Mobilabonnement - Sammenlign 145 mobilabonnement priser her

Mangler du et nyt mobilabonnement? Så har mp.dk løsningen for dig i vores store oversigt ✅ Sammenlign 145 mobilabonnementer og vælg det bedste for dig. ✅ Start din søgning her ligesom +500.000 andre!

✅ Mobilabonnement

Vejen til det bedste og billigste mobilabonnement kan være både lang og kringlet. Dette ønsker vi at gøre op med, hvorfor vi har lanceret en service, der skal give dig et meget bedre overblik over markedet for mobilabonnementer.

Om dit nuværende ønske lyder på at finde et mobilabonnement med fri data, fri musik, fri tale eller noget helt fjerde, så hjælper vi dig med at finde det bedste match. Det gør vi via to gratis redskaber; vores tabel med en række fantastiske sorteringsmuligheder og ikke mindst vores informationsguide.

Læs videre, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det helt rigtige abonnement. Der findes abonnementer til hele familien – inkl. til dine børn.

Få det billigste mobilabonnement

🔎 Find det bedste mobilabonnement

mobilabonnement

At finde det bedste mobilabonnement kræver mere end bare én søgning via en søgemaskine.

Det kræver først og fremmest, at du er fuldt ud bevidst om dine egne behov, når det kommer til mobilforbrug. Du skal bl.a. kende til dine behov for data, tale, musik og meget mere. I den indledende fase skal der tages stilling til rigtig mange ting, hvilket du får et overblik over i næstkommende underafsnit.

Foruden at tænke over, hvad dit kommende mobilabonnement skal indeholde af diverse ydelser, så skal du undersøge, hvilke mobilselskaber der yder den bedste dækning i dit område. Der er jo ikke meget ved at få et abonnement med fri data og / eller fri tale, hvis der ikke er dækning til hverken at tale i telefon eller til at surfe online.

Slutteligt skal du lægge et budget, hvorefter du kan undersøge, hvilke mobilabonnementer der matcher dine behov.

✔️ Definér dine personlige behov

Du tager det første vigtige skridt ved at definere dine individuelle behov.

Dette er et afgørende punkt, da du skal finde et mobilabonnement, som opfylder dine ønsker, men som samtidig ikke indeholder en masse unødvendige ydelser. F.eks. giver det ikke mening at tegne et abonnement med fri tale, hvis du aldrig taler i telefon.

Brug evt. følgende hjælpespørgsmål til at få defineret dine behov:

 • Hvor mange timer taler jeg i telefon på en normal måned? (*)
 • Hvor mange GB bruger jeg på en gennemsnitlig måned? (*)
 • Lytter jeg ofte til musik via mobilen?
 • Har jeg brug for fri SMS og MMS? (*)
 • Hvor ofte streamer jeg?

* Et godt tip til at finde dit reelle mobilforbrug er ved at dykke ned i dine tidligere mobilregninger. Af disse regninger vil det typisk fremgå nøjagtigt, hvor meget data du har brugt, hvor meget du har talt osv. Ud fra disse data vil du derved lettere kunne snævre dig ind på dine behov.

Find det bedste mobilabonnement

💬 Dækning i dit geografiske område

daekning-med-mobilabonnement

Det bedste mobilabonnement for dig skal ikke kun indeholde de rigtige ydelser. Det skal også byde på uovertruffen dækning i dit område.

Det er en kendsgerning, at det mobile netværk er bedre end nogensinde før, men det betyder ikke, at dækningen er lige god i hele Danmark. De fleste mobilselskaber, herunder TDC, Telia, 3 og YouSee, har et dækningskort på deres hjemmeside. Disse dækningskort giver dig et godt overblik over, hvor god dækningen er i forskellige dele af landet. Du kan derved hurtigt finde svar på, hvem der leverer den bedste dækning i dit lokalområde.

💵 Læg et budget

Dernæst er det en god idé at lægge et budget.

