Mobilabonnement - Sammenlign 141 mobilabonnement priser her

Mangler du et nyt mobilabonnement? Så har mp.dk løsningen for dig i vores store oversigt ✅ Sammenlign 141 mobilabonnementer og vælg det bedste for dig. ✅ Start din søgning her ligesom +500.000 andre!

Mobilabonnement – sammenlign priser og find det bedste for dig

Det bedste mobilabonnement afhænger i høj grad af dit forbrug – både i forhold til tale, data og streamingtjenester. Vi har herunder lavet en dybdegående beskrivelse af de ting, der er værd at være opmærksom på, når du skal vælge mobilabonnement.

I vores sammenligning af de forskellige udbydere ovenfor kan du krydse af ved de muligheder og tjenester, der er vigtige for dig. Her finder du nemt det bedste mobilabonnement for dig til den bedste pris.

Herunder er de fire vigtigste ting, du skal overveje, når du skal vælge et mobilabonnement hos et af de danske mobilselskaber:

 • Pris: Først og fremmest skal du overveje hvilken pris, du vil give for dit månedlige mobilabonnement. Det er en fordel med en fast abonnementspris, som indeholder den mængde data og taletid, som du har behov for.
 • Data: Dernæst skal du være opmærksom på indholdet af data. Bruger du internettet meget, når du er på farten, eksempelvis til at tjekke rejseplanen, høre musik eller finde vej? Så har du brug for mobildata. Vælg et abonnement, der indeholder en passende mængde data til dit forbrug. Hvis du kun bruger nettet, når du hjemme og kan koble på Wi-Fi, så har du kun behov for en lille mængde mobildata.
 • Taletid: Det er også en god idé at være opmærksom på, hvor meget du taler i telefon med familie og venner. Hvis du taler rigtig meget, kan det godt betale sig at vælge et abonnement med fri tale. Taler du derimod kun lidt i telefon, kan du spare penge ved at vælge et abonnement, der indeholder en mindre mængde taletid.
 • Streaming: Mange selskaber udbyder mobilabonnementer, som inkluderer streaming af film og musik. Her kan der være gode penge at spare på det månedlige budget, hvis man i forvejen benytter sig af en eller flere streamingtjenester.
Få det billigste mobilabonnement

Mobilabonnement vs. taletidskort

Du kan også fravælge det klassiske mobilabonnement og vælge en løsning med taletidskort. Taletidskort indebærer, at du udelukkende betaler for det, du forbruger. Det vil sige, at du får en fast pris på henholdsvis SMS og opkald. Hos nogle udbydere har du også mulighed for at tilkøbe data, så du kan komme på internettet, når du er på farten.

Taletid har en økonomisk fordel, hvis dit mobilforbrug ikke er særlig stort. På den måde slipper du for at betale for en masse opkaldstimer og SMS’er, som du alligevel ikke gør brug af. Læs mere om taletidskort her.

Hvis du en måned taler mere i mobil end det antal timer, som er inkluderet i dit mobilabonnement, vil du blive afkrævet ekstra betaling pr. minut. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad den ekstra taletid koster pr. minut. Det bliver oplyst, når du tegner dit mobilabonnement.

Udbydere af mobilabonnementer

Der findes mange forskellige udbydere af mobilabonnementer på det danske marked. De fleste abonnementer indeholder fri SMS og en varierende mængde tale og data. Alle udbydere giver dig også muligheden for at koble på 4G-netværket, som gør din internetforbindelse både hurtigere og mere stabil. Derudover tilbyder alle udbydere, at du kan købe en mobiltelefon, når du tegner mobilabonnement ved dem.

For at give dig et overblik over, hvordan udbyderne adskiller sig fra hinanden, vil den næste del beskrive nogle af de største udbydere af mobilt bredbånd.

Mobilabonnement fra Oister

Oister er en af de billigste udbydere på markedet og markedsfører sig rigtig meget på prisen. Oister sælger mobilabonnementer uden binding, så du til enhver tid kan vælge et andet mobilabonnement.

Oister tilbyder også en række specialmobilabonnementer, bl.a. et henvendt til børn og et til dem, som ikke bruger mobilen i særlig stor grad.

