Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2
500.000
brugere hjulpet af mp.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

📞 Taletidskort - Find det billigste taletidskort for dig

Har du ikke noget stort eller et meget varierende mobilforbrug, hvor du ofte ikke anvender din mobiltelefon særlig meget, så skal du have et taletidskort. Med et taletidskort betaler du kun for dit faktiske forbrug. Dvs. at dit forbrug direkte vil afspejle hvad du skal betale dit mobilselskab. Du betaler en fast stykpris med et taletidskort for henholdsvis, SMS beskeder samt MMS beskeder og en fast takst for dataforbrug mv.

🤙 Fordele og ulemper ved et taletidskort

Fordelen med et taletidskort modsat et mobilabonnement er at du kun skal betale for dit forbrug. Du er altså ikke tvunget til at betale en fast pris per måned for et fast inkluderet forbrug. Er dit forbrug svingende kan et taletidskort være billigst for dig.

Ulempen ved et taletidskort er at det ofte er noget dyrere i forhold til et mobilabonnement, hvis man har et fast og stabilt forbrug. Specielt hvis man anvender meget data, er det ikke fordelagtigt med et taletidskort mere. Der er et mobilabonnement mere at foretrække. Dog skal det siges at du med et taletidskort hos de fleste udbydere kan tilkøbe en datapakke til en fornuftig pris. Disse har vi også medtaget i vores beregninger herover.

📶 Nummerflytning ved bestilling af taletidskort

Ønskes nummerflytning er dette simpelt og ganske gratis. Når du har fundet det billigste taletidskort vha. søgemaskinen herover, klikker du dig blot videre fra tabellen, hvor vi linker dig til produktsiden hos det pågælende mobilselskab. Du kan herefter bestille dit nye taletidskort, hvor du i bestillingsprocessen har mulighed for at vælge nummerflytning.

Du skal dog være opmærksom på at der ved overflytning af nummer til et andet mobilselskab typisk går en 1-2 ugers varighed før at du kan benytte dit nye simkort og du skal altså bruge dit gamle i mellemtiden.

🔔 Bestil taletidskort - Trin for trin guide

1. Angiv mobilforbrug

Først skal du angive dit eget mobilforbrug ved at trække i sliderne og herefter definere øvrige søgekriterier.

2. Sammenlign taletidskort priser

Baseret på dit indtastede forbrug bliver det billigste taletidskort eller mobilabonnement udregnet for dig. Du kan herefter sammenligne flere forskellige taletidskort og mobilabonnementer og vælge det bedste og billigste taletidskort for dig herved. Har du brug for mere information end det du finder i tabellen kan du altid klikke på "Flere oplysninger", hvorefter du vil kunne sammenholde de takster der ikke var plads til i oversigten også.

3. Bestil taletidskort

For at bestille det bedste og billigste taletidskort fundet via vores søgemaskine, skal du blot klikke på "Bestil her" ud fra dit fundne taletidskort, hvorefter vi guider dig direkte hen til bestillingssiden. Du skal så udfylde en tilmeldingsformular hos det pågældende mobilselskab, hvorefter du vil få tilsendt dit nye simkort med posten inden for få hverdage.

Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.