Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Velkommen Mobil - Alt du bør vide om Velkommen Mobil

📞 Velkommen Mobil

Med fokus på især mobilabonnementer til familier, er Velkommen Mobil en af de nyere spillere på det danske mobilmarked, da de startede i 2016. Velkommen tilbyder dog mere end kun mobilabonnementer. Dog vil denne artikel fokusere på selskabets udbud af mobilabonnementer. Læs med videre her og find ud af meget mere om Velkommen Mobil.

🤙 Fokus på familien

Velkommen Mobil fokuserer på mobilabonnementer til familien, da de er interesserede i at hjælpe de danske forbrugere med at samle alle deres mobilabonnementer hos ét selskab. På denne måde mener de, at du har mulighed for at spare både penge og tid. Hos Velkommen kan du lige nu finde både mobilabonnementer, bredbåndsabonnementer og abonnementer til fastnet-telefoni.

📶 Hvad tilbyder Velkommen Mobil?

Velkommen Mobil tilbyder 4 forskellige mobilabonnementer til forskellige priser. Med i alle abonnementerne er der inkluderet EU-roaming samt fri SMS og MMS.Mobilabonnement nummer 1:- 20 timers taletid- 20 GB dataDK abonnementMobilabonnementet koster 98 kroner om måneden.Mobilabonnement nummer 2:- 15 timers taletid- 35 GB data8 GB EU data inkluderet Mobilabonnementet koster 119 kroner om måneden.Mobilabonnement nummer 3:- Fri tale- 35 GB data10 GB EU data inkluderetMobilabonnementet koster 159 kroner om måneden.Mobilabonnement nummer 4:- Fri tale- 50 GB data12 GB EU data inkluderetMobilabonnementet koster 199 kroner om måneden.At oprette et mobilabonnement hos Velkommen Mobil er gratis, dog er der en bindingsperiode på  6 måneder. Velkommen Mobil bruger TDC’s netværk, hvilket betegnes som værende en af Danmarks hurtigste netværk. Du er derfor også sikret 4G, hvorfor du vil opleve hurtigt internet m.m. via din mobiltelefon.

🔔 Hvilke familiefordele er der?

Der er mulighed for at opnå flere familiefordele hos Velkommen Mobil. Du kan vælge at oprette det samme mobilabonnement som dit til resten af familien for 99 kroner om måneden. Hvis i er flere i familien med det abonnement, så er der penge at spare i længden. Desuden bliver det nemmere at holde styr på forbrug og regninger, da du kun får et login og en regning. Hvis du ønsker, kan du ligeledes få tre simkort til datadeling i mobilabonnementet. Det koster 29 kroner om måneden at tilkøbe et ekstra simkort, og herefter kan i blot gøre brug af den data, der er inkluderet i jeres mobilabonnementer. Desuden får du Mit Hjem-fordele, hvis du vælger at samle alle dine abonnementer til de forskellige produkter i hjemmet hos selskabet Velkommen. Du får fordele i form af rabatter og mere indhold.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.