Mobiltelefoni er sjældent den største post i budgettet, men det er ikke desto mindre en fast og tilbagevendende udgift. Derfor er det hensigtsmæssigt at klarlægge, hvor mange penge man kan afsætte til dette om måneden. Er budgettet f.eks. 100 kroner, så kan man undersøge, hvilke mobilabonnementer der findes i prisklassen 1-100 kroner om måneden.

⭐ Undersøg markedet og vælg dit ideelle abonnement

sammenlign-mobilabonnement

Så er vi snart ved vejs ende.

Du har defineret dine behov, geografiske område og budget, så du nu kan undersøge, hvilke abonnementer der passer bedst til dig. I den forbindelse kan du med fordel gennemgå vores tabel, som indeholder nogle af tidens bedste tilbud på mobiltelefoni fra nogle af landets førende mobilselskaber. Du kan bl.a. sortere efter billigste pris, mest valgte og vores anbefalinger.

Til slut kan du nemt tegne det valgte mobilabonnement. Typisk skal mobilselskabet ikke bruge andre oplysninger end navn, personnummer, e-mailadresse og ønsket nummer / nuværende nummer.

🤩 De mest populære udbydere af mobilabonnementer

Man kan dårligt nok nævne ordet mobiltelefoni uden at blive præsenteret for de første 10 mobilselskaber. Det samlede antal udbydere er naturligvis meget højere, men det er ikke alle, du behøves at kende til.

De mest populære udbydere er ikke nødvendigvis de bedste, men typisk får du det bedste mobilabonnement til prisen ved at gå til en veletableret og anerkendt udbyder.

På listen over de bedste udbydere (danskernes favoritter) finder man bl.a. følgende:

Danmark huser generelt nogle særdeles pålidelige, servicemindede og prisvenlige mobilselskaber, hvorfor du ikke går helt galt i byen med ovennævnte.

De bedst bedømte virksomheder i kategorien mobilnetoperatører består ifølge trustpilot.com bl.a. af Greentel, CBB, Duka og Oister. Tilgå bedømmelsesportalen for at læse nogle af de tusindvis af anmeldelser.

I Danmark er der over 8.400.000 registrerede mobilabonnementer (ifølge ens.dk)


Den førende udbyder af mobilabonnementer er fortsat TDC, som bl.a. ejer brands som Telmore og YouSee. TDC har alene over 3.000.000 mobilabonnementer i Danmark. Det svarer til omkring 35 % af markedet for mobiltelefoni.

Søg efter det billigste mobilabonnement her

✳️ Mobilabonnementer fra YouSee

Med et YouSee mobilabonnement får man adgang til en række unikke fordele. Du kan bl.a. se frem til følgende:

 • Danmarks bedste mobilnetværk
 • Skarpe priser på de nyeste smartphones
 • Over 65 millioner musiknumre (YouSee musik)
 • Tale og data i udlandet
 • Store besparelser for familier (saml jeres abonnementer og spar stort)
 • Mulighed for C More, Nick Play, Pling etc.

YouSee har en lang række billige mobilabonnementer for såvel voksne som børn. Find dem alle via deres brugervenlige hjemmeside.

Find mobilabonnementer fra YouSee

✴️ Mobilabonnementer fra Telia

Telia kan, som en af de andre store udbydere, også byde ind med mange fordele. Tegner du et Telia mobilabonnement, så er der udsigt til følgende services og fordele:

 • Lynhurtigt 4G i hele EU (37 lande)
 • Mulighed for fri data
 • Gode rabatter på Spotify, HBO, Flipp m.v.
 • Rabat på biografture (2-for-1 hver tirsdag)
 • 100 % grønt netværk

  mobilabonnement-til-boern

Telia byder i øvrigt på både familieabonnementer og børneabonnementer, hvilket kan give mening at kigge nærmere på, hvis man bor i en husstand med både børn og voksne.

