Mobilpriser - mp.dk

Udlandstelefoni - få 3 tilbud på et mobilabonnement og vælg det bedste tilbud

Indtast få oplysninger, så sørger vi for, at du bliver kontaktet med flere gode tilbud. Det bliver ikke nemmere 😃

Jeg accepterer brugerbetingelserne og privatlivspolitikken, samt samtykker til at Pricebook ApS, mp.dk, Yousee, Telenor, Velkommen og Call me, må behandle mine oplysninger og må kontakte mig på mail, sms eller telefon med uforpligtende tilbud på mobilabonnementer. Jeg kan altid trække samtykket tilbage her.

Udlandstelefoni - find det bedste mobilabonnement her!

“Jeg håber, du bliver glad for vores service og får et godt tilbud fra en af vores partnere.”

Søren Bay
Søren Bay
Direktør, mp.dk

En del af Pricebook universet

mp.dk har hjulpet danskere i mere end 10 år med at finde det billigste mobilabonnement.

Vi står bag en lang række andre services, der bl.a. hjælper danskere med at spare penge på strømregningen og få hurtigt internet.

Billig el

ELfinder.dk hjælper danskere med at få gode tilbud på en billigere strømregning.

Internet

InternetTjek.dk sørger for du får det bedste tilbud på en hurtig internetforbindelse i hjemmet.

Sådan finder du det helt rigtige mobilabonnement til udlandstelefoni

Leder du efter et mobilabonnement til udlandstelefoni? Der kan være mange fordele ved at vælge et sådant abonnement, men det er også nødvendigt at undersøge mulighederne for at finde det rigtige.

Vælg et abonnement der passer til dine behov

Det kan være en god idé at undersøge dine behov, før du vælger et mobilabonnement med udlandstelefoni. Er det kun tale du har brug for, eller skal du også have adgang til data? Skal abonnementet kunne benyttes i flere lande?

Jo bedre du kender dit eget behov, jo bedre egnet vil dit kommende mobilabonnement være.

Kig på abonnementernes størrelse

Der findes forskellige slags mobilabonnementer til udlandstelefoni, så det er en god idé at undersøge de forskellige typer og finde det abonnement, der passer bedst til dine behov. Når du vælger et abonnement skal du også kigge på det totale taletid, data og den pris, der er på abonnementet.

Tjek priser og sammenlign

Tjek priserne for udlandstelefoni og sammenlign dem med de abonnementer, du kender til. Se også efter tilbud og rabatter på udlandstelefoni og vælg derefter det mobilabonnement, der passer bedst til dine behov.

Læs betingelserne grundigt

Inden du vælger et mobilabonnement med udlandstelefoni, er det en god idé at læse dets betingelser og vilkår grundigt. Sørg for, at du forstår, hvilke services og fordele abonnementet inkluderer, så du ikke møder ubehagelige overraskelser senere hen.

Udfyld mp.dks formular

Husk du altid kan udfylde mp.dks kontaktformular øverst vores hjemmeside.

Så vil du modtage 3 uforpligtende telefonopkald, hvor du kan fortælle om dit behov for udlandstelefoni og dernæst høre om dine muligheder hos hvert selskab.

Udlandstelefoni - Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål Svar
Hvad er udlandstelefoni? Udlandstelefoni er en service, hvor man kan ringe fra Danmark til udlandet eller omvendt. Yderligere kan du også bruge data og øvrige tjenester, ligesom når du færdes rundt i Danmark med dit normale mobilabonnement.
Hvad er roaming? Roaming er, når du bruger din mobil i et andet land end det, som dit mobilabonnement er lavet i. Vær opmærksom på, at der kan være grænser for dine muligheder for roaming i udlandet, alt efter hvilket mobilabonnement du har.
Hvor meget koster udlandstelefoni? Udlandspriserne afhænger af det land, du er i, og hvilket abonnement du har. Kontakt din udbyder for at få informationer om priserne. Ofte kan du også se oversigter på teleselskabernes hjemmesider, hvor de har priserne angivet.
Er det muligt at skifte til et mobilabonnement med udlandstelefoni? Ja. Hvis du vil ændre dit eksisterende mobilabonnement til et mobilabonnement med udlandstelefoni, kan du kontakte din udbyder for at finde ud af de respektive tilbud. Du kan også bede om 3 tilbud på mobilabonnement på [mp.dk](https://mp.dk/). Når hvert teleselskab kontakter dig, kan du høre om mulighederne for udlandstelefon
Hvordan kan jeg sikre, at jeg ikke overskrider mine roaminggrænser? For at undgå overraskelser, skal du følge dine udbyders gebyrer og regler for roaming. Du kan også have meget glæde af international roaming-pakker og kontrollere dit forbrug i realtid, hvilket kan hjælpe dig med at overholde dine roaminggrænser.
Er det muligt at bruge udlandstelefoni på rejser til flere lande? Ja. Udbydere tilbyder ofte roamingabonnementer til flere lande.
Mere om udlandstelefoni

