på nettet, hvor du også kan sammenligne mobilabonnementer, anbefaler vi også vores søsterside: MOBILABONNEMENTpriser.dk

Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.