Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

GladMobil - Alt du bør vide om GladMobil

📞 Glad Mobil

Glad Mobil er et af de nyere og mindre mobilselskaber i Danmark, der tilbyder mobilabonnementer med data i både Danmark og EU. Hvis du gerne vil vide mere om Glad Mobil, så skal du læse med videre her.

🤙 Enkle og overskuelige mobilabonnementer hos Glad Mobil

Glad Mobil er som nævnt af en af nyere og mindre mobilselskaber i Danmark, der tilbyder mobilabonnementer med både data til Danmark og EU. Du har mulighed for at finde forskellige former mobilpakker alt efter dit behov. Du har endda mulighed for at støtte velgørenhed og andre foreninger med 10 %. Hvis du rejser meget indenfor EU, så kan det være en fordel at bestille Glad Mobils mobilpakker, da der er inkluderet data fra både Danmark og EU med i pakken.Hos Glad Mobil lægger de vægt på at tilbyde overskuelige og enkle abonnementer og produkter til deres kunder. Desuden lægger de vægt på valgfrihed, så du selv har mulighed for at sammensætte den helt rette mobilpakke til dig. Der er ikke nogen form for binding hos Glad Mobil, så du kan altid skifte mobilpakke, hvis dit forbrug ændrer sig.Desuden ønsker Glad Mobil at gøre noget for alle familierne, hvorfor de har valgt at samle alle familien mobilnumre under det samme login. På denne måde er det nemt, overskueligt og hurtigt at administrere familien forskellige mobilnumre på en og samme tid.

📶 Hvad tilbyder Glad Mobil?

Hos Glad Mobil kan du i alt finde 8 forskellige mobilabonnementer. Nu virker alle Glad Mobils mobilpakker i både Danmark og EU, hvorfor du ikke længere skal være opmærksom på dette. Du kan nedenfor se et par af abonnementerne fra GladMobil, men alle abonnementer fremgår selvfølgelig af vor søgemaskine.Mobilabonnement nummer 1:1 times taletid i DK og EUFri SMS og MMS i DK og EU1 GB data i DK1 GB data i EU

Mobilabonnementet koster 48 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 2:10 timers tale i DK og EUFri SMS og MMS i DK og EU10 GB data i DK5 GB data i EUMobilabonnementet koster 99 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 3:20 timers tale i DK og EUFri SMS og MMS i DK og EU30 GB data i DK6 GB data i EUMobilabonnementet koster 119 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 4:50 timers tale i DK og EUFri SMS og MMS i DK og EU30 GB data i DK8 GB data i EUMobilabonnementet koster 149 kroner om måneden.

🔔 Fordele ved Glad Mobil

Hos Glad Mobil er der flere forskellige fordele såsom:

  • 4G dækning
  • Ingen binding
  • Gratis pakkeskift
  • Ingen opkaldsafgift
  • Ring frit til Glad Mobil
  • Saml hele familien på ét login
  • Gratis oprettelse
Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.