Nettalk

Nettalk

Nettalk er kendt for at være et lavprismobilselskab, der ejes af Netto og udviklet i samarbejde med TDC. Hvis du er interesseret i at vide mere om dette mobilselskab, så skal du læse med videre her.

Om Nettalk

Nettalk ejes og administreres som sagt af Netto i samarbejde med TDC. Nettalk blev lanceret i 2011 med et mål om et lavprismobilselskab, der tilbød alle danske kunder mobilabonnementer til en billig pris. Hos Nettalk har de fokus på at gøre regningerne overskueligt, så du slipper for overraskelser, da de har fastprisabonnementer. På denne måde ved du altid, hvad du skal betale i slutningen af måneden. Da mobilselskabet er udviklet i samarbejde med TDC, er Nettalk naturligvis tilknyttet TDC’s netværk, hvorfor du er sikret et af Danmarks bedste netværk.

Optjen ekstra tale hos Nettalk

Der er flere fordele ved at bestille et mobilabonnement hos Nettalk. Med et af deres fastprisabonnementer har du mulighed for at optjene ekstra tale, hver eneste gang du handler i Netto. Du skal blot huske at få indscannet dit kundekort, når du betaler ved kassen. På denne måde bliver din ekstra tale registreret og tilgængelige allerede måneden efter. Ved alle køb i Netto vil du derfor optjene ekstra tale. Dog fungerer det kun til indkøb op til 1000 kroner. Der er mulighed for at optjene enten 8, 10 eller 12 timers ekstra tale.

Altid lave priser hos Nettalk

Hos Nettalk har du mulighed for at bestille et mobilabonnement, hvor det hele er inkluderet med mulighed for at optjene ekstra tale, hvis du handler i Netto. Ved køb af et fastnetabonnement får du både data, tale samt fri SMS og MMS til en fast pris. Desuden er der ingen opkaldsafgift.

Mobilabonnementer hos Nettalk

Du kan finde tre forskellige mobilabonnementer hos Nettalk såsom:Mobilabonnement nummer 1:20 timers taleFri SMS og MMS20 GB data+ op til 8 timers ekstra tale125 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 2:20 timers taleFri SMS og MMS30 GB data i DK6 GB data i EU+ op til 10 timers ekstra tale145 kroner om måneden.

Mobilabonnement nummer 3:Et abonnement til hele familien:4 simkort50 timers taleFri SMS og MMS30 GB data i DK15 GB data i EU+ op til 12 timers ekstra tale395 kroner om måneden.Hvis du har købt en startpakke i Netto, så vil oprettelsen ikke koste dig noget. Men hvis du ikke allerede har købt i startpakke i Netto, så vil selve oprettelsen koste i alt 29 kroner. Hvis du allerede har et mobilabonnement hos et andet mobilselskab i Danmark, så kan Nettalk hjælpe med at få abonnementet overflyttet til et af deres abonnementer, hvis der er brug for det.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)