Presse

Hvis du søger ekspertviden inden for mobiltelefoni, er du velkommen til at kontakte mp.dk. Vi har store mængder data til rådighed, som blandt andet viser forbrugsmønstre, tendenser, popularitet m.m. Se vores kontaktinformation nedenfor.

Presse

mp.dk stiller gerne op til kommentarer, analyser, anbefalinger m.v., hvis det har interesse for journalister og øvrige interessenter. Eftersom hovedparten af Danmarks befolkning har mobiltelefoner og dermed mobilabonnementer, har telebranchen gennem tiden haft mediernes bevågenhed.

Yderligere indsamler mp.dk løbende data om brugeradfærd, hvilket giver et klart billede af efterspørgslen på mobilselskabernes produktudvalg. Denne information fortæller om, hvilke behov brugerne har, og det åbner op for spørgsmål såsom:

  • Hvor højt prioriterer specifikke geografiske områder mobildækningen?
  • Hvilke geografiske områder søger mest efter besparelser?
  • Hvilke mobilselskaber er de foretrukne i landets forskellige regioner?

Hvis du vil skrive en artikel om mobilbranchen, men mangler en vinkel, hjælper vi gerne. Vores data rummer altid spændende vinkler, og vi stiller gerne vores data til rådighed.

Kontaktinformation

Presseansvarlig Mads Hvidberg

mads@moneybanker.com

+45 28116106

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)