Mobilpriser - mp.dk

Mobilselskaber: Få 3 tilbud på et mobilabonnement og vælg det bedste tilbud

Indtast få oplysninger, så sørger vi for, at du bliver kontaktet med flere gode tilbud. Det bliver ikke nemmere 😃

Jeg accepterer brugerbetingelserne og privatlivspolitikken, samt samtykker til at Pricebook ApS, mp.dk, CBB, Velkommen og Call me, må behandle mine oplysninger og må kontakte mig på mail, sms eller telefon med uforpligtende tilbud på mobilabonnementer. Jeg kan altid trække samtykket tilbage her.

Mobilselskaber: find det bedste abonnement her!

“Jeg håber, du bliver glad for vores service og får et godt tilbud fra en af vores partnere.”

Søren Bay
Søren Bay
Direktør, mp.dk

En del af Pricebook universet

mp.dk har hjulpet danskere i mere end 10 år med at finde det billigste mobilabonnement.

Vi står bag en lang række andre services, der bl.a. hjælper danskere med at spare penge på strømregningen og få hurtigt internet.

Billig el

ELfinder.dk hjælper danskere med at få gode tilbud på en billigere strømregning.

Internet

InternetTjek.dk sørger for du får det bedste tilbud på en hurtig internetforbindelse i hjemmet.

Hvad er det bedste mobilselskab for dig?

Før du træffer din beslutning om hvilket mobilselskab du vil skifte til, er mp.dks første råd at undersøge hvad dit kommende mobilskab skal kunne.

Dit behov for data, taletid og SMS kan være meget afhængig af, hvordan du bruger din mobiltelefon til dagligt.

Find det bedste tilbud

Når du har fundet ud af dit mobilbehov, kan du finde ud af hvilket mobilselskab der har det bedste tilbud til dig.

Du kan nemt, hurtigt og enkelt udfylde mp.dks kontaktformular øverst på vores hjemmeside. Så får du 3 tilbud fra vores samarbejdspartnere, som du kan sammenligne med hinanden.

Oftest ingen binding

Der er oftest ikke nogen bindingsperiode, når du køber et mobilabonnement. Der kan være et opsigelsesvarsel, som du skal være opmærksom på. Ellers kan du frit skifte mobilselskab, hvis du ønsker det.

Hos enkelte mobilselskaber kan der være en bindingsperiode. Så undersøg dette, før du køber et mobilabonnement.

Læs om kundeanmeldelser

Der kan være stor værdi i at læse kundeanmeldelser. Hvis du har undersøgt og samlet information fra flere mobilselskaber, kan det være rart at få dine synspunkter vedr. mobilselskaberne bekræftet gennem andre kunders anmeldelser.

Mobilselskaber - Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål Svar
Hvad er et mobilabonnement? Et mobilabonnement er en aftale med et mobilselskab, hvor du hver måned betaler for et fast antal data, minutter og SMS'er samt adgang til internettet og nogle gange også adgang til en bestemt telefon.
Hvor meget koster et mobilabonnement? Priserne for et mobilabonnement varierer meget afhængig af dit behov og hvilket selskab du vælger.

Det bedste du kan gøre, er at udfylde mp.dks kontaktformular. Så får du 3 uforpligtende tilbud, du kan sammenligne.

Hvilket mobilselskab skal jeg vælge? Det afhænger af dine personlige behov. Du bør først danne dig et overblik over, hvad du har behov for i dit kommende mobilabonnement.

Når du har dannet dig dette overblik, kan du begynde at sammenligne priser og indhold fra mobilselskaberne.

Husk du kan få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra vores samarbejdspartnere, når du udfylder vores kontaktformular.

Hvordan kan jeg overføre mit nummer til et andet selskab? I de fleste tilfælde skal du blot gå ind på selskabets hjemmeside og udfylde de nødvendige oplysninger for at overføre dit nummer til det nye selskab. I andre tilfælde skal du muligvis kontakte kundeservice for at hjælpe dig.
Kan jeg bruge mit mobilabonnement i udlandet? Mange selskaber tilbyder international roaming tjenester til deres kunder. Det er dog bedst at undersøge med dit mobilselskab, om de tilbyder denne service til deres kunder, før du rejser.
Mere om mobilselskaber

Hvilket mobilselskab skal du vælge?

Der findes mange mobilselskaber på det danske marked, som alle tilbyder et bredt udvalg af forskellige mobilabonnementer og mobiltjenester.

Det kan være meget forvirrende at finde det rigtige mobilselskab, specielt hvis du er ny på markedet og ikke helt ved, hvad du skal kigge efter.

Derfor kan det være en god idé at undersøge markedet og forstå de forskellige løsninger, som de tilbyder, før du træffer et valg.

Hvad skal du overveje?

Når du skal vælge det rigtige mobilselskab, er det vigtigste, du skal overveje, dine krav til det.

Hvis du f.eks. har nogle krav til taletid og data, skal du være sikker på, at dit kommende mobilabonnement imødekommer disse krav.

På samme måde hvis du har nogle forventninger til muligheden for at tilkøbe streamingstjenester, anbefaler vi, at du undersøge dette på forhånd.

