Få det billigste taletidskort - Januar 2022

Taletidskort Januar 2022. ✅ Sammenlign +130 taletidskort og find det bedste for dig! ✅ Spar op til 4.000 kr. / året ⇒ Start søgning her!

Taletidskort - Find det billigste taletidskort for dig

Har du ikke noget stort eller et meget varierende mobilforbrug, hvor du ofte ikke anvender din mobiltelefon særlig meget, så skal du have et taletidskort. Med et taletidskort betaler du kun for dit faktiske forbrug. Dvs. at dit forbrug direkte vil afspejle hvad du skal betale dit mobilselskab. Du betaler en fast stykpris med et taletidskort for henholdsvis, SMS beskeder samt MMS beskeder og en fast takst for dataforbrug mv.

Fordele og ulemper ved et taletidskort

Fordelen med et taletidskort modsat et mobilabonnement er at du kun skal betale for dit forbrug. Du er altså ikke tvunget til at betale en fast pris per måned for et fast inkluderet forbrug. Er dit forbrug svingende kan et taletidskort være billigst for dig.

Ulempen ved et taletidskort er at det ofte er noget dyrere i forhold til et mobilabonnement, hvis man har et fast og stabilt forbrug. Specielt hvis man anvender meget data, er det ikke fordelagtigt med et taletidskort mere. Der er et mobilabonnement mere at foretrække. Dog skal det siges at du med et taletidskort hos de fleste udbydere kan tilkøbe en datapakke til en fornuftig pris. Disse har vi også medtaget i vores beregninger herover.

Nummerflytning ved bestilling af taletidskort

Ønskes nummerflytning er dette simpelt og ganske gratis. Når du har fundet det billigste taletidskort vha. søgemaskinen herover, klikker du dig blot videre fra tabellen, hvor vi linker dig til produktsiden hos det pågælende mobilselskab. Du kan herefter bestille dit nye taletidskort, hvor du i bestillingsprocessen har mulighed for at vælge nummerflytning.


Du skal dog være opmærksom på at der ved overflytning af nummer til et andet mobilselskab typisk går en 1-2 ugers varighed før at du kan benytte dit nye simkort og du skal altså bruge dit gamle i mellemtiden.

1. Angiv mobilforbrug

Først skal du angive dit eget mobilforbrug ved at trække i sliderne og herefter definere øvrige søgekriterier.

2. Sammenlign taletidskort priser

Baseret på dit indtastede forbrug bliver det billigste taletidskort eller mobilabonnement udregnet for dig. Du kan herefter sammenligne flere forskellige taletidskort og mobilabonnementer og vælge det bedste og billigste taletidskort for dig herved. Har du brug for mere information end det du finder i tabellen kan du altid klikke på "Flere oplysninger", hvorefter du vil kunne sammenholde de takster der ikke var plads til i oversigten også.

3. Bestil taletidskort

For at bestille det bedste og billigste taletidskort fundet via vores søgemaskine, skal du blot klikke på "Bestil her" ud fra dit fundne taletidskort, hvorefter vi guider dig direkte hen til bestillingssiden. Du skal så udfylde en tilmeldingsformular hos det pågældende mobilselskab, hvorefter du vil få tilsendt dit nye simkort med posten inden for få hverdage.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Januar 2022 priser)