Find mobilabonnementer fra Telia

➡️ Mobilabonnementer fra TDC

mobilabonnement-med-musik

TDC har flest mobilkunder af alle i Danmark, hvorfor man vil være i sikre hænder her. Du kan tilslutte dig gruppen af tilfredse kunder ved at tegne et abonnement på deres hjemmeside. Få bl.a. følgende fordele med et TDC mobilabonnement:

 • 4G dækning i 92 lande
 • Bedste rækkevidde og mest ensartede dækning
 • Adgang til YouSee Musik
 • 5G er på vej
 • Mobilabonnementer for enhver smag

Skal du have fantastisk dækning i både ind- og udland samt den bedste musik til pengene, så er TDC og deres mobilpakker et godt bud.

Find mobilabonnementer fra TDC

🌟 Mobilabonnementer fra Telenor

Telenor kan også meget vel være din ideelle udbyder. Det er i hvert fald meget sandsynligt, at du kan få dækket dine personlige behov med et Telenor mobilabonnement. Fordelene er mange og omfatter bl.a. følgende:

 • Netværk i verdensklasse
 • Skræddersyede abonnementer til børn
 • Mulighed for samlerabat
 • Skærmskift er inkluderet (hvis du samtidig køber en ny mobil)
 • Høj kundetilfredshed

Ud fra ovenstående er der al mulig god grund til at tage et kig på mobilpakkerne fra Telenor.

Find mobilabonnementer fra Telenor

💪 Mobilabonnementer fra Oister

mobilabonnement-med-mobil

Oister er heller ikke til at komme udenom, når emnet er billige mobilabonnementer, der er spækket med godt indhold. Tegner du et Oister mobilabonnement, så bliver du belønnet med følgende goder:

Endnu ikke overbevist? Så læs nogle af de mange anmeldelser, der er skrevet om Oister via bl.a. trustpilot.com.

Find mobilabonnementer fra Oister

💵 Mobilabonnement priser: Dette koster abonnementerne

antal-timers-tale-om-maaneden

Hos mp.dk har vi gjort det let at sammenligne markedets mobilabonnement priser. Vi har derfor også mulighed for at give dig et indtryk af, hvad de typiske abonnementer koster.

Mobilabonnementerne fra de danske udbydere koster i de fleste tilfælde et sted mellem 70 og 450 kroner pr. måned. De mest populære abonnementer koster mellem 100 og 200 kroner, hvorfor du sandsynligvis ikke skal ofre mere end dette. Den konkrete pris afhænger dog af, hvilken udbyder man går til, og hvilket abonnement man vælger.

Mobilpriserne har grundet bl.a. den teknologiske udvikling og den øgede konkurrence været faldende de seneste år. Det betyder, at du kan få mere mobilabonnement for pengene end for blot fem år siden. Du kan i nogle tilfælde endda spare ekstra mange penge, hvis du benytter dig af rabatordninger via f.eks. LogBuy, Ældre Sagen m.fl.

Hvis du vil have fri data – Ønsker du et mobilabonnement med fri data, så skal du affinde dig med at betale mellem 200 og 300 kr. om måneden. Vil du gerne spare lidt penge, så overvej, om du ikke kan nøjes med f.eks. 50 GB pr. måned. De færreste har nemlig reelt brug for ubegrænset data.

Hvis du vil have fri tale – Der er naturligvis også mulighed for at tegne et abonnement med fri tale. Her vil du komme langt med omkring 100-180 kr. om måneden. Den specifikke pris afhænger af, hvilke øvrige krav du har.

Hvis du vil have Spotify Premium – Skal du have et abonnement, hvor Spotify Premium er inkluderet i prisen, så skal du af med omkring 250 kr. om måneden.

Du kan altid finde de aktuelle mobilpriser fra populære udbydere via mp.dk

💼 Saml familiens abonnementer ét sted og spar penge

De færreste danske familier vælter sig i penge. Derfor vil både store og små besparelser være kærkomne. I den forbindelse kan der f.eks. spares penge på familiens mobilabonnementer.

Hos flere af landets mobilselskaber kan man spare op til 3.000 kr. om året ved at samle abonnementerne og dermed få glæde af familierabat. Ved at samle abonnementerne er det i øvrigt lettere at holde styr på regninger, forbrug pr. abonnement osv.

