Søger efter priser...
Alle udbydere samlet ét sted Danmarks #1 prissammenligning 367.418 brugere hjulpet
mp.dk - mobiltelefoni priser
mp.dk
Sammenlign mobiltelefoni priser
Anbefalet/omtalt af:
TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
InternetTjek.dk - Internet priser
InternetTjek.dk
Sammenlign internet priser
Søg
Hvad betaler du for dit abonnement i dag?
kr.
timer/måned
0 min.
Fri tale
GB/måned
0 MB
20 GB
Tilvalg
Netværk
Avanceret søgning

Mobilpriser - Sammenlign mobilpriser og bestil billigst

Find herover nemt og hurtigt de billigste mobilpriser på din næste mobiltelefon. Er du i tvivl om hvordan du anvener søgemaskinen, får du herunder en guide dertil.


1. Vælg mobiltelefon

Som det første øverst på siden skal du vælge den mobiltelefon du ønsker at sammenligne priser på. Dette gøres i boks nr. 1 "Mobiltelefon", hvor du vælger enten ved at søge eller klikke i boksen. 

 

2. Med/uden abonnement og dit mobilforbrug

Hernæst kan du angive om du ønsker at købe din mobiltelefon ved at mobilselskab med et tilhørende abonnement eller hos en forhandler uden abonnement. Vælger du begge finder vi den billigste løsning for dig helt automatisk. Som det næste skal du angive dit personlige mobilforbrug for at hjælpe vores søgemaskine med at beregne de billigste mobilpriser for dig. Dette gøres simpelt ved at trække i bjælkerne eller ved direkte indtastning i tekstfelterne ovenover. Du kan vælge at angive dit forbrug enten månedligt, ugentligt eller dagligt. Som udgangspunkt ser du kan de 3 vigtigste felter du skal udfylde, nemlig taletid, dataforbrug samt SMS. Ønsker du at angive yderligere informationer omkring dit mobilforbrug kan dette gøres ved at klikke på "Avanceret søgning". 

 

3. Sammenlign mobilpriser og bestil mobiltelefon

Vores søgemaskine skulle gerne nu have fundet de billigste mobilpriser for dig baseret på din søgte mobil samt angivet mobilforbrug. Pristabellen er som udgangspunkt sorteret efter den totale pris for mobiltelefon + evt. tilhørende abonement over 1 md. Ønsker du at lave en sammenligning over 6 eller 12 måneder kan dette vælges lige over tabellen. Herudover kan du også vælge at sammenligne udelukkende baseret på mindsteprisen, som altså er den pris du som minimum skal betale for dit køb totalt set. Herudover har du mulighed for at sammenligne op til 3 mobilpriser side om side og se alle takster i en nem og overskuelig oversigt. Du vælger blot 3 mobilpriser ude til venstre i pristabellen og klikker herefter på knappen "Sammenlign".

Når du har fundet det mobilselskab eller den forhandler du ønsker at bestille din nye mobiltelefon hos, skal du blot klikke dig videre fra tabellen for at foretage din bestilling. Der er ikke i alle tilfælde vi har mulighed for at linke dig direkte til produktsiden, men vi har gjort vores bedste for at få dig til den mest relevante side vi kan linke dig til. 

367.418
brugere er allerede hjulpet
4.7/5
baseret på 693 anmeldelser0

Copyright 2011-2015 mp.dk - Sammenlign mobiltelefoni priser