Mobilabonnement fra Telmore

Telmore har, ligesom Oister, ingen binding på deres mobilabonnementer. Som noget særligt tilbyder Telmore en række ekstra ydelser, der er inkluderet i nogle af mobilabonnementerne. To af disse ydelser er musiktjenesten Telmore Musik og underholdningstjenesten Telmore Play.

Telmore Play giver dig adgang til underholdning lige fra TV 2 Play, Netflix, Viaplay, HBO Nordic, Bookmate og Telmore Musik. Er du ikke interesseret i et fast mobilabonnement, kan du vælge en pakke, hvor du i stedet betaler en fast pris for dine SMS’er og opkald.

Mobilabonnement fra Fullrate

Fullrate tilbyder en lang række mobilabonnementer og markedsfører sig i høj grad på prisen. Fullrate har konkurrencedygtige priser på både mobilabonnement, bredbånd, mobilt bredbånd samt tv pakken. Du kan derfor samle “hele pakken” i et og samme selskab.

Mobilabonnement fra CBB

CBB tilbyder mobilabonnementer til særdeles konkurrencedygtige priser og kan opfylde alle behov for både taletid, data og selvfølgelig med super dækning med 4G hastighed og fri sms+mms. Endvidere er det muligt at få musiktjenesten Tidal inkluderet i mobilabonnementet.

Mobilabonnement fra Yousee

Yousee er det største teleselskab på det danske marked og tilbyder Danmarks bedste mobilnetværk. Her fås også abonnementer indeholdende Roaming Europa Plus, som giver mulighed for fri tale i lande som Tyrkiet, Thailand, USA, Australien m.fl.

Mobilabonnement fra Telenor

Telenor kan, som CBB, tilbyde musiktjenesten TIDAL som tilvalg til deres mobilabonnementer - her til en månedlig pris på 79 kr. På alle abonnementer er Roam Away inkluderet, så du kan tale frit i 37 lande. Viaplay tilbydes gratis i de første 3 måneder.

Mobilabonnement fra Telia

Telia tilbyder mobilabonnementer med muligheder for forskellige tilvalg og er endvidere konkurrencedygtige på prisen. Her kan nævnes musiktjenesten Spotify Premium, Telia TV, HBO Nordic, Flipp etc. og samtidig fri tale i Norden og Baltikum (Estland, Letland og Litauen).

Mobilabonnement fra andre udbydere

Der findes et stort antal andre udbydere af mobilabonnementer og alle kan findes i vor søgemaskine på mp.dk., hvor du nemt og hurtigt ved at indtaste dit behov for taletid, data m.m. kan finde lige det mobilabonnement, der passer bedst til dig.

Mobildækning - Er der dækning i mit område?

Hvis du skal have det optimale ud af dit mobilabonnement, er det vigtigt at undersøge, om den enkelte udbyder tilbyder mobilt bredbånd i dit område. Generelt set er det mobile netværk blevet bedre de seneste år, men der er stadigvæk nogle områder, hvor det ikke er muligt at oprette forbindelse.

De fleste udbydere gør brug af det mobile netværk fra enten TDC, Telenor, 3 eller Telia, hvilket vil være oplyst på den enkelte udbyders hjemmeside.

Både TDC, Telenor, 3 og Telia dækker de store byer, men derudover kan forbindelsen være svingende. Ved at besøge de forskellige selskabers hjemmeside kan du få et overblik over, hvor deres netværk dækker.

Dermed et det forholdsvis simpelt at vælge en udbyder, som dækker i dit område, så du kan få glæde af de data, som er inkluderet i dit mobilabonnement.

Mobilabonnement - find det bedste til dig her!

Hvor ofte skal jeg skifte mobilabonnement?

Det er meget individuelt, om det kan betale sig at skifte mobilabonnement ofte. En ting er dog sikkert: Det er en god ide jævnligt at holde sig opdateret på, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde dig som kunde.

Konkurrencen er stor, og der er konstant priskrig mellem de forskellige udbydere. Det betyder til gengæld for dig, at du kan få et mobilabonnement til en lav månedlig ydelse, hvis du undersøger markedet jævnligt.

Hold dig løbende opdateret på mp.dk. Vi går det nemt at sammenligne de forskellige udbydere af mobilabonnementer. Der kan være rigtig mange penge at spare!