Her kan man få familierabat på mobiltelefoni:

 • Telenor
 • Telia
 • YouSee
 • CBB

✋ Søg efter det billigste mobilabonnement via mp.dk

For at holde ens faste udgifter til mobiltelefoni nede har man selvsagt brug for det billigste mobilabonnement. Dette har tidligere været noget nært umuligt at finde, men vi har selvfølgelig gjort opgaven markant lettere for dig og alle andre danske forbrugere.

Det er både gratis og yderst nemt at sammenligne abonnementer via vores website. Via vores avancerede, men brugervenlige, søgeformular kan du let finde frem til din potentielle månedlige besparelse. Når du har indtastet de efterspurgte data, får du vist en række tilbud, samtidig med at du bliver præsenteret for den årlige besparelse. Ønsker du at tage del i besparelsen, så skal du skifte til det anbefalede abonnement.

Vi har indsamlet en verden af mobilabonnement priser, så du nemt og bekvemt kan finde frem til den mest prisvenlige løsning.


Sådan foregår det i praksis:

 1. Indtast info om din nuværende mobilpakke i venstre side (indhold, pris etc.)
 2. Tryk enter og lad os præsentere dig for det billigste alternativ
 3. Tegn dette abonnement, hvis det er billigere og / eller bedre end dit nuværende
 4. Glæd dig over, at du sparer penge hver eneste måned
 5. Spred budskabet (vi vil så gerne spare endnu flere mobilkunder for store summer)

Du vil sandsynligvis blive overrasket over, hvor billigt et abonnement du kan få uden at skulle gå på kompromis med dine krav.

Vi henviser udelukkende til forhåndsgodkendte og anerkendte mobilselskaber

🌟 Tegn et billigt mobilabonnement i dag

Med vores hjælp er vi sikre på, at du kan finde et billigt mobilabonnement, som indfrier alle dine præferencer. Vi har i hvert fald stillet alle redskaber til rådighed, så det er nemt at gå til.

Har du fundet et abonnement, som du gerne vil tegne, så skal du følge nedenstående trin:

 1. Klik på Se tilbud eller klik på udbyderens logo via vores tabel
 2. Vælg det ønskede abonnement hos udbyderen (du kan typisk vælge mellem flere)
 3. Klik på Bestil nu, Bestil, Bestil abonnement e.l. (ordlyden kan variere)
 4. Angiv mobilnummer (behold nuværende nummer eller vælg nyt nummer)
 5. Indtast oplysninger om nuværende abonnement / selskab
 6. Godkend med NemID (hvis nødvendigt) og afslut bestillingen
 7. Modtag dit nye SIM-kort i løbet af 1-5 hverdag(e)

⚡ Disse ydelser er inkluderet i de mest populære mobilabonnementer

mobilabonnement-med-musik-og-film

Det billigste mobilabonnement er sjældent spækket med ydelser, men det er nogle af de lidt dyrere abonnementer til gengæld. Vi har kigget lidt på, hvad der kan følge med i en mobilpakke og er nu klar til at præsentere dig for de mest efterspurgte ydelser.

Du kan f.eks. få mobilabonnementer med følgende indhold:

 • Fri data
 • Fri tale
 • Spotify Premium
 • Viaplay
 • TV 2 Play
 • Netflix
 • Plenty
 • Mofibo

.. og mange andre tjenester og diverse indhold.

🙌 Mobilabonnement med Spotify og øvrig musik

Et mobilabonnement med musik, f.eks. Spotify, er for dig, som slet ikke kan undvære musik i din hverdag. Du får typisk adgang til millioner af musiknumre, som du kan lytte til, når det passer dig. Spotify og de andre tjenester giver dig mulighed for at lytte offline, for at lave dine egne playlister og for at slippe for reklamer.

Der findes bl.a. mobilabonnementer med følgende musiktjenester:

 • Spotify Premium
 • YouSee Musik
 • Telmore Musik

Spotify er den klart mest populære tjeneste til musikafspilning, men de andre tjenester er også værd at kigge nærmere på.