Udlandstelefoni – sådan får du billigst udlandstelefoni

Har du brug for taletid og data, når du er i udlandet? Så kan det være dyrt og omfattende rent økonomisk, hvis du ikke har undersøgt dine muligheder og ikke mindst vilkår på forhånd.

Er du på udkig efter et billigt mobilabonnement, som gør mulighed for udlandstelefoni, så har vi herunder samlet et par tips.

Vælg det rigtige mobilabonnement

Det er ikke alle mobilabonnementer, der inkluderer udlandstelefoni. Derfor er det vigtigt, at du vælger det rigtige abonnement, så du er sikret taletid, data og andre ydelser, du har brug for.

Find derfor et mobilabonnement, som gør det nemt at opholde sig i udlandet, uden du skal bekymre dig om priserne.

Husk at du altid har muligheden for at spare penge

Udlandstelefoni behøver ikke at være dyrt. Ved at vælge det rigtige mobilabonnement har du mulighed for at spare mange penge. Nogle teleselskaber har særlige mobilabonnementer, der har særligt lave priser i udvalgte geografiske områder.

Når du ved, hvor du skal rejse hen, anbefaler vi dig at undersøge, hvilket teleselskab der er billigst i det pågældende område.

Vær opmærksom på prisen for udlandstelefoni

Vi anbefaler dig at huske, at der nogle gange vil være en fast abonnementsudgift i forbindelse med et mobilabonnement med udlanddstelefoni. Særligt ved længerevarende ophold i udlandet, så er det vigtigt, at du husker at undersøge prisen herfra.

Her skal du også være opmærksom på, hvilke ydelser som er inkluderet i mobilabonnementet, da det kan være med til at justere prisen. Vær altid på forkant og undersøg abonnementsudgifterne, før du tegner et abonnement eller rejser afsted.

Eksempel: turen går til australien

Rigtig mange danskere drømmer om at rejse til Australien, og hvert år er der mange der realiserer den drøm og drager om på den anden side af jorden - down under - enten som en backpacker, del af en grupperejse eller som en familierejse.

Uanset hvilken måde du rejser på til Australien, er det altid dejligt at kunne komme i kontakt med omverdenen og familie og venner, når man befinder sig over 16.000 km. væk fra Danmark.

Derfor er data essentielt på din tur til Australien, men hvad skal du egentlig specifikt gøre med dit mobilabonnement, når du tager til Australien?

Der er flere faktorer, der afhænger af dette. Vi vil derfor guide dig til, hvad du skal tage stilling til, for at du kan tage det bedste valg og sikre dig kontakt på turen.

Mobilabonnementet afhænger af rejsens længde:

Hvor længe skal du være i Australien er helt essentielt for, hvilken form for mobilabonnement og pakke du skal vælge.

Skal du være væk i op til 30 dage?

Hvis du skal være i Australien i op til 30 dage, kan du muligvis have fordel af at skifte dit abonnement hjemme i Danmark.

Data og opkald kan fra en dansk telefon være rigtig dyrt i Australien, hvorfor du kan spare mange penge på at have taget et kvalificeret valg om dit mobilabonnement.

Her har telefonselskabet 3 et rigtig godt tilbud på markedet med deres abonnementspakke ”3 like home”.

Her kan du bruge dit mobilabonnement på samme måde som i Danmark, uden det koster ekstra.

Dog kan du maksimalt bruge 20 GB data om måneden og abonnement er kun for dig, der skal være i Australien (eller andre lande i udlandet) i op til 30 dage. Ellers er abonnementet markant dyrere.

Derudover kan du naturligvis gøre brug af ”3 like home” i mange andre lande end i Australien, pt. i 59 andre lande. Du kan læse mere om de specifikke lande på 3s hjemmeside.

3 udbyder abonnementet ”3 like home” til en startpris fra 130 kr. om måneden. Skal du være i længere tid end 30 dage?

Skal du være væk i længere end 30 dage?

Hvis du skal være i Australien i længere end 30 dage, er det bedst at købe et simkort, når du kommer til Australien.