Mobilabonnement inklusiv mobiltelefon

Skal du have ny mobiltelefon og abonnement, så kan du spare penge ved at købe dem som en samlet pakke. Du kan ofte få mobiltelefonen med i abonnementet til en nedsat pris - nogle gange endda ned til priser så små som 1 kr.

Du skal dog være opmærksom på, at abonnementet til gengæld ofte er dyrere i en periode, så du i sidste ende ikke sparer så meget alligevel. Sørg for at regne på tallene, før du køber et mobilabonnement med mobil.

Du kan finde tilbud på et mobilabonnement med mobil i mange butikker og webshops.

Billigt mobilabonnement

Når du leder efter et billigt mobilabonnement, er det en fordel at gå efter de små leverandører, som også kaldes underleverandørerne - det er for eksempel et selskab som Oister. Underleverandørerne låner de store selskabers netværk, og er derfor billigere, da du ikke betaler for vedligeholdelsen af netværket. Det kan dog gøre en lille forskel i forhold til internethastighed, men det burde ikke være noget, den almindelige bruger vil mærke noget til.

Konkurrencen på mobilabonnementsmarkedet er stor, da udbyderne presser hinanden på prisen. Hvis du ikke har skiftet abonnement længe, er der stor chance for, at du betaler mere end du burde. Derfor er det en god strategi at holde øje med priserne på markedet for mobilabonnementer.

Som familie kan man spare penge på at købe flere mobilabonnementer ved samme udbyder. Hos mange udbydere skal man kun være to medlemmer af familien for at opnå en månedlig besparelse på mobilabonnementerne.

Data

Et andet væsentligt element for dit valg af mobilabonnement er dit forbrug af data. Data defineres som det, du forbruger, når du tilgår internettet med din mobiltelefon.

Langt de fleste mobilbrugere har behov for data, da kommunikation, underholdning og apps kræver adgang til internettet. Data gør det muligt at benytte internettet, selv når du er på farten.

Spørgsmålet er så bare, hvor meget data du har brug for? Hvis du downloader og streamer meget indhold på din mobiltelefon, er det nødvendigt at tegne et mobilabonnement med en stor mængde data. Har du derimod et mere ”normalt” forbrug, kan du højst sandsynligt nøjes med en datamængde på mellem 1-5 GB om måneden.

Hvad sker der, hvis jeg opbruger min data?

Hvis du overskrider din forbrugsgrænse, er der forskellige udfald, som afhænger af udbyderen. Udbyderen kan vælge at lukke dit mobile bredbånd, sætte hastigheden ned og eller opkræve en ekstra betaling.

Nogle udbydere giver dig også muligheden for at tilkøbe ekstra data, hvis du en måned er løbet tør. Hvis du på nogen måde er i tvivl, så kontakt din udbyder.

Mobilabonnement med fri data

Hvis du bruger rigtig meget data, kan det godt betale sig at finde et mobilabonnement med fri data. Så kan du bruge så meget data, som du har lyst til - der er ingen grænser. Det kan være en fordel, hvis du bruger din mobildata meget uden for dit hjem.

Med et fri data abonnement kan du slippe alle bekymringer og blot ringe løs og bruge al den data, du har lyst til.

Mobilabonnement med fri tale og data

Hvis du både taler meget og bruger meget data, kan du få glæde af et mobilabonnement med fri tale og data. Med denne type mobilabonnement kan du tale så meget du vil, surfe på nettet og streame videoer fuldstændig ubegrænset.

Mobilabonnement til børn

Et mobilabonnement til børn kan være med til at skabe en tryg oplevelse for både dig og dit barn, når det handler om barnets første mobiltelefon. Der er flere selskaber i Danmark, der udbyder mobilabonnementer til børn.

Det kan være et abonnement, som kun indeholder en lille mængde taletid og ingen data eller en smule data. Abonnementerne giver forældre mulighed for at få overblik over barnets forbrug.

Taletidskort til børn

En anden mulighed er et taletidskort til dit barns mobiltelefon frem for et fast mobilabonnement. Det giver mulighed for at gå op eller ned på data og taletid alt efter budget og behov.

Taletidskortet giver en større frihed end et mobilabonnement, og er ideelt til børn, som ikke selv har overblik over deres forbrug af data og taletid. Læs mere om taletidskort her.

