CBB

Overvejer du at skifte til CBB? Der kan være mange penge at spare ved at sammenligne mobilabonnement. Det tager få min. på mp.dk. Start med det samme.

Søg mobilabonnement
Populære mobilabonnementer
Billigste mobilabonnement
Fri data mobilabonnement
Fri tale mobilabonnement

CBB - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

CBB Mobil

CBB går ind for god kundeservice, derfor er der ekstra lange åbningstider, så du kan hurtigt kan komme i kontakt med medarbejdere, hvis du får brug for hjælp. Herudover får du et af Danmarks hurtigste netværk, hvilket beskrives yderligere under dækning.

Betingelser og vilkår

For at kunne oprette et abonnement hos CBB skal du være myndig og kunne oplyse CPR-nummer, navn og e-mail adresse. Sker der ændringer i dine personlige oplysninger, er det dig som kunde, der har ansvar for at underrette CBB mobil. Du bliver kontaktet af CBB mobil vedrørende ændringer i dit abonnement, herunder priser og vilkår osv., til den e-mail, du har oplyst. 

Dette betyder derfor, at det er dit ansvar, at have opgivet en gyldig e-mail adresse. CBB har ret til at sende et fysisk brev, hvis dette findes nødvendigt. Der sendes kun markedsføringsmateriale hvis du har godkendt dette.

Anvendelse af personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger bruges til at indhente kreditoplysninger eller sikre vedligeholdelse af dit abonnements- og regningsinformationer, til at levere tjenester, der kræver lokaliseringsdata, disse gemmes dog max i fem år. Herudover bruges dine oplysninger til at administrere de tjenester, du anvender, at forhindre ulovlig anvendelse, til at videregive til politi eller redningstjenester, hvis det bliver nødvendigt, og til at videregive oplysninger til nummeroplysningen, medmindre du har hemmeligt nummer. 

Herudover bruges dine oplysninger til at registrere forbrugsmønstre i forbindelse med udvidelse af abonnementer og lancering af nye produkter. Du har i vis grad mulighed for, at få indsigt i de oplysninger, CBB Mobil har om dig.
Har du fortrudt et produkt, du har købt hos CBB Mobil, har du fuld fortrydelsesret i 14 dage fra bestillingen af dit køb. Det vil sige, at du senest den dag fortrydelsesretten udløber, skal informere CBB Mobil enten skriftligt eller mundtligt om, at du har fortrudt. Det produkt, du har fortrudt skal tilbagesendes til CBB Mobil senest 14 dage efter du har oplyst, at du fortryder købet og du skal selv betale for returneringen.

Betaling

Betaling sker via CBB Mobils hjemmeside, og du får aldrig tilsendt regninger, men du kan oplyse dig om dem via Mit CBB og få dem tilsendt imod et gebyr. Under Mit CBB kan du også finde en specificeret opgørelse af dit forbrug og dine betalinger. Du skal som kunde hos CBB Mobil minimum have et forbrug på 10 kr. pr. måned, hvis det ikke er det, opkræves du alligevel 10 kr. i inaktivitetsgebyr. 

Dit forbrug bliver løbende fratrukket din konto på CBB Mobils hjemmeside, og bliver din konto negativ, er det dit ansvar, at påfylde den igen. Har din konto været negativ i mere end fem dage, eller med mere end 200 kr. lukker CBB Mobil din konto, hvilket vil sige, at du ikke kan modtage eller foretage opkald, sende beskeder, eller bruge data. 
Du vil dog altid modtage information inden CBB lukker din konto. Betaler du alligevel ikke, er CBB Mobil berettiget til at opkræve lukningsgebyr og rykkere samt overdragelse af sagen til inkasso. Har du forfalden gæld hos CBB Mobil, kan du ikke oprette et nyt abonnement før gælden er betalt. 
For at undgå at risikere ikke at betale, kan du tilmelde dig automatisk optankning. På den måde hæver CBB Mobil penge fra dit betalingskort, når din konto er ved at være i 0. Du får altid information herom den dag CBB Mobil hæver pengene.

Forpligtelser

Når du har et abonnement hos CBB Mobil, er du forpligtet til at overholde aftalen, hvilket indebærer at din saldo er positiv, du betaler dine regninger, du benytter udstyr som er CE-mærket og anvender udstyret som det er beregnet, at du ikke skifter uhensigtsmæssigt mellem abonnementer, du giver CBB Mobil korrekte personlige oplysninger og ikke udøver chikane mod CBB Mobils medarbejdere eller øvrige kunder. 

