OiSTER

OiSTER er blandt danskernes foretrukne mobilselskab - Men er det også det rigtig for dig? Få svaret i vores komplette guide og find samtidig de bedste tilbud

Hvem er OiSTER?

OiSTER er et dansk lavprismobilselskab, der fokuserer på mobilt bredbånd og mobiltelefoni. OiSTER er ejer af Hi3G Danmark Aps, der også ejer mobilselskabet 3. Når du er kunde hos OiSTER, bruger du derfor 3’s landsdækkende netværk. 

OiSTER blev lanceret i 2008 og er udelukkende et online mobilselskab, hvilket betyder at de ikke har nogen fysiske butikker. Al salg og interaktion foregår over nettet, hvilket er med til at garantere billige priser. For at beskytte din sikkerhed som kunde er OiSTER bl.a. medlem af E-handelsfonden og Foreningen for Dansk Internet Handel.  

De har også Mit OiSTER, som er deres selvbetjeningsside, hvor du kan få et overblik over dine abonnementer.

Fordele vs. ulemper ved OiSTER

Ligesom alle andre teleselskaber er der både fordele og ulemper ved at være kunde hos OiSTER.

Fordele:

 • Nogle af markedets billigste priser på mobildata og tale
 • Online kundeservice chat, som sikrer hurtig og effektiv hjælp
 • OiSTER har 4G tale inkluderet i deres abonnementer
 • Nemt at skifte abonnement, hvis dine behov ændrer sig
 • Selvbetjeningsside hvor du nemt kan følge med i dit forbrug og se, om du eventuelt skal skifte til et andet abonnement

Ulemper:

 • Ingen mulighed for at kombinere abonnementer med underholdningsprodukter såsom streamingtjenester 
 • Det kan være svært at overskue priser på de forskellige abonnementer på grund af alle deres forskellige tilbud
 • Der er ikke mulighed for at købe en ny telefon sammen med dit mobilabonnement

Sådan er OiSTERs dækning

OiSTER bruger 3’s netværk og har dækning i hele Danmark. Hvis du er dækket af deres 4G netværk, vil du som oftest kunne forvente mellem 17-71 Mbit/s download og 5-43 Mbit/s upload. Dette er dog afhængig af, hvor du befinder dig samt hvor mange andre brugere, som anvender samme sendemast som dig. 

For at kunne anvende 3’s netværk, skal din mobiltelefon minimum kunne understøtte 3G, hvilket er tilfældet for langt de fleste telefoner i dag. 

Som udgangspunkt har du bedst mulighed for 4G dækning i nærheden af de større byer. Før du vælger OiSTER, kan det være en god ide at tjekke OiSTERs dækningskort, for at tjekke hvor godt OiSTER dækker i lige præcis dit område.  

OiSTER giver dig særlige rabatter

Når du er kunde hos OiSTER, så bliver du automatisk medlem af fordelsklubben OiSTER+. Med OiSTER+ kan du som kunde bl.a. få rabatter på udvalgte webshops samt modtage invitationer til særlige events til nedsat pris såsom koncerter og filmpremierer. 

OiSTER+ er inddelt i fire forskellige portaler:

 • Eventportalen
 • Rabatportalen
 • Gavekortportalen
 • Streamingportalen

Du kan læse mere om OiSTER+ inde på OiSTERs egen hjemmeside.

Powered by Froala Editor

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)