Mobilabonnement med streamingtjenester

Hvis du ofte benytter forskellige streamingtjenester, kan du spare penge ved at kombinere dit mobilabonnement med de tjenester, du har brug for. Et mobilabonnement med indhold som lydbøger, tv-serier, film og musik er en smart måde at samle dit underholdningsbudget på.

Det vil ofte være en billigere løsning, end hvis du køber abonnement og streamingtjenester hver for sig.

Mobilabonnement med musik

Musik er blevet digitaliseret, og rigtig mange streamer musik hjemme eller på farten. En musikstreamingtjeneste koster i omegnen af 99 kroner om måneden - det vil sige 1188 kroner årligt. Når du køber et mobilabonnement, kan flere selskaber tilbyde dig billig musikstreaming.

Enten får du tjenesten til en billigere pris eller som en integreret del af abonnementet. Hvis du er musikelsker, kan det godt betale sig at skifte til et mobilabonnement med musik.

Mobilabonnement med Spotify

Spotify er en streamingtjeneste til musik, der kan benyttes på både mobil, computer og tablet. Spotify findes både i en gratis version og i en premium version, som du kan tilkøbe. På Spotify finder du playlister til enhver lejlighed, og du kan også lave dine egne personlige playlister.

Et Spotify abonnement har en pris på 99 kroner om måneden, hvis du vælger at tilkøbe Premium funktionerne. Fordelene ved at have et Spotify Premium abonnement er, at du bliver fri for forstyrrende reklamer. Du kan også streame din musik i en bedre kvalitet med Spotify Premium. Samtidig har du mulighed for at downloade dine playlister, så du kan afspille dem offline. Hvis du er fan af Spotify Premium, kan du med fordel finde et mobilabonnement, hvor du får tjenesten med til en billigere pris.

Telia er lige nu det eneste danske selskab, der har lavet en aftale med Spotify. Når du køber et Telia One abonnement, er det ikke bare Spotify, som du kan tilkøbe til en billig pris. Du kan også tilkøbe HBO Nordic, Telia TV, Office 365 og Flipp med rabat i forhold til tjenesternes normalpris. Et Telia One abonnement indeholder også fri data, fri tale og fri sms/mms. Så hvis du bruger meget data og taletid kan det sagtens betale sig - især hvis du også tilkøber et par tjenester til halv pris.

Mobilabonnement med Tidal

Tidal er ligesom Spotify en streamingtjeneste til musik. Med et Tidal abonnement kan du også hente din musik ned til offline brug, så du ikke skal bekymre dig om dit dataforbrug, når du lytter til musik på farten. Tidal kan bruges både på mobil, tablet og computer.

Tidal skiller sig ud fra mange andre musiktjenester ved, at man kan se musikvideoer på platformen. Der ligger mere end 75.000 musikvideoer på Tidal. Tidal er kendt for at betale kunsterne en højere ydelse, end mange andre tjenester gør. Derfor vælger flere kunstnere udelukkende at udgive alt eller dele af deres musik på Tidal. For eksempel har både Kanye West og Beyoncé udgivet albums på Tidal, som de ikke har udgivet på nogen af de andre tjenester.

Hvis du gerne vil lytte til musik på en måde, der også er bæredygtig for kunsterne, er Tidal et oplagt valg. Et Tidal abonnement koster 99,- om måneden, men hvis du kombinerer dit Tidal abonnement med et mobilabonnement, kan du spare penge.

Selskaberne CBB mobil og Telenor tilbyder mobilabonnement med Tidal abonnement inkluderet.

Find mobilabonnement med Tidel her

Mobilabonnement med tv-serier og film

Det er populært at streame tv-serier og film frem for at købe dem på DVD eller Blu-ray. Streamingtjenester som HBO, ViaPlay og Netflix har en række af de allermest populære tv-serier.

Streamingtjenester til film og serier koster omkring 99,- månedligt og løber dermed op på 1188,- årligt. Ved at købe et mobilabonnement med en streamingtjeneste inkluderet i prisen, kan du nedsætte dine månedlige udgifter.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du får et mobilabonnement med tv, så læs videre her.

Mobilabonnement med HBO

Den amerikanske streamingtjeneste HBO - Home Box Office - har opnået verdensomspændende popularitet med serier som Game Of Thrones, The Handmaids Tale og Westworld.