Det er klart mest økonomisk og sikrer dig den bedste dækning. Der er flere forskellige udenlandske telefonselskaber som Vodafone, Optus, Telstra eller Aldi Mobile.

Aldi Mobile bliver ofte kåret til at være mest økonomiske abonnement og med den bedste dækning, også når du er ude i Outbacken - Hvad vi på dansk vil kalde ”længere ude end hvor kragerne vender”.

Med Aldi Mobile (og sågar de andre pakker) køber du et simkort og forskellige pakker, der passer til dit behov for data på rejsen.

Skal du være væk i op til 30 dage?

OBS: Nødvendigvis kan du ikke ringe traditionelt til Danmark på dette abonnement via. et almindeligt opkald.

I stedet skal du ringe til din familie og venner i Danmark over Skype eller Messenger.

Taletidskort i udlandet - hvorfor er det en god ide?

Hvornår skal man vælge at anskaffe sig et taletidskort, når man rejser til udlandet? Det kan være svært at bedømme, og med de nye EU priser er det blevet en hel del lettere. Dog skal man stadig være opmærksom på, om man regner med at bruge mobilen meget på ferien, eller lidt.

Lige nu koster et opkald inden for EU grænsen 1,77 kr. i minuttet, og 0,46 kr. for at modtage et opkald i EU. Prisen for at sende SMS er faldet med cirka 25%, og er nu 0,55 kr. per SMS.

Ydermere er der et fald på hele 55% for data forbrug, idet forbrugerne maksimalt vil komme til at betale 1,86 kr. per MB. Den nye lov beskytter også danskernes pengepunge, da mobilselskaberne nu skal spærre for dataforbruget, når det når 465 kr.

Der bliver sendt en SMS når 80% af dette beløb er opbrugt.

Eu lov skaber store besparelser

Den nye EU lov, gør det altså som udgangspunkt nemmere for danskerne at ringe, sende beskeder og anvende data på ferien. Dog kan man stadig drage stor nytte af, at købe et taletidskort på feriedestinationen.

Hvis man har behov for at ringe, sende beskeder, eller bruge data, når man er på ferie, kan det altså være nødvendigt og smart at anskaffe sig et lokalt taletidskort.

For forretningsmanden der har brug for at ringe meget og bruge data oftere end normalt på ferien, eller til den store familie der ringer eller skriver til hinanden, for at aftale tidspunkter eller mødesteder.

Ja, så kan et taletidskort i udlandet være særdeles brugbart.

Penge at spare

I udlandet vil især prisen på data være langt billigere, da det til være teleudbyderens nationale priser.

Det betyder altså, at man med et taletidskort fra udlandet kan spare rigtig mange penge på dataforbrug og opkald. Det er altså en god ide, at kontakte teleudbyderen i udlandet inden rejsen, for at forhøre sig om mulighederne.

Du skal b.la. være opmærksom på taksterne, om du evt. har en bindingsperiode der er udløbet, og om din mobil er SIM-Locked. Den skal nemlig være åben.

Det kan du hurtigt få undersøgt, ved at gå ind til din lokale mobilforhandler, og han kan nemt tjekke det for dig. På nogle mobiler kan du også tjekke det under mobil indstillinger.

Mange fordele ved taletidskort

Der er altså mange gode grunde til, at anskaffe sig et taletidskort når man rejser i udlandet, specielt i lande som ikke er en del af EU.

Hvis du har en Ipad eller lign. med på ferie, er det altså også en god ide, at købe sig et taletidskort fra en lokal udbyder.

Det vil du kunne spare mange penge på, specielt ved brug af data.

Indholdsfortegnelse
Populære sider på mp.dk
Mp.dk - Sammenlign mobilabonnementer

Vi hjælper dig med at få det bedste tilbud

Gør som tusindvis af danskere

Siden 2010 har mp.dk hjulpet mere end 50.000 danskere med at finde det bedste og billigste mobilabonnement. Som noget nyt har vi nu mulighed for at sætte dig i direkte kontakt med vores bedste samarbejdspartnere via formularen herover.

Danskere hjulpet
+50.000
Gratis og uforpligtende
100%
Få tilbud fra flere udbydere
Min. 3 tilbud
Spar tusindvis af kroner årligt
Gns. 1.200 kr

Få personlig rådgivning

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange tilbud på mobiltelefoni. Anvend vores tilbudsformular og få gratis og 100% uforpligtende rådgivning via mp.dk

Vi sørger for du bliver ringet op af kompetente rådgivere, der hjælper dig med at få lige præcis den løsning der dækker dig og evt. din families behov bedst og billigst.

Mobilabonnement priser