GreenSpeak

Greenspeak

Greenspeak betegnes som værende Danmarks Velgørende Teleselskab, da du her har mulighed for at give penge til velgørenhed med et mobilabonnement hos dem. Hvis du ønsker at være mere om Greenspeak, så læs med videre her.

Danmarks Velgørende Teleselskab

Hos Greenspeak lægger de vægt på, at de er et ’velgørende teleselskab’, da de har kombineret mobilabonnementer med velgørenhed. Greenspeak forklarer nemlig på deres hjemmeside, at de giver hele deres overskud til velgørenhed. Dette gøres på to forskellige måder. I første omgang bliver der givet 100 kroner til et specifikt velgørenhedsprojekt, der vælges af dig, hvis du har et mobilabonnement hos Greenspeak. Desuden bliver alle kunder hos Greenspeak inviteret til at stemme om fordelingen af overskuddet to gange årligt, hvorfor du kan være med til at have en indflydelse på, hvilken velgørenhedsorganisation pengene skal gå til.Hos Greenspeak er deres mission at kombinere en ting, som de fleste danskere har brug for - altså et mobilabonnement - med velgørenhed, da du herved får et produkt, som du allerede har brug for, mens du samtidigt kan hjælpe de mennesker i verden, der har allermest brug for det.Greenspeak gør brug af Telenors netværk, der dækker de fleste steder i Danmark. Derfor er du sikret et godt netværk, hvor det ikke betyder så meget, om du bor inde i en stor by, eller om du bor lidt længere ude på landet. Du er derfor også sikret 4G-dækning lige meget, hvor du bor i Danmark.

7 forskellige muligheder når det kommer til mobilabonnementer

Hos Greenspeak har du mulighed for at vælge mellem hele 7 forskellige mobilabonnementer, hvorfor du kan vælge det abonnement, der passer bedst til dig og dit behov. Du kan vælge mellem følgende forskellige mobilabonnementer.Mobilabonnement nummer 1:6 timers tale4 GB dataFri sms/mms4G netværkVoLTEFri GreenSpeak til GreenSpeakOprettelse: 0,-Ingen bindingMobilabonnementer koster 79 kroner om måneden.Mobilabonnement nummer 2:10 timers tale10 GB dataFri sms/mms4G netværkVoLTEFri GreenSpeak til GreenSpeakOprettelse: 0,-Ingen bindingMobilabonnementer koster 99 kroner om måneden.Mobilabonnement nummer 3:40 timers tale10 GB dataTale i EU5 GB data i EUFri sms/mms4G netværkVoLTEFri GreenSpeak til GreenSpeakOprettelse: 0,-Ingen bindingMobilabonnementet koster 119 kroner om måneden.Mobilabonnement nummer 4:10 timers tale40 GB dataTale i EU5 GB data i EUFri sms/mms4G netværkVoLTEFri GreenSpeak til GreenSpeakOprettelse: 0,-Ingen bindingMobilabonnementer koster 119 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 5:40 timers tale40 GB dataTale i EU5 GB data i EUFri sms/mms4G netværkVoLTEFri GreenSpeak til GreenSpeakOprettelse: 0,-Ingen bindingMobilabonnementer koster 129 kroner om måneden.Mobilabonnement nummer 6:Fri tale60 GB dataTale i EU6 GB data i EUFri sms/mms4G netværkVoLTEFri GreenSpeak til GreenSpeakOprettelse: 0,-Ingen bindingMobilabonnementet koster 149 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 7:49 øre/påbegyndt min.49 øre/mb3G netværk8 øre/sms1,-/mmsVoLTEMinimumsforbrug/md: 10,-Oprettelse: 0,-Ingen bindingDette mobilabonnement er forbrugsafregnet, hvorfor prisen afhænger af dit forbrug.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)