Det koster 99,- om måneden at abonnere på HBO Nordic og dermed få adgang til det store bibliotek af populære serier.

Hvis du er interesseret i at få HBO Nordic til en rabatpris, så bør du overveje at tegne et mobilabonnement, der indeholder HBO. Det kan du gøre hos både Telia og Telmore. Se vores sammenligning her på siden for at få indblik i abonnementspriserne.

Mobilabonnement med Netflix

Netflix er en utrolig populær streamingtjeneste i Danmark og hele verden. Her kan du se et bredt udvalg af prisbelønnede serier, film og dokumentarer for hele familien. Der er ingen reklamer, og der kommer nye serier og film til hver måned.

Hos Telmore kan du vælge et abonnement, hvor Netflix og øvrige streamingtjenester indgår. Med Telmore Play kan du spare penge ved at samle mobilabonnement og streaming.

Mobilabonnement med musik, tv-serier og film

Hvis du bare ikke kan få nok af streamingtjenester, kan du overveje at vælge et abonnement, der indeholder tjenester til både musik og film. Mange af tidens mest populære serier kan ses på streamingtjenester, og musiktjenesterne indeholder over 30 millioner numre at vælge mellem. Tjenesterne giver, i modsætning til flow-tv og radio, en meget stor frihed til at lytte til musik og se serier, når du har lyst.

Hos Telmore kan du for eksempel købe et mobilabonnement med HBO Nordic, Netflix, TV2 Play, Viaplay, Bookmate og Telmore Musik. Abonnementet er det største hos Telmoreog indeholder også fri data og fri tale.

Med et Telia One abonnement kan du selv vælge de tjenester, der skal indgå i pakken: Microsoft Office 365 Family, Telia TV, HBO Nordic, Spotify Premium og Flipp. Du kan med andre ord selv sammensætte et abonnement med de tjenester, som du har brug for – og undgå at betale for noget, du ikke bruger.

Mobilabonnement med e-bøger, lydbøger og magasiner

Bøger og magasiner bliver i højere grad også læst i digitaliseret form. Fordelen ved den digitaliserede form er, at de intet fylder i tasken eller bogreolen. Tjenesterne Bookmate og Flipp er eksempler på streamingtjenester med bøger, lydbøger og magasiner.

Hvis du læser rigtig mange bøger eller magasiner, kan du spare yderligere på de månedlige udgifter ved at kombinere dit mobilabonnement med en af disse streamingtjenester til bøger og magasiner.

Se alle mobilabonnementer her!

Mobilabonnement med Bookmate

Bookmate er en tjeneste med e-bøger og lydbøger. Bookmate kan bruges både på din tablet, computer og smartphone, og med et udvalg på over 850.000 bøger er der rigeligt at vælge imellem. Ud af disse findes 6000 danske lydbøger, og 50.000 udenlandske lydbøger.

På Bookmate finder du bøger på flere forskellige sprog samt i alle mulige genrer - biografier, børnebøger, krimier og meget mere. Du kan hente bøgerne ned til offline brug, så du kan tage dem med på ferie eller i toget uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Hos Telmore kan du få Bookmate med i dit mobilabonnement. Med Telmore Play, får du også fri adgang til musik, tv-programmer, film og serier.

Mobilabonnement med Flipp

Med Flipp får du adgang til over 90 magasiner. Magasinernes genrer spænder bredt - fra Eurowoman til Gastro til Basserne. Flipp kan bruges på både din mobil, tablet og computer, og med et Flipp abonnement kan du tilkoble op til 5 enheder.

Med det brede udvalg af magasiner, er der helt sikkert noget at finde til hele familiens underholdning. Med Flipp har du også mulighed for at hente magasiner ned, så du kan læse dem i offlinetilstand. Du kan også gemme dine yndlingsartikler eller søge efter specifikke ord i magasinerne.

Flipp koster 99,- om måneden, men hvis du vælger at kombinere dit Flipp abonnement med dit mobilabonnement, kan du spare penge på begge dele. Det kan du fx ved et Telia One abonnement eller er et Telmore Play abonnement.

Hvilket mobilabonnement skal jeg så vælge?

Som du kan se af ovenstående, er der mange overvejelser i forbindelse med valg af mobilabonnement. Selvom du har overvejet både streamingtjenester, taletid og dataforbrug, kan det stadigvæk være uoverskueligt at navigere rundt mellem de forskellige udbydere og de mange forskellige mobilabonnementer.