Find det bedste mobilabonnement - søg her

✌️ Mobilabonnement med fri data

Det er naturligvis også muligt at tegne et billigt mobilabonnement med fri data. Typisk har du fri data i bogstavelig forstand, men der kan, for at undgå misbrug, være en øvre datagrænse. Denne grænse lyder som regel på omkring 1.000 GB.

Med (næsten) ubegrænset data kan du surfe, maile og streame alt det, du har lyst til. I mange tilfælde vil du også kunne bruge data i udlandet. Undersøg med fordel, om fri data i udlandet er inkluderet, inden du tegner et abonnement.

Fri data udbydes bl.a. af følgende udbydere:

 • Telia
 • Telenor
 • YouSee
 • Velkommen

💬 Mobilabonnement med streaming

Er du glad for at streame alt fra film og tv-serier til sport? Så kan du med god grund vælge et mobilabonnement, hvortil der medfølger en eller flere streamingtjenester.

Via nogle abonnementer medfølger der streaming uden ekstra beregning, mens man i andre tilfælde kan tilkøbe streamingtjenester til en reduceret pris. Her er nogle af de streamingtjenester, der enten kan tilkøbes, eller som følger med i prisen:

 • HBO
 • TV 2 Play
 • C More
 • Netflix
 • Mofibo (e- og lydbøger)
Mobilabonnement

Ofte stillede spørgsmål

❓ Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?

Hvilket abonnement du skal vælge afhænger af dine krav og præferencer.
 
Du skal nemlig vælge dét abonnement, som lever op til flest af dine ønsker. Matcher flere af mobilabonnementerne dine præferencer, så kan du med god samvittighed vælge det billigste. Det er i øvrigt en god idé at tænke langsigtet, når man vælger mobilabonnement, hvorfor du skal overveje, om dine behov kommer til at ændre sig i nær fremtid. 

🤷 Hvordan skifter man mobilabonnement?

Du kan, såfremt du ikke er bundet til en aftale, nemt skifte både udbyder og mobilabonnement. Det kan du, hvis du vil spare penge, ønsker bedre service, ønsker bedre dækning eller noget helt fjerde.
 
Du kan skifte ved at gøre følgende:
 
 1. Bestil et abonnement hos den nye udbyder
 2. Vælg nummerflytning og angiv navn og mobilnummer
 3. Lad udbyderen opsige dit nuværende abonnement (kræver din tilladelse)
 4. Modtag et nyt SIM-kort (husk at bestille det rigtige SIM-kort til din mobil)

🔎 Hvem har det billigste mobilabonnement?

Udbyderen af det billigste mobilabonnement på markedet kan variere fra dag til dag. De generelt faldende priser ændrer sig nemlig hele tiden, hvorfor det for de fleste kan være svært at følge med.
 
For at finde det billigste mobilselskab kan vi kun opfordre til at holde øje med vores sammenligningstabel. Denne bliver nemlig opdateret hver dag. 

Anmeldelser fra brugere

Dejligt med en samlet oversigt
4/5 stjerner

Jeg har haft svært ved at finde det bedste abonnement, men det har Mp.dk hjulpet med, så tak! Det var ikke det billigste jeg valgte, men ja det var i stedet det bedste.

- skrevet af Kasper Hansen
God brugeroplevelse
5/5 stjerner

God brugeroplevelse og dejlig nemt at bruge søgemaskinen. Havde jeg vidst, det var så nemt at sammenligne, havde jeg gjort det noget før.

- skrevet af Jesper Henriksen
Vil anbefale mp.dk til andre
5/5 stjerner

Det var nemt, hurtigt og simpelt. Så vil klart anbefale mp.dk til min familie og mine bekendte

- skrevet af Tove Olesen
Telmore vandt mig som kunde
5/5 stjerner

Det blev Telmore der vandt mig som kunde, mens det var mp.dk der vandt pladsen som min fremtidige go-to service, når jeg skal sammenligne mobilabonnementer!

- skrevet af Torben Danielsen
Skriv en anmeldelse
Ser godt ud!
Ser godt ud!
Ser godt ud!

mp.dk er en gratis service og vi takker dig for din feedback, som er med til at vi kan holde vores site opdateret og forbedre mp.dk løbende.