HALLO

HALLO

Danmark har fået et nyt mobilselskab, der kalder sig for HALLO. De tilbyder lige nu forskellige mobilabonnementer til forskellige priser. Hvis du gerne vil vide mere om dette nye mobilselskab, så læs med videre her.

Danmarks nyeste mobilselskab

Ejeren bag mobilselskabet HALLO har mere end 20 års erfaring, når det kommer til telefoni på det danske marked. Han har nemlig både ejet de to populære butikker Teleringen og Discountkæden, der sidenhen er blevet solgt. Det nye mobilselskab HALLO har indtaget Danmark med 4 forskellige mobilabonnementer med priser, der starter fra 99 kroner. Det vil sige, at de lige nu kan konkurrere med nogle af de andre billige teleselskaber på det danske marked. Du får hurtigt internet med 4G-dækning fra udbyderen Yousee hos HALLO, der flere gange er blevet kåret som værende det bedste netværk i Danmark. Desuden får du gratis oprettelse, hvis du vælger at bestille en af HALLOS mobilabonnementer. I alle mobilabonnementer er der inkluderet fri SMS og MMS, så du har mulighed for at skrive og sende billeder, så meget som du har lyst til. Nogle af deres mobilabonnementer har også data i EU inkluderet, så hvis du rejser eller er på ferie meget, så er det en god mulighed for dig.

Mobilabonnementer fra HALLO

Du kan finde 5 forskellige mobilabonnementer hos HALLO såsom:Mobilabonnement nummer 1:20 timers tale20 GB data (kun i Danmark)Mobilabonnementet koster 99 kroner om måneden. Kampagnepris til og med den 31. august 2019

Mobilabonnement nummer 2:15 timers tale35 GB data8 GB data i EUMobilabonnementet koster 119 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 3:Fri tale35 GB data10 GB data i EUMobilabonnementet koster 129 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 4:Fri tale15 GB data8 GB data i EU

Mobilabonnementet koster 109 kroner om måneden. Kampagnepris til og med den 31. august 2019Herudover kan der også tilbydes et forbrugsafregnet abonnement, der passer bedst til det lille behov.

Værd at vide om mobilselskabet HALLO

HALLO gør brug af TDC’s netværk, der er en af de bedste og hurtigste netværk i Danmark. Derfor vil du opleve en hurtigt netværk lige meget, hvor du bor i Danmark. Du vil derfor også have en 4G-dækning, hvilket er en fordel for dig som kunde.Hvis du vælger at bestille et mobilabonnement hos HALLO, så har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du derfor fortryder dit kun, så har du ifølge den danske lovgivning ret til at fortryde inden, der er gået 14 dage.Hvis du ønsker at bestille et mobilabonnement hos selskabet HALLO, så har du mulighed for at oprettet dig som kunde inde på deres hjemmeside. Hvis du vælger at tilmelde dig et af mobilabonnementerne, så vil du altid få oprettelsen kvit og frit, hvorfor det ikke vil koste dig nogle penge. Vær opmærksom på, at der i alle mobilabonnementer er både fri MMS og SMS, hvorfor du ikke skal betale yderligere for det.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)