Mp.dk hjælper dig

At finde det rigtige mobilselskab kræver tid og forståelse af udvalget af selskaber og selskabernes mobilabonnementer og services. Det kan være svært at bestemme, hvilket mobilselskab der er det rigtige for dig, da det kommer an på flere forskellige ting, som gennemgået ovenfor.

Derfor er det vigtigt at sammenligne de forskellige selskabers muligheder og overveje dine behov, inden du foretager et køb.

Husk at mp.dk kan hjælpe dig med at indhente tilbud på mobilabonnementer. Når du udfylder kontaktformularen på mp.dk, bliver du kontaktet af 3 mobilselskaber med uforpligtende tilbud.

Vi anbefaler altid, at du sammenligner udvalget af tilbud, så du er sikker på dit valg af mobilselskab og mobilabonnement.

Hvilke mobilselskaber bruger hvilke netværk?

Når det kommer til mobilselskaber og mobilnetværk, så er det altid rart at vide, hvilket netværk dit nuværende selskab har samt hvad for et netværk dit måske kommende selskab har.

Læs med videre her og find ud af hvilke mobilselskaber, der bruger hvilke netværk.

Mobilnetværk og mobilselskaber i danmark

Når du skal finde dig et nyt mobilselskab, så har du en masse forskellige valgmuligheder.

Mobilselskaberne i Danmark udvikler sig hele tiden samt prøver at gøre deres abonnementer bedre, så de virker mere attraktive for nye kunder. Det kan derfor være en jungle for dig at finde ud af, hvilket mobilselskab som du skal vælge.

Men inden du vælger det hele rette mobilselskab for dig, så er det måske rart at vide, hvilket netværk som de bruger.

Det kan nemlig godt være svært at finde ud af, hvis man ikke lige ved det på forhånd.

Find mobilselskabets mobilnetværk

Når det kommer til mobilselskaber og mobilnetværk i Danmark, så er der flere selskaber, der bruger præcis det samme netværk.

Der vil derfor være præcis den samme dækning, hvad enten du har abonnement hos det ene eller andet selskab. Der er i alt tre store mobiloperatører her i landet og disse er Telia/Telenor, YouSee/TDC samt 3.

Alle disse operatører har deres helt egne netværk, som andre selskaber også bruger. For eksempel bruger Oister og Zenji 3’s netværk, hvorimod Call Me og CBB bruger Telia/Telenors netværk.

Fullrate og Telmore bruger for eksempel også TDC’s netværk. Der er derfor stor forskel på hvilke netværk, som de forskellige selskaber bruger.

Dog er der også mange selskaber, der har præcis det hele samme netværk.

Vær opmærksom på dette

Hvis du vil skifte mobilselskaber på grund af en dårlig dækning, så skal du være opmærksom på, at du ikke skifter til et selskab med den helt samme dækning.

For eksempel skal du ikke skifte fra Oister til Zenji da de begge hører under 3’s netværk.

Det vil derfor ikke gøre din dækning en dyt bedre, da de er helt identiske. Hvis du kigger efter selskabernes dækningskort, så skal du heller ikke blive forvirret af, at de nærmest alle sammen har deres ”eget” dækningskort.

For dette dækningskort gælder nemlig for alle de selskaber, der skam også bruger det samme netværk. Der er derfor ingen forskel, når det kommer til dækningen hos de selskaber, der for eksempel hører under 3.

Når du skal skifte mobilselskab, er det derfor relevant for dig at undersøge om det andet mobilselskab har den ene eller anden dækning.

Der er nemlig ingen grund til at skifte til et mobilselskab med den samme dækning, hvis du blandt andet ønsker en bedre dækning.

Du kan finde dækningskort på selskabernes egne hjemmesider, eller du kan finde en samlet oversigt over alle de forskellige selskabers dækning på internettet.

Her er et udpluk over hvilke mobilselskaber der bruger hvilket net:

Klik på mobilselskaberne nedenfor for at se hvad de kan tilbyde dig.

Telia/telenors netværk:

Telia

Telenor

CBB

Call Me

Greentel

Evercall

OK Mobil

dukaTALE

Glad mobil

Tdcs netværk:

Telmore

Eesy

YouSee

Velkommen

Hallo

Unotel

Hapiimobil

3s netværk:

3

Oister

Indholdsfortegnelse
Mobilselskaber - Relevante sider
Populære sider på mp.dk
Mp.dk - Sammenlign mobilabonnementer

Vi hjælper dig med at få det bedste tilbud

Gør som tusindvis af danskere

Siden 2010 har mp.dk hjulpet mere end 50.000 danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement. Som noget nyt har vi nu mulighed for at sætte dig i direkte kontakt med vores bedste samarbejdspartnere via formularen herover.

Danskere hjulpet
+50.000
Gratis og uforpligtende
100%
Få tilbud fra flere udbydere
Min. 3 tilbud
Spar tusindvis af kroner årligt
Gns. 1.200 kr

Få personlig rådgivning

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange tilbud på mobiltelefoni. Anvend vores tilbudsformular og få gratis og 100% uforpligtende rådgivning via mp.dk

Vi sørger for du bliver ringet op af kompetente rådgivere, der hjælper dig med at få lige præcis den løsning der dækker dig og evt. din families behov bedst og billigst.

Mobilabonnement priser