Det er i denne situation, at mp.dk kan hjælpe dig! Mp.dk er en hjemmeside, der har samlet alle udbydere af mobilabonnementer, så du har ét samlet overblik, når du skal vælge det helt rigtige mobilabonnement.

Hos os kan du finde det selskab og det mobilabonnement, der passer til dine behov - til den billigste månedlige ydelse!

Mp.dks søgefunktion – find det bedste mobilabonnement

Du får mest ud af mp.dk, hvis du benytter sidens søgefunktion, der er placeret i venstre side af forsiden. Her kan du vælge mellem en række simple kriterier og finde den udbyder og det mobilabonnement, som er optimalt for dig. Søgemaskinen er skruet sammen på den måde, at den billigste løsning vises først. Se herunder, hvilke parametre, du kan vælge ud fra:

 • Antal timer om måneden
  Her skal du angive, hvor mange timers tale, du vil have inkluderet i dit mobilabonnement. Her kan du vælge fra 0 op til fri månedlig tale.
 • Data pr. måned
  Her skal du angive, hvor meget data, du har behov for om måneden. Hvis du er i tvivl om dit behov, kan du bruge hjemmesidens databeregner. Hvor er denne?
 • Forskellige tilvalg
  Her kan du angive, om der er specifikke krav, som søgemaskinen skal være opmærksom på. Det kan f.eks. være gratis oprettelse, ingen binding eller et specifikt ønske om at kunne tilgå en musiktjeneste eller streamingtjeneste.


Efter du har indstillet søgekriterierne til dine behov, vil søgemaskinen opstille de udbydere og mobilabonnementer, der passer til dig. Du vil her bl.a. få oplyst oprettelsesprisen, taletid, data og den samlede pris pr. måned. Disse oplysninger giver dig derved mulighed for at overskue de samlede omkostninger ved et mobilabonnement, så du i sidste ende kan træffe det billigste og mest optimale valg.

Når du har kigget de forskellige muligheder igennem, kan du klikke dig direkte videre til de enkelte udbyderes hjemmesider og bestille dit nye mobilabonnement.

Hvordan skifter jeg mobiludbyder?

Når du fundet det optimale mobilabonnement ved hjælp af mp.dk’s søgemaskine, står du højst sandsynligt i en situation, hvor du skal skifte din udbyder. Det er heldigvis ganske simpelt at skifte udbyder. Når du bestiller et nyt mobilabonnement, vil din nye udbyder nemlig sørge for at opsige dig som kunde ved din tidligere mobiludbyder.

Du kan godt skifte udbyder, selvom bindingsperioden fra dit tidligere mobilabonnement ikke er udløbet. Det betyder blot, at du skal betale for to forskellige mobilabonnementer i en periode.

Det vil derfor være økonomisk mest fornuftigt at vente med at skifte udbyder, til din bindingsperiode er udløbet.

Kan jeg få mit gamle nummer overflyttet?

Når du skifter selskab, kan du sagtens få lov at beholde dit gamle nummer. Det er dog vigtigt, at du anmoder din nye udbyder om at få overflyttet dit nummer. Herefter er det igen op til din nye udbyder at få kontaktet dit tidligere selskab og sørge for, at nummeret bliver videregivet.

Når du har tegnet et mobilabonnement ved en ny udbyder, vil du i de fleste tilfælde modtage et ny simkort med posten. Dette simkort vil være tilknyttet et nyt nummer, som du kan vælge at tage i brug, hvis du ikke ønsker at få overflyttet dit gamle nummer. De fleste vil dog gerne have overflyttet deres nummer, da det er mest praktisk.

Det tager imidlertid omkring 30 dage at få overflyttet dit nummer alt afhængig af, hvilket mobilselskab du vælger. De fleste vælger derfor at benytte et midlertidigt nummer, indtil det gamle er blevet overflyttet.

Nyt mobilabonnement? Find det bedste lige her!

Andre steder du kan sammenligne mobilabonnementer?

Har du lyst til at tjekke andre sider på nettet, hvor du også kan sammenligne mobilabonnementer, anbefaler vi også vores søsterside: MOBILABONNEMENTpriser.dk.

Mobilabonnement