Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

dukaTALE - Alt du bør vide om dukaTALE

📞 dukaTALE tilbyder dig ydelser indenfor både mobiltelefoni, mobiltelefoner og IT løsninger iøvrigt.

🤙 Hvem er dukaTALE?

DukaTALE er en del af firmaet DukaPC, der har til huse i Århus. De sælger forskellige computere, tablets med videre til deres kunder. DukaTALE har ikke sin egen hjemmeside, så måske har du haft svært ved at finde viden om dette firma. Men det kan sagtens lade sig gøre, hvis blot du klikker ind og kigger lidt nærmere på siden DukaPC. De har nemlig et punkt, hvor du kan læse mere om selve dukaTALE. Hvis du vil vide mere om, hvad dukaTALE kan tilbyde dig, så læs med videre i næste afsnit.

📶 Hvad kan dukaTALE tilbyde?

Hos dukaTALE kan du vælge mellem 3 forskellige mobilabonnementer til din mobiltelefon. Du kan vælge et abonnement til 99 / 119 / 149 kroner om måneden,. Abonnementet til 99 kroner indeholder fri tale, 10 GB og fri SMS. Abonnementet til 119 kroner indeholder det samme bare med 20 GB i stedet for 10 GB pr. måned og abonnementet til 149 kr. indeholder 50 GB data pr. måned. DukaTALE kører over Telia/Telenor´s netværk, så der burde ikke være nogen problemer med deres dækning. Du kan både bruge din data og tale i EU og Norden, så du altid kan få fat i venner og familie lige meget, om du befinder dig i Danmark eller dele af udlandet og der er derved ingen ekstra omkostninger ved at ringe fra DK til EU lande samt Norge, Færøerne, Island, San Marino, Lichtenstein og Schweiz.

DukaTALEs produkter er ret enkle, og er derfor gode for dig, der bare har brug for et simpelt mobilabonnement. Der er ikke så mange ekstraudgifter, skjulte gebyrer eller andet i den dur. Du får simpelthen bare, hvad du også betaler for. Det eneste du som sagt skal vælge mellem er ovenstående tre mobilabonnementer. Der er ikke nogen bindingsperiode, så hvis du finder ud af, at dukaTALE ikke var noget for dig efter et par måneder, kan du roligt skifte og finde en anden udbyder lige med det samme.

🔔 Få dukaTALE til din mobil

Hvis du vil læse mere om dukaTALE, så kan du finde det på DukaPC hjemmesiden. Her kan du også kontakte dem, så du kan finde mere information, hvis du har brug for dette. Du kan også sagtens bestille et af deres mobilabonnementer direkte via deres hjemmeside, hvis du er interesseret i at afprøve dem. Der er ingen grund til at have et forkert abonnement, hvis du dukaTALEs abonnementer passer perfekt til dig og dine behov. Det koster ikke noget at få et abonnement hos dukaTALE, da de ikke har et oprettelsesgebyr.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.