YouSee

Læs mp.dks anmeldelse af YouSee, før du skifter mobilabonnement. Sammenlign YouSee med andre mobilselskaber og bliv sikker på dit valg.

Søg mobilabonnement
Populære mobilabonnementer
Billigste mobilabonnement
Fri data mobilabonnement
Fri tale mobilabonnement

YouSee - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

Mobilabonnent hos YouSee

Hos YouSee er der inkluderet fri tale og fri adgang til YouSee Musik i alle mobilabonnementer. YouSee har fire forskellige mobilabonnementer, der alle inkluderer en vis mængde mobildata. 

Datamængden kan enten helt eller delvist benyttes i 36 lande i Europa, foruden Danmark, uden merberegning. Hvor meget data der er tilgængeligt til udlandstelefoni afhænger af det enkelte abonnement.
Derudover har YouSee også en familierabatordning for deres mobilabonnementer, hvor der kun betales fuld pris for det første abonnement der tegnes. Derefter betales der 139 kr./md. for op til fire ekstra mobilabonnementer.
Det er også værd at bemærke, at YouSee tilbyder deres mobilkunder dobbelt så meget mobildata i deres mobilabonnementer, når de samtidig også er bredbåndskunder hos YouSee.

Fastnetabonnement hos YouSee

YouSee tilbyder tre forskellige fastnetabonnementer. Det billigste abonnement koster 99 kr./md., og inkluderer ubegrænset tale til både fastnet- og mobilnumre, oprettelsen er gratis og der er ingen bindingsperiode. Hagen er, at dette abonnement kun tilbydes YouSee’s bredbåndskunder.

Abonnement nummer to koster 164 kr./md. Der er derudover en opkaldsafgift på 1,10 kr./opkald til fastnet, men der bliver ikke opkrævet en minutpris. Det gør der derimod ved opkald til mobiler, hvor der udover en opkaldsafgift på 1,10 kr./opkald, også bliver opkrævet en minutpris på 1,10 kr. Dette abonnement kræver ikke, at der er tegnet andre abonnementer hos YouSee, men har en bindingsperiode på 6 måneder.
Sidste abonnement koster 199 kr./md. og inkluderer ubegrænset tale ved opkald til både fastnet og mobil. Abonnementet kræver ikke, at der er tegnet andre abonnementer hos YouSee, og der er ingen bindingsperiode.
 Abonnement to og tre har udover den månedlige ydelse en oprettelsesafgift.

Bredbåndsabonnent hos YouSee

YouSee tilbyder fem forskellige bredbåndsabonnementer, der alle har en bindingsperiode på seks måneder. En bredbåndsforbindelse fra YouSee leveres enten gennem kabel-tv-stikket eller telefonstikket, men derudover tilbyder YouSee også løsninger inden for fiber- og mobilt bredbånd.

Inkluderet i alle YouSee’s bredbåndsabonnementer er et modem med indbygget trådløs router og en sikkerhedspakke, der beskytter mod cyberkriminalitet.
YouSee garanterer ikke at kunne levere alle hastigheder overalt i landet, og derudover forudsætter en bredbåndsforbindelse fra YouSee nogle steder også YouSee Tv.

Tv-abonnent hos YouSee

YouSee har fire forskellige tv-pakker, som alle kræver at der er en bredbåndsforbindelse i husstanden, og nogle steder vil det også kræve, at bredbåndsforbindelsen er fra YouSee. 

Den mindste Tv-pakke inkluderer 25 faste kanaler, mens de resterende tv-pakker inkluderer enten 10, 20 eller 36 kanaler foruden de 25 faste. Inkluderet i alle tv-pakker er en YouSee tv-boks, YouSee Film og Serier og adgang til en ny premierefilm hver måned.
Alle tv-pakker har en bindingsperiode på seks måneder.

Generelt om YouSee

Uanset hvilket abonnement der tegnes hos YouSee kræver det, at man tilmelder sig YouSee’s e-mailkommunikation. Hvis ikke, opkræves der et månedligt gebyr.

YouSee lancerer løbende kampagner, hvor fx oprettelsen eller den første måned er gratis på udvalgte abonnementer, så der kan hurtigt være penge at spare, hvis man tegner sit abonnement under en kampagne.

YouSee - Populære udbydere

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på mp.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.