Vilkår og betingelser

I forbindelse med anvendelse af mp.dk er der en række vilkår og betingelser, som mp.dk ønsker at gøre vores brugere opmærksomme på. Disse kan du læse her og samtidig se vores kontaktoplysninger, såfremt du har spørgsmål.

Vilkår og betingelser

Når du bruger mp.dk er der en række vilkår og betingelser, du skal kende til. Dette for at sikre forventningsafstemning, så vi undgår situationer, hvor enten mp.dk eller vores brugere oplever utilfredshed eller utilstrækkelighed.

Opdatering af indhold

Vi bestræber os på altid at have opdateret indhold og priser, sådan at du kan have fuld tillid til abonnementsindhold samt priser. Derfor kommunikerer mp.dk tæt sammen med mobilselskaberne løbende, og ændringer foretages i takt med mobilselskabernes lancering af nye produkter eller ændring af eksisterende produkter.

Oplever du fejl eller mangler på mp.dk, bedes du venligst kontakte os på mail@mp.dk. Så vil vi undersøge sagen med det samme, således eventuelle fejl eller misinformation korrigeres.

Ansvarsfraskrivelse

mp.dk tager trods ovenstående ambition om altid at holde priser og indhold opdateret forbehold for, at der kan forekomme fejl og misinformation. Vi ønsker at vise vores brugere hele udvalget af det danske marked for mobilabonnementer, hvilket indebærer risikoen for fejl. Der er nemlig adskillige selskaber at kommunikere med, og det er ikke altid kommunikationen imellem er direkte eller sker forud for ændringer.

Hos mp.dk gør vi derfor selv et stort stykke manuelt arbejde for at sikre korrekt indhold af mobilabonnementerne og priser på disse. Det stiller krav til vores interne ressourcer, hvorfor du eventuelt kan opleve fejl eller misinformation.

Behandling af klager

Hvis du har klager omkring indhold, service, oplevelser med vores kundeservice eller andet, så hører vi meget gerne fra dig. I så fald skal du rette henvendelse til mail@mp.dk.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)