Overholder du ikke disse betingelser, kan CBB Mobil til enhver tid lukke dit abonnement uden varsel. Herudover kan CBB Mobil ændre generelle vilkår og produktspecifikke abonnements- eller forbrugsafgifter med minimum 30 dages varsel, således du har mulighed for, at tage stilling til hvorvidt du ønsker at fortsætte dit abonnement. Er ændringen til din fordel; eksempelvis hvis du får mere data for samme beløb, bliver du ikke nødvendigvis varslet.

Opsigelse

Ønsker du at opsige dit abonnement, kan du frit gøre dette fra dag til dag, medmindre du har bundet dig til et abonnement. Din restsaldo vil blive krediteret senest en måned efter CBB Mobil har modtaget din opsigelse. 

Ønsker du at overdrage dit abonnement til en tredjemand, kræves CBB Mobils samtykke og tredjemandens samtykke og eventuel gæld skal betales inden overdragelsen. Disse betingelser gælder både mobil og mobilt bredbånd.

CBB - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

Erhverv

CBB Erhverv kan anvendes alle ugens dage, hele døgnet til opkald, inklusiv tale, fax og data til fastnetnumre og mobilnumre, opkald til telefonsvarere og sms beskeder. Du kan både modtage og foretage opkald. Rammer din saldo 0 kr., kan du ikke foretage opkald, men godt modtage. 

Tjenesten gælder ikke i udlandet medmindre dette tilmeldes, og gælder ligeledes ikke til 900-numre. CBB Erhverv inkluderer a-nummer visninger, telefonsvarer, viderestilling af opkald, parkering/banke på og sms beskeder forsøges afleveret inden for tre dage, hvis modtagerens telefon er slukket.
Herudover findes der en række tillægstjenester, som kan vælges alt efter behov. Disse kan ses her: https://www.cbb.dk/kundeservice/priser-og-vilkar/vilkar/erhverv/

Dækning

CBB benytter sig af Telia og Telenors sammenlagte netværk, som er det, der har flest master og størst kapacitet i Danmark. 

Det vil sige, at du får en sikker og stabil dækning. Dækning og hastighed vil dog altid afhænge af, hvor i landet du befinder dig i forhold til master og forhold såsom vejret og antal brugere der er online samtidigt spiller også en rolle for din dækning og hastighed. 
Du kan finde dækningskortet, som viser hvor god din forbindelse er netop der, hvor du befinder dig, her: https://www.cbb.dk/kundeservice/daekning-og-netvaerk/

Udlandet

Skal du på ferie, kan du med fordel tilmelde dig CBB Udlandstelefoni, men du skal huske, at tilmelde dig i god tid, så du kan nå at blive registret. Er du tilmeldt udlandstelefoni, trækkes dit forbrug løbende fra din CBB-konto, men der kan dog forekomme forsinkelser. 

Når du tilmelder dig udlandstelefoni, bliver du samtidig tilmeldt Sikker Data EU - Norden, således din regning ikke løber løbsk. Du betaler kun de dage, du bruger data og du kan altid hæve dit forbrug, hvis du får brug for mere, end du er tilmeldt.

CBB Familie

Med CBB Familie kan du tilknytte flere telefonnumre sammen, således taletid kan overføres mellem numrene indbyrdes. Ved minus på en CBB Familie konto, vil alle inkluderede parter have normale betalingsbetingelser. Er administratorkontoen i minus, vil denne modtage mail herom og der vil ikke kunne ske overførsler til brugerkonti. Den person, som har oprettet administratornummeret, hæfter juridisk for forbruget. 

Administratoren har mulighed for at framelde brugere, og brugere kan selv framelde sig, men kan ikke framelde administratoren. Dette kan være en fordel, hvis der er børn, der burger mobiltelefoni. 
Oprettes der en såkaldt børnekonto, og dennes saldo går i 0, kan der stadig ringes og sendes sms beskeder til dette nummer, men det lukkes for udgående trafik.

CBB til CBB

Med CBB til CBB kan du ringe kvit og frit til andre CBB kunder. Længden på samtalen må dog max vare en time, herefter takseres der efter minuttakst. 

Ringes der fra Danmark til udlandet fra CBB til CBB, betales der udlandstakst.

CBB - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på mp.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.